19 Април, 2018 13:31 17 784 3

Аркан кръшкал на Цеца с най-голямата ѝ съперница

  • аркан-
  • цеца-
  • цеца величкович-
  • изневяра-
  • съперница-
  • враг-
  • йелена карлеуша

Малката изневяра на сръбския паравоенен се оказа в основата на дългата и пламенна вражда между певиците

Най-шумната и мащаба вражда, която гори вече повече от 20 години, в сръбските музикални среди, е тръгнала от легендарния сръбски командир на паравоенното формирование „Тигри“ Желко Ражнятович-Аркан.

Той забъркал в любовен триъгълник жена си Цеца Величкович и нейната най-сериозна конкурентка — Йелена Карлеуша.

Сръбският сайт „Старс“ твърди, че известен период от време Аркан се срещал тайно с Карлеуша. Но Цеца все пак разбрала за залитането на съпруга си и никак не била доволна. Тя се съгласила да прости на неверния си мъж и да го приеме обратно, при условие, че за аферата никога няма да се разчуе.

По-късно двамата решили заедно да поведат война срещу Карлеуша.

И докато всички си мислят, че причината за ненавистта между двете певици е старо интервю, в което Карлеуша се закани да издаде злепоставяща тайна за Цеца, която да бележи кариерата й за цял живот, то истината е много по-пикантна.

Аркан и Цеца се женят през 1993 година. През 2000 година той е разстрелян в хотел в Белград. Йелена Карлеуша е омъжена за сръбския футболен национал Душко Тошич, който играе в Бешикташ и беше избран за най-добър защитник в турското първенство за 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ads

    12 8 Отговор
    Селска чест.
  • 2 Какъв е този глупак

    5 3 Отговор
    Това ли е Аркан !!?? Че той е нещо средно между Иван Звездев и Харалан Александров, ако с таа физионмия е бил толкова велик ......
  • 3 Кирчо

    6 0 Отговор
    Здравейте,искам да отбележа накратко,че в реалния свят е нормално хората,независимо от това кои са те да бъдат оценявани не по,,физиономията",а по делата им ,в обратен случай поне половината от престъпниците щяха да бъдат на сеобода