Last news in Fakti

7 Април, 2018 10:47 6 280 7

В египетски гробници имало следи от извънземни (ВИДЕО)

  • пирамиди-
  • извънземни-
  • следи-
  • египетски гробници
В египетски гробници имало следи от извънземни (ВИДЕО) - 1
Снимки: shutterstock

Древните египетски пирамиди крият многобройни тайни и мистерии, които археолозите може никога да не успеят да разгадаят. Необясними находки и тайнствени знаци, както и изумителните познания, които тези хора са притежавали за времето си, са причина за появата на множество конспиративни теории, свързани най-вече с пришълци от чужди планети.

Наскоро тези извънземни теории получиха нов тласък, след като редица египетски медии съобщиха, че след радарни сканирания на няколко египетски гробници е засечена извънземна активност и необясними свръхестествени следи.

Според някои любители на конспирациите дори има открити странни биологични материали, които не принадлежат на човешкия вид или която и да е друга земна форма на живот.

В египетски гробници имало следи от извънземни (ВИДЕО)

Всички официални служби и отговорни лица отказват да отговарят на основния въпрос, който терзае умовете на уфолозите — наистина ли има намерено тяло на извънземно същество.

Но след като преди няколко години в една от египетските пирамиди бяха намерени останки от кости от динозаври, защо да няма и останки на пришълци от чужди планети, шегуват се някои учени. Все пак начинът, по който са били построени пирамидите и до днес не е съвсем изяснвен от науката, макар да има множество официални версии за това.

Веднага след като египетските медии обявявиха информацията за новата находка, в интернет пространството се появиха теории, че това, което е открито в пирамидата, може би е там още преди зараждането на египетската цивилизация. Тази теория се опитва да намекне, че древните гробници на фараоните, всъщност са били построени от извънземни.

Теориите за намесата на космически пришълци в строежа на пирамидите почти винаги са били отхвърляни от повечето учени и египтолози,въпреки че появата на гигантските структури продължава да е спорна тема.Уфолозите и конспираторите са убедени, че внушителните пирамиди са дело на същества от други светове или поне знанията и техниката за изграждането им са дошли от космоса.

В Египет ще продължават изследванията на пирамидите с радар и дано скоро да се появят нови разкрития и факти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аХа

    14 5 Отговор
    Значи както в шоколадите пише, че можело да съдържат следи от ядки, така в пирамидите пише, че можели да съдържат следи от извънземни......

    Коментиран от #7

  • 2 факт

    10 3 Отговор
    РАЗБИРА СЕ ЧЕ ИМА включително и други следи ЗАСЕКРЕТЕТНИ
    СТРОГО ПАЗЕНИ В ТАЙНА като например тези на Лили Иванова !!!
  • 3 Дядо ми е зелено човече

    12 0 Отговор
    А ве хора като ви казвам че не сме произлезли от маймуните вий не ми вярвате................а вярвате на някой си Дарвин.
  • 4 Читател

    5 2 Отговор
    Намерени са косми от Тръмп и хайде вече- извънземни.
  • 5 VWandMercedes

    3 2 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Тази теория се опитва да намекне, че древните гробници на фараоните, всъщност са били построени от извънземни."Пирамидите НЕ са гробници.Проумейте го най накрая, всички гробници са намерени извън тях.
    Управляващата класа в древен Египет са били бели хора.
    Сега си отговорете на въпроса защо богинята Бастет е погребана по нашите земи.Говори се, че е в месноста "мишкова нива" .
    Защо така мистериозно се спомина Людмила Живкова не без любезното съдействие на КГБ.
    Така че стига стези зелени човечета,може и да ги има но тук нещата са савсем други.
  • 6 Заблудени тупани

    2 0 Отговор
    Дарвин е носил и камъните на гръб нали роби
  • 7 Някой

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "аХа":

    Човече, усещаш ли какво идиотско сравнение правиш?