Last news in Fakti

29 Март, 2018 16:09 6 389 4

Сестрата на Саня Борисова — важна бизнесдама в Дубай (СНИМКИ)

  • саня борисова-
  • сестра-
  • ирена-
  • рене борисова-
  • изпълнителен директор-
  • дубай

33-годишната българка заема поста на изпълнителен директор

Саня Борисова и нейната сестра Ирена много си приличат. Двете обаче, са поели по различни пътища, като този на Рени я е отвел в Дубай.

Но как протича животът й там?

Актрисата Саня Борисова бе гост в студиото на предаването "На кафе", където бе изненадана от по-малката си сестра.

В ефир по телефона се включи 33-годишната красавица, която живее в Дубай вече повече от 10 години. Известна като Рене Борисова в средите, в които се движи, там тя е главен изпълнителен директор на Baz events.

Екипът на предаването не успя да направи видео връзка с нея, тъй като от януари в Дубай е било забранено ползването на Скайп и Вайбър. Ирена сподели, че е свикнала с наложените ограничения. По принцип там нямат достъп до някои сайтове, както и няма голота в медиите.

Ирена призна, че като християнка тя е много добре приемана в Дубай, но не вижда същото отношение към мюсюлманките в Европа.

Тя се оплака, че, пътувайки в нашия континент със свои приятелки, е забелязала лоши погледи, отправени към нея и компанията й. Дори се случило мъж на колело да мине покрай тях и да ги напсува.

💖Ahhh Dubai, how beautiful you are!!! #mydubai

A post shared by 🌸 RENE BORISOVA (@reneborisova) on Mar 18, 2018 at 8:26am PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванко 2

    42 0 Отговор
    Там "бизнесдами" ли им викат.

    Коментиран от #2

  • 2 СветовнатаТрудоваБорса

    24 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ванко 2":

    Да, бизнеса им е фокусиран около един лесно еластичен винкел, как да го масажират, връткат, обдухват, приемат в техните си втулки, самосмазват. Друго от портфолиото е стойки, позьорство, кокетничене, шикалкавене, цупене, претенцийки, мрънкане, изисквания, хленчене, плачене. Заплащането - минимум Бентли, шикозна хасиенда на някой остров, 10 апартамента в центровете на световни финасово-модни-търговски центрове, парфюми, кремове, "парцалки", платинени карти и др. :))
  • 3 месара

    15 1 Отговор
    абе бизнес дама си е, я колко куфара има :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.