27 Януари, 2012 15:10 7 702 2

Актриса се разхожда в Париж. Гола и пияна

  • лора смет-
  • гола-
  • пияна

Актрисата Лора Смет, дъщеря на Джони Холидей, е била арестувана тази сутрин докато се е разхождала гола в близост до дома си в Париж, съобщава електронното издание France Soir.

Полицаите пристигнали на мястото по сигнал на съсед и заварили актрисата гола и пияна. Тя била прибрана в участъка и пусната след час.
 
Дебютирала в пълнометражното кино през 2002 г. Лора Смет има дузина роли в кино и телевизионни филми, коментира изданието. Поради "здравословни проблеми" през 2007 г. тя напусна снимките на режисираният от Жан-Пол Саломе "Жени - агенти" и бе сменена от друга актриса. През януари пък прекара известно време в клиника след като се беше натровила от комбинация между медикаменти и алкохол. Тогава се говореше, че е направила опит за самоубийство, въпреки официалната версия за "неразположение".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DerFicker

    0 0 Отговор
    Не вярвам никой да не е улавял себе си да мисли колко му е скапан ш...ния живот! Срещал съм тук-там някой по-известен и винаги иде реч и за точно това. А после зората "изгрява" и думите са забравени!
  • 2 Дошо

    0 0 Отговор
    Много обичам докато стоя гол пред компютъра и гледам филми за възрастни, да изляза дибибюс на терисата и ако видя някоя кака, да и покажа НИСАНА! След това мятам набързо дрехите на сестра ми и отивам да играя пред блока с пичовете