Last news in Fakti

16 Март, 2018 12:27 60 628 23

Денис Ризов профука парите на Жоро Илиев

  • денис ризов-
  • жоро илиев-
  • пари-
  • изхарчи-
  • бизнес-
  • реализация-
  • неуспехи-
  • бохем-
  • музикант-
  • продуцент

Дългокосият музикант от „Ахат“ изхарчил всичко за червила и мармалад

Едва ли някой подозира, че дългокосият музикант от „Ахат“ Денис Ризов, който продължава да се представя като продуцент и тв водещ, сега всъщност се занимава с козметика. Сенки, червила, а преди това и бизнес с конфитюри и мармалади, се оказват препитанието на т.нар. „черна овца“ на прехода, твърди мълвата, която се носи из музикалните и тв среди у нас. Какво се случва с Денис, който дълги години твърдеше, че върти на малкия си пръст де що има телевизии и късни шоу програми в САЩ?

Може би не са много онези, които се питат какво се случва с Денис Ризов, откакто замина за страната на неограничените възможности. Нали щеше да е американският Борат и да води късно шоу в САЩ? Откакто Денис направи това изявление минаха цели две години и освен ако не става въпрос за някакъв супер секретен проект, за който умишлено не се говори, по-вероятно е такова шоу изобщо да не съществува.

Високопарните му приказки, които последваха свалянето на предаването му „Денис и приятели“ от ефира на БНТ, също изглеждат като мираж. тогава рокаджията обяви, че и това шоу поемало по пътя към американските телевизии, но явно корабът, с който е тръгнало на там, още плава в океана или е потънал, пише в. "Уикенд".

Изданието коментира, че бившият български тв водещ може и да е гледал американска телевизия, но едва ли е стъпвал в такава.

Денис чат-пат се материализира и макар и пооклюмал, все пак не му омръзва да споделя някакви свои нови начинания, предимно в тв сферата, които така си и остават - само думи. Фука се, че изкарва милиони и благодари на съдбата си на „черната овца“. Но дали всички тези хвалби не са само фасада? Всъщност никой реално не е наясно какво точно преживява Денис Ризов.

Факт е, че и той, и бившата му съпруга Наталия Симеонова винаги са демонстрирали доста приличен стандарт на живот, заради което дълги години много хора смятаха, че успешните начинания на рокаджията не са химера. Защо тогава никой у нас не иска вече да работи с Денис?

Според всички онези, които някога са имали вземане-даване с музиканта из родните телевизии— „не си е работа“.

В годините Ризов си е спечелил репутация на несериозен бохем, който ще обещае целия свят и няма да реализира и едно село. Макар и с типичното поведение на рок звезда, с навици, познати на цяла нощна София, Денис отпадна от картинката на почти всички телевизии, нищо че продължава да се представя като визитката на продуцент и водещ. След краха на всяко предаване, което е стартирал - и то все зрелищни провали - в момента в ефира той има някакъв принос единствено към „Търси се“ по Би Ти Ви. „Търси се“ дори е рекордьор в програмата на телевизията по години на екран, но всички са категорични, че успехът се дължи на позитивния образ на шоуто и водещите му, както и на факта, че Ризов не се занимава по никакъв оперативен начин с предаването.

Твърди се, че навремето именно с подкрепата на братята Георги и Васил Илиеви Ризов купува 20 декара земя в столичния район Панчарево и построява 23 къщи, които са обединени в комплекса „Маунтин Вю Вилидж“ и които всъщност и до ден-днешен го хранят. Там е и семейната му къща, в която бившата му жена Наталия Симеонова, отглежда дъщеря им. Дори и след смъртта на Главния Наталия и вдовицата му Мая са все още неразделни, а Денис не смее да оборва истината за топлата си връзка с основателите на ВИС.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    155 17 Отговор
    Денис, РЕСПЕКТ! Ти си най- големият простак на Територията. Просто си несравним!

    Коментиран от #2

  • 2 Петко

    44 61 Отговор

    До коментар #1 от "Иванов":

    Същия като теб,само.че с много пари.

    Коментиран от #15

  • 3 ИНСПЕКТОР

    136 21 Отговор
    Парите на Денис Ризов са от баща му,който на времето източва здравната каса с над 300 милиона лева.,а братя Илиеви никога не са и сънували такива пари,нито пък коли каквито кара той,но може да са били приятели.Обаче,хайде да не си кривим душичките,ако бяхте на негово място и баща ви ви беше постлал така,какво,щяхте да се откажете сигурно,той поне не се крие и не му пука,за разлика от десетки хиляди скрити лимонки с милиони в джобовете,че и половината още си живеят в панелките и се правят на луди,за това БГ няма оправия!

