Last news in Fakti

9 Май, 2018 00:30 30 094 63

Разглезена тийнейджърка: Не мога да живея като селянка с $1000 на месец

  • разглезена-
  • девойка-
  • издръжка-
  • селянка-
  • принцеса-
  • николет грей

15-годишната Николет се оплака в ТВ ефир, че й намалили месечната издръжка от 5000 на 1000 долара

Ако мислите, че животът ви е труден и заплатата ви не достига, за да посрещнете месечните си разходи, то трябва да се запознаете с Николет Грей. 15-годишно момиче живее само с 1 000 долара на месец и е нещастна, тъй като смята, че майка й, Нина, не се грижи за нея, както подобава. Причината Николет да се оплаче в американския телевизионен ефир е, че майка й съкратила месечния й бюджет от 5 000 на 1 000 долара и сега й се налагало „да живее като селянка“, пише woman.bg.

„Искам майка ми да разбере, че съм свикнала на определен начин на живот и тя няма право да ми го отнема. Не мога сега да започна да живея с 1 000 долара месечно“, разказва Николет пред камерите Преди да започне да се оплаква от майка си, момичето гордо разхожда екипа на шоуто из дома си, като акцентира върху гардероба. Тя споделя, че преди Нина й е осигурявала всичко, което е поискала – хубаво частно училище, шофьор, бавачка, дори и личен треньор. Освен всички тези екстри Николет получавала кредитна карта без лимит и отделно 5 000 долара. Понякога 15-годишната девойка е изхарчвала 10 000 долара за четири седмици.

Както всяка дама, Николет има слабост към красивите неща и най-вече към скъпите дрехи и чанти. Тя показа няколко любими аксесоара от гардероба си, като нейният фаворит сред чантите е на стойност 3 000 долара, но не е най-скъпата в колекцията. Николет притежава няколко екземпляра на Chanel, които струват 5 000 долара. Не ги носи често, повече обича да ги гледа, това били нейните деца.

Разглезената тийнейджърка показа и няколко чифта обувки, сред които любимите й сандали на Valentino. След като приключи обиколката из скъпите си вещи, Грей заяви:

„Знам, че съм разглезена пикла, но аз просто се наслаждавам на живота. Всички ме мразят и говорят лоши неща за мен, но си мечтаят да бъдат на мое място“.

Майката на Николет сподели пред камерите, че дъщеря й е неконтролируема в харченето, като през последната една година разходите й са надвишили 100 000 долара. След като разбира, че малкото й момиченце се превръща в пазаруващо чудовище, Нина се опитва да вкара разхищенията й в граници, само че Николет не желае да приеме и това става повод да отнесе спора в ефир с думите:

„Чувствам се като бедна селянка, не мога да живея повече така. Парите никога не ми стигат. Мисля, че майка ми трябва да ми дава не по-малко от 2 500 долара месечно. Аз съм отгледана като разглезено момиче от Бевърли Хилс и няма да допусна това да се промени“.

Освен, че не смята да вкара разходите си в разумни норми, Николет очаква от майка си да й купи Мерцедес за 231 000 долара като подарък за 16-ия й рожден ден. Нина се радва, когато разбира, че дъщеря й се е свързала с екипа на телевизионното шоу, защото отдавна се чудела как да вкара Николет в разумни граници. Майката сподели пред камерите, че винаги я е глезела с много пари, тъй като се чувствала виновна от факта, че е самотен родител, който почти не вижда детето си и работи 6 дни в седмицата. Но очевидно Нина е направила „мечешка услуга“ на дъщеря си, защото й създава фалшиво самочувствие, което се изпарява, ако Николет не може да си позволи някоя скъпа вещ. Тя се чувства добре, единствено когато е обградена от много пари и скъпоструващи играчки.

Нина признава, че напълно е загубила контрол над дъщеря си и дори не знае как да я накаже. Опитва се да вземе телефона и лаптопа й за известно време, но не постига желания резултат. Пред камерите обаче Николет продължава изповедта си, признавайки през сълзи, че никога не се е чувствала обичана:

„Когато бях малка, мама все ми казваше, че я е грижа за мен, но истината е, че никога не ме е обичала. Просто ми даваше пари. Аз съм добър човек, но съм отгледана по ужасен начин“.

