Last news in Fakti

30 Април, 2018 07:00 8 418 0

Вашият хороскоп за днес, 30.04.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 30.04.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес избягвайте предразсъдъците в личен и професионален план. Имайте предвид, че колкото по-отворени и по-малко мнителни сте към заобикалящите ви, толкова е по-голяма вероятността да получите желаните от вас резултати.

Телец

Днес по-голяма част от родените под този зодиакален знак ще печелят доверието на околните с чара и с усмивката си. Като че ли ще ви е много лесно да обезоръжавате околните с добра дума и увереност в собствените си знания и възможности.

Близнаци

Днес ще научите истини, които няма особено много да ви се понравят. Стремете се да не попадате в ситуации на работното си място, които да не можете да контролирате със собствените си усилия.

Рак

Днес ще ви се предоставят големи възможности за постигане на успех. На мнозина от вас чувствителността ще е значително завишена, което може да стане и повод за разногласия между вас и тези които ви заобикалят в личен и професионален план.

Лъв

Днес не гласувайте сляпо доверие на успели, но малко познати за вас особи. Дори в това число можете да включите и началниците и клиентите си. Колкото по-съобразителни сте в това, какво споделяте с тях, толкова е по-малка вероятността да имате проблем, поради вашата откровеност.

Дева

Днес мнозина от вас отново ще се изправят пред редица нерешени проблеми, чието разрешение, като че ли на този етап от време няма да е особено проста работа. Постарайте се да премахнете някои конфликтни ситуации, възникнали между вас и колегите ви на работното място.

Везни

Днес избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Раздвижете социалния си живот.

Скорпион

Днес правилната нагласа ще ви помогне както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели.

Стрелец

Днес мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Козирог

Днес избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Водолей

Днес се съсредоточете върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Риби

Днес е изключително важно да владеете емоциите си, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, което можете да използвате за значителното увеличаване на приходите ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА