10 Юни, 2018 14:18 5 644 7

Съпругът на Нана с разтърсваща изповед заради болестта й

  • нана-
  • гладуиш-
  • джонатан-
  • изповед-
  • болест-
  • рак

Гладуиш пък разказа за драмата в семейства на жени, страдащи от диагнозата рак

"Мислили ли сте как се чувства човек, чувайки диагнозата "Имате рак", а знаете ли как се чувства човек, който чува "Жена ви има рак". Аз исках да направя всичко за нея и да преборим болестта. Имало е моменти, в които не съм бил достатъчно загрижен, а понякога със сигурност е изглеждало, че съм прекалено загрижен. Затова искам да кажа "извинявай". Това заяви в "Събуди се" Джонатан - съпругът на Нана Гладуиш.

В своята изповед към Нана той заяви: "Казах си, трябва да победим този рак и ще направя всичко, за да успеем. Направих го. Исках да ме мислиш за "скала", някого, на когото можеш да разчиташ винаги. Исках да ти дам най-доброто лечение, да съм в болницата при теб. Минахме през много труден период и съжалявам, ако не винаги съм взимал най-правилните решения. Съжалявам, ако не съм. Моля те, чуй ме, обичам те, Нана, ти си всичко за мен", каза Джонатан.

Нана разказа драматичните истории на свои приятелки, които са чули диагнозата рак. Тя благодари на съпруга си, че е до нея, защото при много нейни приятелки, не е било така. Гладуиш си спомни за нейна позната, която не е искала да се подложи на интервенция, защото, ако си махне гърдата, мъжът й щял да я изостави. Малко по-късно издъхнала. Друга позната на Нана пък признала, че имала операция за отстраняване на гърдата преди 10 години, но мъжът й все още дори не знае коя от двете й гърди е премахната.

"Всичко при тях изглеждаше добре, но зад стените на дома им, те не са били сплотено семейство. Та това са 10 години", добави тя.

Джейсън - синът на Нана бе също в студиото и усмихнато показа подкрепа към двамата си родители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йорданов

    27 0 Отговор
    желая всичко най хубаво!
  • 2 ЛИЛИ

    18 0 Отговор
    Бог да се смили над теб и домът ти Нана и да те благослови изобилно с здраве и дълъг живот !!! Амин! Моли се и го искай , не от картини/икони, а от живия Бог на небето , който чува молитвите ти ! Успех !
  • 3 Василев

    1 2 Отговор
    В Спиралата са пуснали Мудитация от Шри Чинмой.
  • 4 Снежа.

    8 0 Отговор
    Пожелавам синът ти да израсне до теб да те радва много но не мисля че трябва да чува всичките ти проблеми Трябва да се щадят децата те са с нежна психика и чустват вина не осъзнават като възрастните проблемите Инъче успехи!!!!!
  • 5 Превенция

    8 0 Отговор
    Като топ превенция трябва да бъдат редовните прегледи за жени в България.
  • 6 ДобринкаИванова

    5 0 Отговор
    Бог да те закриля скъпа Нана!!!
  • 7 БАЙ МИЛЕ

    4 0 Отговор
    ДАНО ПО-СКОРО СЕ ОПРАВИ....