По всичко личи, че Николет не е имала обичайно детство и едва ли някога ще може да се впише в обществото, тъй като тя не обръща внимание на тези, които имат по-малко пари от нея. В нейните очи другите са просто „селяни“. Николет дори не е посещавала училище, а чете уроците си онлайн, била тормозена в гимназията, в която е записана да учи.

В телевизионното предаване се появи и един от малкото приятели на Николет, който имал задачата да контролира харчовете й и да бъде неин шофьор. Той потвърди, че тя не е лош човек, стига да допусне някого до себе си. Няма приятели и се чувства самотна.

„Имам си прекрасни чанти, те са моите приятели“, каза тя. Нина сподели, че я очаква още една трудна стъпка, а именно да накара подрастващото си момиченце да се замисли за професия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    127 2 Отговор
    Николет, която се римува правилно ..😀😀
  • 2 iQ5

    170 3 Отговор
    Тая няма да я качим даже у Трабанта!

    Коментиран от #6

  • 3 Скорпион 29

    166 3 Отговор
    Простакеса с претенции и в бг.с лопата да ги ритнеш.Да не снася случайно златни яйца?
  • 4 W222

    34 62 Отговор
    Нормално,това е все едно да зимате по 1000 лева на месец заплата и изведнъж да ви я намалът на 200 лева

    Коментиран от #34, #43

  • 5 ГОРАЗД

    158 1 Отговор
    Дай на човек пари и ще видиш колко му е ума!
  • 6 ооооо00

    51 5 Отговор

    До коментар #2 от "iQ5":

    ти тая не можеш да я КАЧИШ в трабанта

    Коментиран от #9

  • 7 gnida

    113 1 Отговор
    Първата ми заплата беше 50 долара ... ГОРД СЪМ , ЧЕ СЪМ Я ИЗРАБОТИЛ ! НЕ МИ ПУКА ЧИИ РАЗГЛЕЗЕНИ ЩЕРКИ КАК МИСЛЯТ !
  • 8 lol

    83 1 Отговор
    Ма о аз като бех в основното се наяждах с 1лв и 20 стотинки на ден ма, даже понякога по-малко. Я си купувах тутманик, я пица, я баница, я от ония зрънчотата. Неможела да се гледа с 5000 я бегай се крий некаде!
  • 9 iQ5

    48 3 Отговор

    До коментар #6 от "ооооо00":

    Да да ,ако я згънем на две тамън влиза у 601S ката ама няма да я угрее!
  • 10 Дам

    26 49 Отговор
    С 1000 долара си умрял гладен и на улицата в голям град в САЩ

    Коментиран от #22

  • 11 Мърша

    115 2 Отговор
    Е тая ако не си купи чанта за 5000$ с какво друго да блесне? Погледнете го на какво мяза на 15 г.а прилича на 30г.!
    Бузи като Чип катерицата с размерите на 10 г.Кенгуру
  • 12 ггг

    71 2 Отговор
    Венелинче, тоя път се изложи със секси статията - тая ми го смъкна за седмици напред - гуем бурсук !
  • 13 Да да

    31 37 Отговор
    Тая е по-зле от форумен русофил! Тя е турбо селянка,а се опитва да изкара другите такива! Тя знае ли в колко поста трябва да възхвалят Путя за 1000 долара!?

    Коментиран от #15

  • 14 ПУТРИОТ

    34 4 Отговор
    Нека дойде в бълхария ще изкара 510 лв на месец.
    Кога ще ни стигнат хамериканците, НАС НЕ ДОГОНЯТ .
    ЩУРИ ХОРА БЕ , АКО ЗНАЯТ КОЛКО ПЕНСИЯ ВЗИМАТ РОДИТЕЛИТЕ МИ .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 qqqqqq

    76 0 Отговор
    Всички извесни жени в българия са такива. Така наречените плеймеитки, фолкаджиики, държанки и разни други уруспий. Като кърлежи са . Някой като ги изрита, започват да ходят по телевизиите ида разправят колко са нещастни.
  • 17 Гост

