Last news in Fakti

29 Април, 2018 07:00 10 414 0

Вашият хороскоп за днес, 29.04.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 29.04.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

През този ден не се захващайте с много неща едновременно, защото ще се преуморите и изнервите. Помолете и другите членове на вашето семейство да помагат, за да ви остане време и за по-приятни занимания и за отдих.

Телец

Днес ще се радвате на добро настроение и много хубави мигове с вашето семейство. Поглезете се с любима храна и се отдайте на заслужен отдих. Необвързаните ще срещнат нова любов.

Близнаци

Днес се отдайте на приятни занимания и срещи с добри приятели. Полагайте повече грижи за здравословното си състояние, като не поемате рискове в тази посока. Заедно с интимната си половинка планирайте настоящето и бъдещето.

Рак

Днес ще осъществите пътуване, което ще ви донесе много приятни емоции. Ще срещнете много интересни хора, с които може да станете добри приятели. Някои контакти могат да ви помогнат за бъдеща професионална реализация.

Лъв

Днес ще разполагате с достатъчно количество енергия, за да осъществите намеренията си за промени на домашната обстановка. Помислете и как да релаксирате, за да се заредите с положителна енергия.

Дева

Днес ще сте поставени в ситуация, в която е необходимо да направите конкретен избор. Необходимо е да направите преоценка на настоящата си любовна връзка. Премахнете стари проблеми и негативни емоции, свързани с роднини.

Везни

Днес не правете разходи за покупки, от които може да изпитате финансови затруднения. Мнозина от вас ще планират предстоящи срещи и контакти с роднини, които от доста дълго време не сте виждали.

Скорпион

Днес пари няма да ви липсват, но това не означава, че трябва да ги харчите неразумно. Опитайте се искрено да вярвате в собствените си възможности. Избягвайте споровете и проблемите с ваши близки. Проявете съобразителност при осъществяването на плановете си.

Стрелец

Днес влагайте разум при инвестиране на средства в реконструкции на дом или офис. Моментът е подходящ за трайно обвързаните, тъй като мнозина от вас ще подредят живота си, чрез укрепване на съществуващата любов.

Козирог

Денят ви ще протече спокойно, в компанията на вашето семейство. В любовната ви връзка се стремете да постигнете хармония и разбирателство. Не проявявайте излишен инат.

Водолей

Днес успешно ще се справите с проблеми от битов характер, а през свободните си часове се стремете да сте в компанията на приятели и близки. Отлично здраве.

Риби

Днес ще ви се наложи да бъдете по-пестеливи, ако не искате парите да се превърнат във ваш постоянен проблем. Възможно е мнозина от вас да се разкъсват между чувството си за дълг и желанието да правите това, което ви харесва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА