Last news in Fakti

6 Април, 2018 20:36 18 823 30

Ники Кънчев изригна срещу Михаил Билалов заради "Стани богат"

  • ники кънчев-
  • михаил билалов-
  • тв водещ-
  • актьор-
  • стани богат

Старият водещ засипа с обиди и неприятни коментари наследника си

Ники Кънчев не може да преживее, че вече не е водещ на „Стани богат”. За пред хората той пази пълно мълчание по темата, но пред близки не спирал да плюе по своя наследник в предаването — Михаил Билалов, пише в. "Уикенд".

„Джаро е пълна катастрофа за „Стани богат”! Позьор! Защо не си играе театъра и не остави играта на хората, които знаят как да я играят?”, не спирал да сипе обиди по адрес на актьора бившия водещ на предаването. От яд той дори не искал да гледа пилотното издание, което БНТ пусна на 1 април. В крайна сметка обаче си наложил да пусне телевизора само за да се убеди, че Билалов не може да му стъпи на малкия пръст.

Според запознати, Кънчев бил смъртно обиден на продуцента Нико Тупарев, че не се е борил, за да го запази в стола на богатството. Той искрено вярвал, че мястото му принадлежи по право, тъй като до момента шоуто не е водено от друг. Когато преди два месеца разбрал, че ще го сменят, бил като попарен, макар да си давал сметка, че няма как да е лице на Нова тв и едновременно с това да води предаване по БНТ. „Нико трябваше да се бори това шоу да остане в Нова, а не да го продава в БНТ”, убеден бил вече бившият Мистър Стани богат.

Допълнително масло в огъня на неговото недоволство наливали феновете му. В неделя първото предаване с Мишо Билалов събра пред екраните близо половин милион зрители. Много малка част от тях обаче харесаха новия водещ. Още на следващия ден рейтинга падна от 10% на 7%.

„Добър актьор е, моите уважения, но… някак си не му се получава да е водещ на подобно предаване. Не е в свои води и това си личи след всяка негова реплика. Изказът му е прекалено монотонен, все едно се притеснява, не показва никакви емоции и не излъчва нужната доза респект”, коментират те директно в сайта на БНТ. И подчертават, че едно е да си журналист, който цял живот си изкарва хляба, задавайки въпроси, друго е да си артист, да ти диктуват въпросите в слушалка в ухото, а ти само ги повтаряш изразително. „Ники е с много по-широка обща култура и това личи в предаването”, смятат зрители.

Тези коментари още повече подклаждали хъса на Кънчев да критикува своя конкурент. Предполага се обаче, че не само нараненото самочувствие е причина да е недоволен. Още по-голяма болка му били хонорарите, които е изгубил. Говори се, че в момента Джаро взима 5000 лева, за да води „Стани богат” — пари, които иначе биха влезли в джоба на Ники.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 пак ли

    126 16 Отговор
    води си предаване Билалов, справя се човека.
  • 3 Измислена гледаемост

    98 4 Отговор
    Аман от безработни теллевизоинерки и телевизионери. Едни и същи муцуни, натрапени и до втръсване тиражирани. Пълна повръщня по вдички формати. Върха нс ла й ното си остават халваджиите с двамата клоуна.
  • 4 Борис III

    123 16 Отговор
    Ники Кънчев е доста "плосък" за да води това предаване , айде да се скрие малко, няма цял живот да го слушаме я ! Плосък и монотонен, безизразна физиономия ...... Джаро е къде по класен
  • 5 Plovdiv

    127 14 Отговор
    Точно кънчев не трябва да се обажда. Всички помнят лигите, които течаха от устата му, когато превъзнасяше Клоаката, наречена "биг брадър", както и екскрементите, участващи в тая помия. Помияр като него няма място на тоя свят, добре, че го изритаха!
  • 6 Dreifus

    79 4 Отговор
    От толкова помия турски сериали и разни други "рейтингови предаванийца" направо ти идва да изхвърлиш телевизора през терасата, дори и да не си на полуизпито шише ракия

    Коментиран от #26

  • 7 Име като гост

    107 11 Отговор
    Ники Пънчев е един алчен,завистлив,боклук!Да си гледа брадъра и да се лигави със Сърчаджиевата!
  • 8 брадър мрадър

    60 6 Отговор
    тОа па .................... да си води там онзи пародия брадър ли кВо ли е.
    Смешко лигльо
  • 9 Телевизионер

    49 6 Отговор
    Алчни, злобни и завистливи душици. Щом ги изхвърлят от кьоравото и са вулкан от лайна по адрес на всичко и всеки. Примери да искаш. Никънчев е дребосък в сравнение с диарията Кеворккян или другото ченге Друмев ндк-то
  • 10 Димо Червенков

