Last news in Fakti

1 Май, 2018 12:25 5 193 1

Вергов и Бахаров зарязаха Карамазов

  • бахаров-
  • карамазов-
  • вергов-
  • театър-
  • фирма-
  • съдружие

Тримата вече не са съдружници

Захари Бахаров и Юлиян Вергов са напуснали общата си фирма с Владимир Карамазов "Трите мечки", показва справка в Търговския регистър, пише "Телеграф". Двамата актьори са подали молби за напускане на общо събрание и са прехвърлили своите дялове на колегата си.

Това се случи точно 5 години след като основаха общата компания и направиха фурор из цялата страна с няколко спектакъла. След като оставките са приети, останалият сам шеф на себе си Владо Карамазов е сменил името на фирмата и тя вече се казва "Диферент дирекшън" или "Различна посока".

В "Трите мечки" Бахаров и Вергов са имали по 10 акции от 2 лв. и всеки от тях ги е продал на Карамазов за 20 лв. Вече като едноличен собственик Владо е преформатирал компанията и от ООД вече е ЕООД.

Въпреки раздялата като съдружници Карамазов продължава да работи с Вергов и са възстановили един от успешните си проекти - "Спанак с картофи", но в ролята на Захари Бахаров вече влиза Герасим Георгиев - Геро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елмагров

    8 5 Отговор
    3-мата глупаци, Бахаров е такава трагедия че вече ми е ясно че всеки може да стане звезда у нас стига да не се притеснява от простотията и недъзите си