    44 0 Отговор
    Тая очевидно не е яла шлибки като по-малка. Затова е на тоя хал. Пръдла
  • 18 гост

    51 1 Отговор
    Тая е толкова грозна ,че и 1000 долара са и много. Не знам от къде го намират това самочувствие тия кифли.
  • 19 хах

    23 0 Отговор
    само 1000$, тия пари няма да стигнат за никоя уважаваща себе си коbра
  • 20 ммм

    52 0 Отговор
    споко моме,скоро ставаш на 18 и тогава искаш ли парички д*пе да ти е яко
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ган

    51 0 Отговор

    До коментар #10 от "Дам":

    Тук става дума само за джобни пари, майка и се грижи за всички други разходи.
  • 23 бегаи

    57 0 Отговор
    Хем тъпа хем грозна

    Коментиран от #31

  • 24 Анонимен

    25 1 Отговор
    Наскоро имаше статия за мария игнатова и тази много ми напомня за нея.
  • 25 Шаран БГ

    31 1 Отговор
    Намерила.......хубавицата ! И това е човек от "ценностния" свят ?
    Колко ли печели "мама", за да я обгрижва със 5 хилядарки в долари месечно?
    И как смее да и намалява харча с 4 хиляди ? Ужас ...!!
    Аз съм потресен и се заравям в тинята...........
  • 26 bubu

    18 1 Отговор
    Га яде кифтетата не рева!!!!
  • 27 соросоидни кърлежи

    30 0 Отговор
    Всичко е платена реклама на стоки които виждате, няма случайни неща ,особено ако говорим за медии..не се заблуждавайте, смятат ни за идиоти с тези измислени малоумни ,плитки истории. Сигурно върши работа особено когато става дума за деца-изнудвачи,мрънкат да им купиш някаква маркова дреха или тъпа чанта за над 1000лв..Да ама не, я поработи за изкараш тези пари,после ще видим дали ще купиш този боклук-произведен познайте къде...в Китай,като 90% боклуци по света.
  • 28 незнайко

    21 0 Отговор
    Просто момичето не е достатъчно красиво и избива комплекси . Следващата стъпка е ДРОГАТА в която ще намери "ВИРЕН" приятел . За жялост това момиче не е единствено отглеждано така . Майка и сигурно е най "непорочната" жена щом е сама .
  • 29 КАЗАНОВА

    17 1 Отговор
    КАТО ИСКАШ СИ ГИ ЗАРАБОТИ
  • 30 Иво

    29 0 Отговор
    Права е да се оплаква. Не за друго, а защото МАЛОУМНИТЕ и родители така са я научили. Научи едно куче да яде луканка, а после се оплаквай, че не иска да яде хляб...И като цяло това е потвърждение на тезата, че да имаш пари, не означава че имаш стойност
  • 31 Виго

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "бегаи":

    Хем богата
  • 32 The TRAPPER

    16 0 Отговор
    И аз не мога да живея с 600лв. , но си натискам парцалите.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 гост

    21 0 Отговор

    До коментар #4 от "W222":

    Ами започни работа в заводите на Ковачки, там така се прави. Започваш на 1000лв по договор, но след няколко месеца се оказва, че ти дават само 20-30% от нея, а другото ще имаш да взимаш някога, ама никой не знае кога.
  • 35 американски психо

    14 1 Отговор
    ПИКЛА!
  • 36 онзи

    20 0 Отговор
    Грозно, глупаво и богато, често срещано съчетание. Това е наказанието на бога към богатите майки.
  • 37 боб чорба

    18 1 Отговор
    Препоръчвам ана..а терапия 5 пъти дневно за дъщерята и майката ! Както и работа в кравеферма - почистване на торта :)
  • 38 гост

    14 0 Отговор
    Аз на такова му викам-Тъпа Селянка!
  • 39 Месаря

    9 0 Отговор
    Селска хубост,като стане пьлн0летна ще е на други пр0блеми.
  • 40 Чорба от греховете на отец Никодим

