27 Май, 2018 20:28 19 547 12

Бял прашец и тръбичка издадоха пристрастията на известен влогър (СНИМКА)

  • влогър-
  • наркотоици-
  • скандал-
  • снимка-
  • фавиол сефери

Скандалната снимка бе изтрита скоро след като се надигна скандалът

Интернет сензацията се замогна и забрави старите авери. Влогърът Фавиол Сефери се е поддал на пороците на богатите. Глезения наследник на бизнесмен от Албания се е почувствал толкова сигурен в компанията на своя бодигард, че не си е направил труда да скрие белите линийки и фунийка от банкнота, които навеждат на мисълта за консумация на наркотични вещества или въобще не е забелязал, че издайническите „магистрали“ се виждат на снимката, пише HotArenа.

Със сигурност това е най-бруталната изцепка на влогъра, който публикува китовете си в YouTube, имайки предвид стотиците хиляди деца, които го следват и му подражават.

Снимката беше затрупана от стотици коментари на потресени майки, а Фавиол я изтри час след като я качи.

Татуираният Сефери нашумя в последните години покрай влогърските си видео пародии. Страницата му във Фейсбук бързо натрупа стотина хиляди последователи, които се забавляваха с нелепите му майтапи и шеги. После той навлезе в дълбоките води на марчъндайзинга и си пусна собствен парфюм, така от обикновен глезльо се превърна в арогантен и безпардонен тип, демонстриращ разгул и охолство.

Освен последната изцепка със съмнителните линийки на масата, той редовно демонстрира благосъстояние споделяйки снимки от скъпи коли в компанията на набити мускулести батки и „певици“ и „актриси“ със съмнителни достойнства.

От забавните му постове няма ни следа, а фактът, че печели луди пари от парфюма си е изместил първопричината да стане известен.

Освен това, Фавиол загърбил и старите си авери и вече се мъкнел само с хора „неговото тесто“, предимно синове на известни бизнесмени и олигарси. Очевидно последната стъпка към падението на разглезения богаташ е да посегне към кокаина, който мнозина наричат наркотика на богатите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    80 0 Отговор
    Къв е тоя цървул чак и парфюм пуснал

    Коментиран от #2

  • 2 Да да

    48 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хъво":

    Тоя е баш Цар Вул ! Аз не разбрах има ли нещо общо с България или си е албански авторитет?
  • 3 не бе то просто

    4 20 Отговор
    живота е твърде кратък да хейтите щото българина се в чинията на другия гледа
  • 4 Гост

    22 0 Отговор
    Аз не мога да разбера защо този сайт се занимава с изцяло ненужна за нас информация. Журналистическата слабост на това издание е толкова голяма, че няма за какво да пишат и очевидно отварят на посоки чужди сайтове и първата попаднала им новина я лепват тук ако разбира се ГУГЪЛ им я преведе, а и жаргона е потресаващ - БАТКИ и то от жена журналист. Грозна работа!!!
  • 5 Еееее

    15 0 Отговор
    Супер е парфюмчето - с мириз на Палячо
  • 6 Емката

    12 1 Отговор
    наркомани са всичкии е сега ли се усетихте хахахах
  • 7 ултра

    6 0 Отговор
    Последно Блогър ли е, или е Влогър?!? : )

    Коментиран от #8

  • 8 Еl comandante

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "ултра":

    Влогър е влага кинти в бело!!
  • 9 Ahmet

    1 3 Отговор
    Не може да сте толкова прости ....няма начин ....Наистина ли не се усещате ? Та нали сега се печели от всичко - кликвания , разглеждания , коментари , харесвания ,нехаресвания .....познайте колко му е докарала тази тъй наречена "издънка" на момчето ?! На снимката ясно се вижда , че линийките си стоят , но не се вижда от какво са - пудра захар ли , прах за пране ли ....възхищавам се на хора като този , които се възползват от простотията на обикновените люде - като вас !!!
  • 10 mrMOTORHEAD

    2 0 Отговор
    какви са тия косъмчета беее позьор ... филма "Белязания" с Ал Пачино не си ли гледал ...да видиш как се прави
  • 11 Ганьо

    1 0 Отговор
    Добър вечер Ганьо...царя на овчаря.....
    Страхотна новина......
  • 12 Бело Белисимо

    2 0 Отговор
    Наркоманин!