Last news in Fakti

9 Април, 2018 16:08 12 029 13

Най-големият грях на Аня Пенчева (ВИДЕО)

  • аня пенчева-
  • сашо диков-
  • грях-
  • великден

"Да се говори за "османско присъствие" в училище е недопустимо", категорично отсече актрисата

„Най-големият ми грях е може би този, че не съм била винаги до децата си, когато те са имали нужда от мен“. Това сподели пред Мон Дьо в студиото на Нова телевизия актрисата Аня Пенчева. На Великден тя разкри едни от най-съкровените си тайни - на жена, майка и дъщеря. Преди това обаче тя коментира най-запомнящите се филми с нейно участие.

"Време разделно" е филм, който трябва да бъде прожектиран непрекъснато... Да се говори за "османско присъствие" в училище е недопустимо", категорично отсече тя за това, което вижда днес в учебниците по история.

На въпрос дали "още ѝ пука" от онези, които не я харесват, тя отговори. "Вече мога да си позволя да не се вълнувам от това, което мислят хората за мен. Ако е лошо, то не ме интересува... С егото ми сме на "ти".

"Любовта е всичко в живота ми. Аз обичам и наистина точната дума е "Обичам!"... Аз със Сашо Диков съм приятел. И ще кажа нещо, което никога не съм разказвала. Сашо и Ивайло се засякоха. Живеех със Сашо в един мезонет. Бях приготвила закуска. Мислех, че ще излезе за работа, но той се забави. В този момент дойде Ивайло. Казах на Сашо, че е дошъл приятел. И ги оставих двамата да се разберат. Сега Сашо пак е част от моето семейство. Идва на празници, на вилата", сподели за отношенията със Сашо Диков Аня.

"Сашо много работеше - все работа и работа. А Ивайло беше непрекъснато до мен. Той е моят кислород", допълни тя. "Днес не бива да се лъже... Аз не успях да се справя с целомъдрието в живота", призна актрисата.

Тя не успя да скрие сълзите си и призна, че един от най-трудните моменти в живота ѝ е загубата на майка ѝ: "На днешния ден мисля, че толкова много хора са загубили близки и може би сега е моментът да запалим по една свещичка, да се помолим, да благодарим, да простим и да не забравим".

"Когато си отиде татко, знаех, че все още имам корени. Вече нямам. Останахме двете със сестра ми", допълни натъжена актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    0 9 Отговор
    Събинке, това да не е снимка на мозъка на русофил???
  • 2 АНАСТАС

    18 1 Отговор
    ВСИЧКИ СМЕ ХОРА НА ТОЗИ СВЯТ....

    И ВСИЧКИ ПОМЪДРЯВАМЕ С ВЪЗРЪСТА...
  • 3 Гост

    19 1 Отговор
    Тоя Мундю много му харесвам предаванията, амам много ме дразни с тая брада... Ми обръсни се, измии се изкъпи се, бива ли така кат някой пръч. Аааааа

    Коментиран от #11

  • 4 ПЕРО

    15 2 Отговор
    Аня беше естествено красиво момиче, без грим и дрехи като сегашните кифли. Благодарение на БКП беше забелязана от Людмила Живкова и после Сашо Диков се ожени за нея.Той беше известен в БНТ по Славково време и двамата са от Троян. Т. Живков й даде апартамент , което тя е признавала. ...жива и здрава да е , но добре си уреждане живота с помощта на Партията
  • 5 Радо

    14 3 Отговор
    Навремето, като бях ученик по соц-а, ми беше най-големият секс-символ - колко ношки съм одялкал по нея...бедна Ви е фантазията!!!

    Коментиран от #7

  • 6 Хасан

    4 12 Отговор
    Тая пък всеки я перфорира...беше като градски трамвай..всеки слизаше и се качваше на нея
  • 7 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "Радо":

    И АЗ КАТО ТЕБ....ГОЛЯМА СЛАДУРАНА БЕШЕ НАВРЕМЕТО И СЕГА Е ГОТИНА...
    САМО ЛЪСКАХ БАСТУНА.....
  • 8 ДЕДО ВЛАДИКА

    11 4 Отговор
    На времето работих в градския Автосервиз. Веднъж идва една "застава" и от нея слиза Аня , по къси гащи.С нея бе и майка и. Красота ! На мен и колегата се падна ,,честта" да и оправим колата.Целият сервиз се изреди да ни посети и да ни предложи помош, само за да видят Аня . Красива си е !Идвали са и Никола Анастасов , и Димитър Манчев...а бе ...все готини артисти ! Бог да ги прости покойниците, а на Аня пожелавам....само хубави неща !
    Ако чете - ще се сети за какво иде реч !
  • 9 Пешо

    5 2 Отговор
    Уникална е!Дори повече от А.Джоли.Секс пръдла.
  • 10 Георги Илиев Митев

    2 0 Отговор
    ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА
    САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.
  • 11 Дикофф

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Къф пръч,къф Мундьо,по скоро педерундьо??!
  • 12 Една българка

    2 0 Отговор
    Права сте, госпожо Пенчева, но не бива в българското училище да се говори и за това, че сме били под робство!!! Не бива децата да растат с робско самосъзнание! Не бива, защото това е пагубно за милото ни отечество! На децата трябва да се говори, че са потомци на достойни българи, борили се смело да прогонят завинаги тези, които със сила са се опитали да придобият тази прекрасна земя - България! Ако им повтаряме до припадък, че сме били под робство, какво друго да очакваме, освен примиренческо поведение? То затова днес такъв ни е халът! Защото - рови сми били, та роби... и само се вайкаме! Робът ражда и възпитава роби. Не ни е нужно това! Достойнство и самочувствие с покритие, това трябва нам!

    Коментиран от #13

  • 13 Сети

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Една българка":

    Смешно е! Мерси о_О (изненада).