    14 2 Отговор
    Интересно е майка и какво работи, щом успява да и дава толкова пари.
    Явно е или наркодилър или проститутка, а може да е и наемен убиец.
    А тази малката др.сла трябва да си намери някой с по-голяма банкова сметка и голям к.р, за да е доволна, тя вече е провалена, пари не може да вади, освен ако не е проститутка, пък майка и няма да е все жива да и дава по една торба с пари всеки месец...
  • 41 аотг

    13 2 Отговор
    Професията е ясна - XXL филмчета
  • 42 Чорба от греховете на отец Никодим

    14 0 Отговор
    И не знам, защо като харчи луди пари, за да се облича като елитно к..ве, се мисли за нещо повече от останалите?...
  • 43 Къртев

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "W222":

    Заплата се взима за положен труд! По-квалифицираните, получават повече!
    И не я намалъват, а я намаляват!!!
    Ха-ха-ха
  • 44 Д-р Ох шЪ Боли

    16 0 Отговор
    Предписвам следната терапия:
    Майка й спира и останалите пари и я праща във Враца, България !!!!
  • 45 Мелез некъв

    13 0 Отговор
    Такива грозни боклуци ли са американките? С парички само не става.
  • 46 Тънко

    8 4 Отговор
    Аз за Мерцедес в Щатите с цена 231000$ не съм чувал,даже Майбаха е по евтин там
  • 47 усмивка

    18 0 Отговор
    ТАЯ МАМА НЕ СИ ЛИ ТЪРСИ И СИН?
  • 48 река Циган

    12 0 Отговор
    Циганката на всяка цена остава циганка.
  • 49 бате

    5 0 Отговор
    деее.а кривак азе
  • 50 Статист

    15 4 Отговор
    Поредната американска помия !
  • 51 Гост1

    14 0 Отговор
    Оле Боже жива да я оплачеш горкото детенце значи вие знаете ли какво унижение е получила ?
    Веднъж във един мол във Варна едно подобно "детенце" се пльосна по очи на пода и взе да пищи и реве защото мама и тати не искаха да и купят палтенце което струваше скромните 5000лв. Беше трагикомедия!
  • 52 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    аз го разбирам момичето 5 пъти и намалили парите
    виновна е майката
    а статийката можеше малко па късо
  • 53 Гост

    4 0 Отговор
    Мяза ми на Кобилкина, да не и е дъщеря?
  • 54 Андрей Николов

    6 0 Отговор
    Ами живей анално тогава :)
  • 55 449

    5 0 Отговор
    Не искала Mercedes-Benz C за 16-годишнина от майка си,заслужавала G-clas!!!Нагличка,а:)
  • 56 Ицо Багера

    6 1 Отговор
    Омръзнало ми е от такива момиченца, който като видят игла за шиене ще си помислят, че е клечка за зъби...затова съм още ерген мамка му.Морско свинче не ми трябва...:(
  • 57 Гост

    6 0 Отговор
    Ами като и е празна главата трябва да компенсира и да пълни килера с дрънкулки, това е присъщо за всички свраки, радват се на лъскаво и шарено без да знаят защо го правят.
    Толкова деградира материала че вече не става за нищо.Пък и трябва да компенсира с нещо простоватият си външен вид.
  • 58 четящ

    4 0 Отговор
    И...???...пак си е грозна!

    Коментиран от #59

  • 59 НАТО ВЕЦ

    2 1 Отговор

    До коментар #58 от "четящ":

    Не така. Просто е "хубава", колкото е "умна".
  • 60 Сус

    3 0 Отговор
    Кухалейник! Празноглава уфсъ! Я да доде да прекопа нивата у наше село, па да видим шо ше стане от ней! Девойка за чудо и приказ! А тая майка няма ли нужда от мъж да се цаня на тази тежка и отговорна длъжност?! 😀
  • 61 Коко

    1 1 Отговор
    А междувпрочем в съсднем раионе жених украл членка Партии, Ана камсамолка ана спортцменка и на канец ана проста женчина.
    Значи и в Русия имат проблеми?
  • 62 Boss

    3 0 Отговор
    Задайте и въпроса ако МАМА я няма тя как ще живеее
  • 63 Boss

    2 0 Отговор
    Задайте и въпроса ако МАМА я няма тя как ще живеее