17 Април, 2018 07:00 8 013 0

Вашият хороскоп за днес, 17.04.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 17.04.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес ще имате нужда от по-голямо разбиране към вашите потребности в личен план. Концентрирайте усилията си в професионалната сфера, където обстоятелствата бързо ще се променят. Не давайте ухо на слуховете и интригите по ваш адрес, защото те едва ли ще ви навредят по някакъв начин.

Телец

Възможно е днес да се изправите пред предизвикателства във финансовата сфера, които ще провокират уменията ви да спестявате. Направете си точна равносметка на събитията, случили ви се до момента в професионалната сфера.

Близнаци

Днес контролирайте склонността си към разточителство в материалната сфера, защото така ще подобрите стабилността си във финансовата сфера. Намерете време да планирате предстоящите си ходове в службата.

Рак

Днес планирайте предстоящите си служебни пътувания и е добре да приключите със започнатите инициативи от професионално естество. Моментът е подходящ за придобиването на нови знания или обучение, което ще подобри значително професионалната ви квалификация.

Лъв

Днес кариерата ви ще има доминираща роля в живота ви. Мнозина от вас ще се стремят към осъществяването на далечни пътувания, което ще ви помогне да поставите професионалната си реализация на изцяло нова основа.

Дева

Днес извършените от вас промени на работното място може да са с положителен ефект, но може да има и негативни за вас последици, особено в материалната област. Разчитайте единствено на себе си.

Везни

Днес започнатите от вас промени на работното място ще са с положително развитие, което и ще ви даде така необходимото спокойствие в материалната сфера. Умело ще се предпазвате от опитите на външни лица да ви направят уязвими.

Скорпион

Днес намерете начин да приключите с плануваните ангажименти на работното си място. Ще имате възможност да затвърдите позициите си в очите на началници и делови партньори. Във всеки един момент можете да разчитате на съвет или подкрепа от страна на интимната си половинка.

Стрелец

Днес не оставяйте служебните си ангажименти в ръцете на колеги или подчинени на работното си място. Възможно е мнозина от вас да са силно привлечени от нова възможност в професионално отношение. Не пилейте необмислено наличните си спестявания. Не се поддавайте на провокации.

Козирог

Днес насочете усилията си към социалната сфера, където е напълно възможно да установите интересни делови контакти, които могат да се окажат изключително полезни за вас в близко бъдеще. Проявете твърдост, когато отстоявате финансовите си интереси. Обърнете внимание на здравето си.

Водолей

Днес мнозина от вас ще се радват на значително раздвижване в предприетите неотдавна инициативи в професионалната сфера. Можете да си позволите лукса да осъществите желана покупка или да планирате предстоящо пътуване. Помогнете на приятел в нужда.

Риби

Днес новостите буквално мълниеносно ще започнат в живота ви, като на първо място ще ги усетите в деловата сфера, след което и в любовта. Ще разполагате с пълната подкрепа на звездите, така че не допускайте колебание в действията си. Не подценявайте мнението на родителите ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА