9 Април, 2018 10:22 10 300 15

Мария Игнатова крие няколко пластични операции. Вижте СНИМКИ преди скалпела

  • мария игнатова-
  • димитър рачков-
  • господари на ефира-
  • пластична операция-
  • хирургия

На снимки от преди десет години се вижда какво е променила в лицето си водещата

Мария Игнатова се е подложила на известна доза промени, стана ясно след като „Уикенд” попадна на нейна фотосесия за женско списание от преди повече от 10 години. Водещата на „Господари на ефира” и „Х Фактор” няма почти нищо общо с образа си от времето, в което бе лице на „Втори Тото шанс” по БНТ. Тогава 25-годишната Мария все още е брюнетка, мечтае най-вече да е певица и актриса, а чертите на лицето ѝ изглеждат различни.

Разлики се откриват най-вече в скулите й, които днес са ясно изразени, а тогава почти са липсвали, както и във формата на носа ѝ. Въпреки видимите разлики, не може със сигурност да се каже дали Мария е лягала под ножа, защото нито тя, нито неин близък го е потвърдил.

За жалост Игнатова не успява да пробие в музикалния бизнес, което е било голямата ѝ мечта, става ясно от интервюто към фотосесията.

Тя става водеща на „Втори ТОТО шанс”, малко след като завръща в България. Мария заминава за САЩ, когато е едва на 16 години по програма за обмяна на опит. Тя заживява в Канзас, където се настанява при голямо семейство. Атмосферата не ѝ харесва, тъй като „целият щат е едно село, огромно поле, където няма нищо впечатляващо”. Семейството, при което се настанила обаче, много ѝ допаднало: „чилийци с 3 деца и още 3 осиновени. Много весели хора”.

Когато се върнала, се оказало, че дипломата ѝ няма да бъде призната у нас. Майка ѝ, която е инженер, както и баща ѝ, имали приятели в Амстердам. Те предложили младата Мария да кандидатства там и тя се записва във висше училище със специалност моден мениджмънт. След 2 години се мести в частния колеж „New School of Information Services”, специалност радио и телевизия.

Докато учи, Мария работи като модел за кастинг агенции. „Снимах се повече в каталози, ръстът ми не ми позволява да дефилирам”, признава тя. От този период Мария има голямо участие във видеоклип на хаус парче, което даже попада в топ 10 на MTV. Много харесвала живота си в Амстердам и не мислела да се връща. В крайна сметка обаче се наложило, но не издава причината.

„Чудех се какво да правя, не ми се стоеше тук, но докато се лутах, ми стана удобно със семейството ми – отпаднаха почти всичките ми грижи, започнах да се чувствам добре”, разказва младата Мария. Тя дебютира в телевизията и в музиката през 2003 г. Година по-късно пробива в киното с участие във филма „Риба чук”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    11 5 Отговор
    смешка смехоранова
  • 2 Гацо

    19 4 Отговор
    Абе, гле таа колики уши е отпрала. Киряза да нея е дръпал за ушите като оди при него?

    Коментиран от #14

  • 3 мнение

    25 13 Отговор
    Мария Игнатова е страхотна. И като всички страхотни жени, харесвани и обичани от публиката, личният й живот просто не върви. Какви подобрения си е правила е лично нейна работа и не разбирам защо това трябва да се обсъжда? Много известни дами и не само в областта а шоуто правят подобрения на визията си, но пак ще кажа, това е тяхна лична работа. И все пак, не ми е известно какво точно свърза Мария с Рачков, но като двойка никога не можах да ги приема, нито като визия, нито като манталитет. Бракът й с Петко Димитров, от когото има дете, да й е живо и здраво, също е загадка. Простоватият Петко никак не подхожда на Мария Игнатова. Освен хубавия й външен вид, харесвам чувството й за хумор и таланта й. Пожелавам й всичко най-добро.

    Коментиран от #4, #5, #15

  • 4 ТнТ

    15 9 Отговор

    До коментар #3 от "мнение":

    Талант, тя има ТАЛАНТ???От кога бе, от цялото предаване ако не са сценаристите които и пишат текста нямаше да разбера зе тя изобщо е забавна. Да не говорим че ако не беше Рачков цялото предаване нямаше да има този успех който има в момента. Да, може шегите му понякога да са тъпи и неуместни, да се опитва винаги да бъде забавен но определено той е човека който движи предаването напред и другите не могат да му стъпят на малкия пръст. М.И. просто си падна на късмета като тръгна с Рачков и участва в предаването, иначе сега никой нямаше и да я знае коя е и какво прави. Дали се е поуправила - не мога да кажа, нейна си работа. Но само не ми казвайте че е талант щото не е, ама хич не е.
  • 5 Morgoth

    14 3 Отговор

    До коментар #3 от "мнение":

    Тя е публична фигура от шоубизнеса - на нея не и се полага лукса да има каквато и да е било работа която да е лична.
    А защо не им върви личния живот на такива като нея ще ти кажа: красотата и таланта нямат нищо общо с акъла, него спокойно можеш да го нямаш и като дойде момъка с мангизите и почне да раздава подаръци изведнъж решаваш, че това е мъжа на живота. Другия фактор са постоянните изкушение за изневяра на които красива жена и богат мъж да изложени.
  • 6 ПЕЕВ

    12 6 Отговор
    ПРИЛИЧА МИ НА МИКИ МАУС.
  • 7 Радо

    6 13 Отговор
    Ако бях на нейно място, щях да се омъжа за един млад, красив, и неприлично богат мъж, и щях да си живея живота...вместо да се занимава с разни измислени смешници.

    Коментиран от #9, #11

  • 8 Варан

    17 2 Отговор
    Мария е страхотна к.чка от класа.
  • 9 Герги

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Радо":

    Че готов си бе, Радко! Бягай веднага до Холандия и си уреден. Даже избор ще имаш-русичък,с обечки, черничък....какъвто ти душа иска!Що не каза по-рано, че искаш да се задомиш.А и татко ти кой знае как ще се зарадва като му докараш ЗЕТ!Ай, горчиво...
  • 10 joooooo

    5 0 Отговор
    Повече от нормално е лицето и преди 10 години да изглежда по различен начин ! При повечето хора е така ! Какви са тези глупости , които пишете ? Какво по точно търсите ? Ако е сензация , не ви се получава ! Ако е новина , също ! Рейтинг , не вярвам да го вдигнете с подобни статии ! А и на снимките никъде не я видях като брюнетка ???
  • 11 да ви ги изпратя

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Радо":

    Кой богаташ ще я вземе. За богаташите ги чакат двойно по наточени и тунинговани плеймейтки. Кой тая 40 годишна ще я взема дори 80 годишни милионери се женят за 20-25 годишни дами.
  • 12 Мими

    1 5 Отговор
    Кой ви дава право да правите "дисекция"на един живот.Вие сте смешници,защото никой не ви познава и със сигурност не сте направили нищо.А на Петко и Рачков на малкия ръст не можете да стъпите
  • 13 скобар

    3 2 Отговор
    МНОГО УШАТА ТАЯ БРЕ КОЯ Е?
  • 14 Без Гацета

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гацо":

    Гаце, седи си у кварталното кафе и си дишайте пръдните на затворени врата и до там
  • 15 Ани

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "мнение":

    Повърхностен меркантил!!!!