Last news in Fakti

15 Февруари, 2012 12:04 2 495 1

Хефнър- младши насилил плеймейтка

  • хю хефнър-
  • син-
  • плейбой

Марстън Хефнър, първият син на магната и създател на „Плейбой“ Хю Хефнър, бе арестуван по обвинение за домашно насилие срещу приятелската си Клер Синклер. Тя е плейметка на 2011 година, отличена от списанието. Полицията заварила красивата девойка с наранявания, съобщава TMZ.com по данни на полицията в Лос Анджелис.

21-годишният Хефнър- младши бързо бе пуснат под гаранция срещу сумата от 20 000 долара. Двамата със Синклер живият в Пасадена.

Красавицата дори искала ограничителна заповед срещу насилника, но за момента на смята да подвига  обвинение срещу него.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DerFicker

    0 0 Отговор
    Налице е фалшиво и лицемерно мислене в обществото. Изкуствено на красивите жени им се създава възможност да стоят на "пиедестал", като са известни с това, че са красиви! Отделно от това, жените са по правило слаби, лесно нараними, винаги в ролята на жертва и мъжът е насилник, звяр, престъпник. Така жените никога не са виновни, то някой друг е извършил гадорията и така. После се оплакват - "мъжете диктуват", но в същото време нямат нищо против да се изживяват като кукли, принцеси и да се ползват от благата, които им се предоставят!