    66 6 Отговор
    Никото е такъв долен боклук, че не заслужава да е водещ на нищо. Егати наглия, лицемерен и гнусен човек, за жалост съм работил с него и говоря от първо лице.
  • 11 месара

    43 3 Отговор
    абе ники, абе кънчев, добре че в ухото носеше слушалка, та да ти казват какво да говориш, не че и тоя новия ше е умник!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Даниел

    53 4 Отговор
    Радвам се че се появи един сериозен и интелигентен мъж да води иначе интересното предаване, Кънчев не го понасях! А Джендър тв Нова и Бтв да ги закриват!
  • 14 Ники Кънчев

    45 2 Отговор
    Що трябва кънчев дае водеш...къде пише че неможе друг дае..ай спрете пишете глупости
  • 15 Uflaf

    31 1 Отговор
    Гледам си Нейшънъл q Дискавъри и подобни , а и кой беше тоя Кънчев-Пънчев ?
  • 16 ИВАН

    32 2 Отговор
    Кънчев е една хитра мишка, той и в годината на мишката е роден - така че му се отдават някои неща :)
  • 17 mediator37

    52 3 Отговор
    На мен пък ми харесва начина, по който води Джаро. По-спокоен и много помага на участника. На два пъти за елементарни въпроса в началото щяха да изгорят участници и той им помогна, направо им реши задачата.
    От САЩ, собствениците критикуват , че в България за толкова години не е раздадена голямата награда от 100000лв. А не сме толкова прост народ. Просто в другите държави водещите помагат по техни си начини. Веднъж мъж спечели 100000лв., после му взеха наградата обратно, защото имал далечна осма братовчедка работеща в НОВА тв. Било забранено по правилата.
    Билалов повече ми харесва от Ники Кънчев, който е чалгар и бигбрадърска клюкарка.
  • 18 Облака

    37 4 Отговор
    На мен ми допада начина по който Билалов води предаването Кънчо е позьора
  • 19 Без име

    33 2 Отговор
    Имаме малко нужда от нови лица.
  • 20 Българин

    38 1 Отговор
    Кънчев работи десетки години за опростачването и убиването на стремежа на младите за градеж и развитие ! Изгони с поведението си кадърните и можещи в други икономики.
  • 21 Орнела мути

    26 0 Отговор
    в нова тв всичко е шуробаджанащина Никол Станкулова татко и шев в кат Ива софянска , лора крумова галина щърбева и мондио къде обикаля телевизиите като джиндър не ми говорите за прозрачност в медиите ГИБЕЛ Е НОВА ТВ
  • 22 Бесен

    4 22 Отговор
    В интерес на истината е прав - тоя новия е тотална скръб. Наистина позьор, тип Някой да не ме е забелязал колко съм велик - ай сиктир гледах 2 предавания и ми стига толкова
  • 23 Виденов

    2 16 Отговор
    Като чичко Филипов ми е тоя, все едно води По света и у нас .... Ретро тип с ретро излъчване .
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ХХХ

    2 4 Отговор
    То пък едно предаване. Аз лично не съм го гледал от години и се чудя има ли още някой да го гледа? Май този ,,конфликт,, е само реклама, да си каже някой,,а бе дай да го видим този новия водещ..,, ама аз няма да го гледам нов, стар не ме интересува!
  • 26 ХХХ

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Dreifus":

    Нищо няма да изгубиш!!! Аз го направих отдавна, само дето после си купих смарт за да мога да гледам едно друго от интернет, но пак телевизия не гледам и се чувствам супер!
  • 27 Гост

    1 12 Отговор
    Ники Кънчев е най-добрата визитна картичка на тона предаване. Друг се убедихме, че не може да му стъпи на малкия пръст.
  • 28 vasik atanasova

    1 8 Отговор
    Кънчев е прав
  • 29 Ия-Ник

    1 1 Отговор
    Не съм сигурна,че Ники е казал всичко това.Достатъчно разумен е,за да ръси глупости.

    Коментиран от #30

  • 30 Фен

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Ия-Ник":

    Харесвам формата на предаването, но преди на моменти ме дразнеше Ники Кънчев. Михаил Билалов има много успокояващо и приятно присъствие. Харесва ми тази атмосфера и че подхожда с уважение и желание да помага на участниците. Радвам се, че са избрали него. С удоволствие гледам сега. За рейтинга - ще трябва малко време да се разчуе, че отново дават Стани богат. Аз лично случайно разбрах наскоро.