Last news in Fakti

4 Март, 2018 15:12 2 301 5

Марта Вачкова: Цял живот искам драматична роля

  • вачкова-
  • роля-
  • откраднат живот-
  • драма

"Образът ми в "Откраднат живот" много ми харесва", заяви актрисата

“Толкова хубаво нещо ми се случи със сериала “Откраднат живот”. Ролята дойде в много хубав миг за мен. От студентка в първи курс в НАТФИЗ исках да играя драматични, дори трагични роли, но това не ми се случваше.

Моят професор Николай Люцканов казваше “Изобщо не гледай в тези откъси, не гледа в тези пиеси, никой няма да ти даде тези роли. Ти ще бъдеш новата Стоянка Мутафова или Татяна Лолова. Ти ще играеш комедии”. А аз си казвах, че ще се преборя за моите драматични роли. Дочаках “Откраднат живот”, за да излея своите сълзи”, разкри Марта Вачкова пред Лора Крумова в “Събуди се”, пише "Блиц".

“Моята героиня в “Откраднат живот” – сестра Жекова, е в такъв етап, че си казва, че явно ще се живее без любов. Мислела е, че ще открие любовта на късни години, но ще се живее без любов. В момента фокусирана е в детето си”, разказа актрисата за развитието на своя образ в хитовия български медицински сериал.

“Чета много коментари, в които питат как Жекова може да продължава да дава пари на този човек и да го обича. Но само Жекова ли е такава? Всички ние сме такива. Аз самата в моя живот дълги години живях без любов и стисках зъби. Мислех си, че човек може да се промени, че трябва да дам още един шанс на човека до себе си. Така е устроена жената – все се надява, че този до нея не е толкова лош.

Иска ми се чрез “Откраднат живот” и сестра Жекова да дам кураж на жените да не живеят миг без любов”, сподели Марта Вачкова. “Не “крада” нищо. Аз го изживявам и му се наслаждавам. Когато има лош миг в живота ми, гледам да го изтичам и да избягам от него. Станах много по-толерантна с годините”, разкри актрисата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Отец Прецакии

    9 5 Отговор
    Да е жив и здрав Колето Вачков,щото с тая бездарност от батака нямаше да излезеш
  • 3 пичага

    3 1 Отговор
    Григор бе,отче,Григор Вачков.
  • 4 Този

    2 1 Отговор
    Лека му пръс голям човек
  • 5 КАЛДЪРМЪША

    0 1 Отговор
    ИСКЪМ ТЪ