15 Юни, 2018 14:31 3 510 3

Ева от "Тоника" с жален монолог за гладните и бедните в "Черешката на тортата"

  • ева от "тоника"-
  • певица-
  • ева найденова-
  • с жален монолог-
  • разчувства-
  • вино-
  • подпийнала-
  • черешката на тортата

В третата вечер от кулинарното шоу, певицата не спря да надига чашката

Третата вечер на шоуто "Черешката на тортата" ненадейно показа истинската Ева Найденова, каквато феновете не са си и представяли.

По време на вечерята певицата от "Тоника" не изпускаше чашата от ръката си, виното я направи разговорлива, а рапърът Бобо не можа да вземе думата от нея, въпреки че беше домакин.

Тя го прекъсваше на всяка дума и разказваше ту за кариерата си, ту за живота си с Гого, ту за това какво ядяла майка й, ту на общи тема от типа как се подправя боб. Бобо се разсърди и попита — това моята вечер ли е, или на Ева? Айтозлийката му се извини, помоли го да попее, но веднага извиси глас с него, пише burgasinfo.com

Внезапно, някак винено разнежена от изобилието на масата и вкусните ястия, Ева започна поредния монолог: "И сега зрителите като ни гледат — какво си мислят? Че ние всеки ден живеем така. Не е вярно. Ние веднъж два пъти в годината си позволяваме такива ястия. Иначе сме си обикновени хора. Просто им показваме как се готви домашна храна, нали? Толкова хора си лягат гладни, а ние тук се тъпчем", почти се разплака тя.

Никой не й повярва, че едва свързва двата края, тъй като участниците в предаването са доста заможни хора — Джулиана Гани с шест наследствени апартамента и богат съпруг, българската лейди Би и текстописецът Искрен и рапърът, който има доста концерти и участия.

По-рано всички признаха, че не готвят, а се хранят само по ресторанти, понеже били заети. А това никак не е евтино.

Горките зрители, подсмръкна Ева и продължи с червеното вино и борбата да бъде център на компанията, измествайки останалите, които могат да й бъдат деца. Накрая се гушна в Бобо, а той всичко й прости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СвръхАз

    9 0 Отговор
    Пияни крави не ми се гледат..
  • 2 фен

    2 0 Отговор
    Това предаване не е за бедните и гладните
  • 3 Русенец

    3 0 Отговор
    Ценично предаване за богати хора. Освен сплетни и простотии от него нищо не можеш да научиш. Спокойно могат да го нарекат "Върха на простотията и цинизма"