Last news in Fakti

15 Февруари, 2012 10:19 10 625 4

Скучно е да бъдеш просто секси

  • ники минаж-
  • секси

Певицата Ники Минаж твърди, че опитите на жените да изглеждат привлекателни в очите на мъжете са "отегчителни", пишат днес американските таблоиди, цитирани от БГНЕС.

Изпълнителката на "Stupid Hoe" разкри, че в миналото била принуждавана да се облича изкусително и държи по определен начин, за да се натрапва в очите на силния пол.

Въпреки това, тя отказвала да го прави, тъй като противоречи на същността й. Жените са уникални същества и те трябва да се чувстват комфортно такива, каквито са, вместо да стават роби на стереотипите, смята Ники Минаж.

"Когато започнах да се занимавам сериозно с рап, най-близките ми хора ме напътстваха да се обличам и говоря по определен начин. Те ме командваха и какво да пея. Чувствах се суперзатворена, като в килия", заявява в интервю Ники.

"Изглеждаше сякаш единственият вариант една жена да остане в хип-хопа е да бъде секси. Но това е отегчително. Говоря за типичният сексапил", допълни звездата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Скрудж

    0 0 Отговор
    Така е
  • 2 МЕХМЕД АХМЕД

    0 0 Отговор
    oh gorkata
  • 3 Дошо

    0 0 Отговор
    Секси ...ти?Я се събуди ма.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.