    Коментиран от #8, #16

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Stoich

    38 52 Отговор
    Тази с тъмните цайси, дето е писала статията най-вероятно въобще не познава Даниел Ризов, а си позволава да го плюе. Само злоба и завист се усеща в тази статия. Понеже "родните телевизии" са много стока и си е работа да се занимаваш, ако нямаш връзки или не си някоя разпоретина... Много е далеч от истината.
  • 6 thetrue

    114 7 Отговор
    Това за връзки Илиеви може да каже само той, но че баща му открадна милиони и после ги изпра в строителния бизнес е факт. Беше нещо се зачекнал с Кеворкян и той го покани в неговото предаване. Това преди години бях го хванал случайно и той му го каза същото. Добре, че е баща ти иначе нямаше да си никой. Черната овца беше рок химна на прехода, но щеше да му е само това. Басист в група АХАТ и нищо повече. Всеки според възможностите. И аз да имах баща милионер и аз щях да демонстрирам висок стандарт, да се движа в други среди,но.....ако беше баба мъжка щеше да има к*р! :)))))))))
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Валери

    15 43 Отговор

    До коментар #3 от "ИНСПЕКТОР":

    Ти си типичен представител на местната фауна. Бай Ганьо. Съдейки по плюсовете на плиткоумния ти коментар мисля, си на точното място, както ти така и тия с плюсовете ще се радват да откраднат и да имат крадени пари. После не се чудете защо живеете тука в това положение.
  • 9 Дядо Радой

    31 5 Отговор
    А Великият Драгалъвский Ман Гел е ненадминат Айдук, за това се изписва с главна буква.Другите айдуци ряпа да ядат пред него.
  • 10 5555

    56 4 Отговор
    Казва се Даниел Ризов и баща му май беше шеф на профсъюзите по соца.Колкото до Ахат -групата се крепеше на Звезди и Божидар.
    Приноса на Ризов беше финансов.Чак басист силно казано.
    Истиските басисти умират такива.Незнам какви ги е вършил ,но си затвърди имиджа на бохем и несериозник.Всеки решава как да живее.
    Божидар избра май по-добрия път.
  • 11 vasik atanasova

    40 7 Отговор
    винаги ми е бил противен този
    той въобще не е за телевизия
    ама кво да се прави шуменски гутлабан
    а наталия симеонова плевенски
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 и NASA

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "ИНСПЕКТОР":

    Човек я виж от кога съществува здравна каса.....как да източиш нещо което още не е създадено
  • 17 м (точка)

    5 4 Отговор
    Ма к'ви са тези безумия?! И защо Денис Ризов да отрича, че познава Васил и Илия Павлови?! Ако приемем, че се познават...
  • 18 м (точка)

    4 9 Отговор
    Ма к'ви са тези безумия?! И защо Денис Ризов да отрича, че познава Васил и Илия Павлови?! Ако приемем, че се познават...
  • 19 Kcaniba

    10 3 Отговор
    Илиев му е кръстник на сватбата на тоя!!
    И заем е дръпнал, п.еди да се с.ине всичко през 1992.
    Той си е парячото на мафията, какво му се кланяте на тоя!!!
  • 20 Куртово Конаре

    24 0 Отговор
    Лее леее какви глупости

    Тайната на богатството на Денис Ризов е много проста. Баща му ,високопоктавен служител от ДС изкупува доста големи парцели около Панчарево за жълти стотинки непосредствено преди 10 ноември.
    По късноДенис Ризов прави там затворени квартали с луксозни къщи. Проектите, част от материалите , а дори и част от работниците са от САЩ. Къщите са с цени от 1 до 6 млн. долара, супер лукс . Жоро Илиев също купува къща от Ризов. Ей това им е връзката Да, и по женска линия Мая и Наталия стават приятелки.

    Коментиран от #23

  • 21 гощо

    24 1 Отговор
    Денис е номенклатурен комунистически син! Много преди да намами Жоро Илиев да правят някакви неща той си имаше мангизи от баща си комунист! По едно време ги издирваха за финансови измами и беше се покрил в Щатите!
  • 22 Анатоли 73

    9 2 Отговор
    Братя Илиеви сами си направиха парите а не от баща си
  • 23 Авиокомпания Балкан

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "Куртово Конаре":

    Така е да!