23 Юли, 2018 00:30 14 070 23

Какво говори сексуалният му фетиш за него

  • сексуален-
  • фетиш-
  • говори-
  • bdsm-
  • стъпала

И кога трябва да бягате от този мъж

Какво говори сексуалният му фетиш за него - 1
Снимка: Shutterstock

Светът става все по-толерантен, независимо от проявите на омраза към различното. Трябва да приемем, че те стават все по-малко с времето, а и с промените в цивилизованите общества. Много табута все повече отпадат в сравнение с минали времена. Хората се отпускат и започват да вярват, че различното невинаги е лошо или вредно, пише az-jenata.bg. Трябва всички да се научим, че всеки има право на собствени предпочитания без да го съдим.

Много хора имат своя сексуален фетиш. Сигурни сме, че жените са любопитни да разберат какво означава всеки един сексуален фетиш, който мъжете имат. Нека да надникнем заедно зад тези малки тайни:

Фетиш към стъпала

Това не е чак толкова странен фетиш. Самият Елвис Пресли е имал такъв. Да харесваш нежен и елегантен женски крак с красиво стъпало и тънък глезен, например, е по-скоро проява на добър вкус, отколкото фетиш.

Има обаче някои мъже, които са твърде вглъбени в женските крака и стъпала. Те са кротки, не са опасни и са много галантни. Има вероятност да са вманиачени по поръчки на женски обувки онлайн.

Най-вероятно ще го срещнете в магазин за женски обувки просто да се шляе уж безцелно. Възможно е и да работи там.

Кога трябва да бягате от него: когато започне да ви купува купища обувки и да ви кара да дефилирате пред него само с тях.

Фетиш към садомазохизма

В духа на „50 нюанса сиво“ вече нищо от BDSM секса не може да се стори прекалено много. Истината е, че доста хора се забавляват по този начин под завивките.

Тези мъже обикновено са дълбоко потиснати емоционално и се опитват да демонстрират самочувствие в леглото, понеже в другите сфери не успяват. Често имат трудни за преодоляване комплекси.

Къде можете да срещнете мъж, който има такъв фетиш? Вероятно в някои магазин за секс играчки или ъндърграунд клуб за хора, обичащи грубите игри в секса. Такива мъже се навъртат и около секцията с еротична литература в книжарниците.

Кога трябва да бягате от него: ако още на първата среща иска да ви завърже за леглото и да ви шляпа с камшик, това определено не е секси, освен ако вие не си падате точно по това.

Фетиш към ексхибиционизма

Често сексът на открито е много секси. Мисълта, че може да ви хванат повишава парата доста. Обществените места са съблазнителни и ако сте млада двойка отскоро влюбени, това е един от идеалните начини за забавление.

Тези мъже имат проблеми с обвързването. Интересът им бързо изчезва, когато сексът започне да се превръща в обикновена и монотонна връзка между двама души.

Къде ще го срещнете? Най-често в парка.

Кога трябва да бягате: когато поиска от вас прекалено натурална и нудистка проява на обществено място, или когато ви се наложи да обяснявате действията си пред полицията.

Фетиш към анимето

Анимето представлява анимирана цветна версия на японските манга комикси.

Има мъже, които си падат по този тип анимация. Някои фенове на анимето държат плакати на анимирани героини в стаята си, слагат ги като фон на десктопа на компютъра и телефона си, изобщо – погълнати са от тях, досущ като малки деца.

Тези мъже често не са пораснали напълно в разбиранията си. Не са подходящи за семейство и не са особено отговорни. Ако искате да се сдобиете с дете, вместо с мъж, аниме-фетишистите са идеални за вас. С тази "малка" разлика, че малките деца не фантазират за секс с героиня от аниме...

Къде ще го срещнете? Онлайн, разбира се. Тези типове почти нямат реален социален живот. Всичко, което ги интересува, е онлайн.

Кога трябва да бягате: ако започне да ви кара всеки път да се обличате като някоя героиня от аниме. Това може да е секси от време на време, но ако сексът започне да става неосъществим без това любовно превъплъщение, значи е време да бягате.

Фетиш към козина

Тези типове обичат да докосват нещо космато, наподобяващо животинска козина. В някои по-тежки случаи дори обичат партньорките им да се обличат като зайчета или котенца и да правят секс в този вид.

Тези мъже имат съмнително минало, което обикновено крие някакви травми в детството.

Кога трябва да бягате: при всички положения, освен ако вие самите не обичате да ви обличат като пухкаво зайче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    28 5 Отговор
    БРАВО ОГРАМОТИХ СЕ
    НАУЧИХ МНОГО ВАЖНИ НЕЩА
    КОИТО ЩЕ МИ ТРЯБВАТ В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ
  • 2 Баш Майсторът

    19 2 Отговор
    Е,те тая статия направо ме разби.То на открито да,ама да ми гледа някой голия задник,на обществено място,забрави.Незная дали е фетиш,но си е за пълни откачалки..
  • 3 Дедо МъдрЮ

    21 1 Отговор
    Всеки върви по собствен полов път!
  • 4 www

    28 6 Отговор
    Аз имам фетиш към аналният секс с момичета. Обичам да прониквам грубо. Това нормално ли е, Вени и какво означава?
  • 5 Аз Варна

    10 4 Отговор
    Всички упоменати фетиши ми изглеждат доста извратени,всеки сам по себе си.Пази Боже да се окомплектоват заедно.Тогава си става клиничен случай с маниакална зависимост.От както психиатричните заведения затвориха врати,всякакви извратеняци движат из улиците.После-имали фетиши към нещо,друг път-направо им дрънкат гюлета в кратуните.
  • 6 гост

    7 2 Отговор
    Практикуват го може би,, болни,, хора!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 stupid dog

    2 4 Отговор
    Ако живееш с нехигиеничен и болен ,,мъж,, също е фетиш! Такъв в нужника!

    Коментиран от #13

  • 12 руйййй

    4 1 Отговор
    Майка и син ,няма да остане време да работите върху себе си!Но поне тук замърсяване статиите! Нервите ви са на носа!
  • 13 Аз Варна

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "stupid dog":

    Жената до този нехигиеничен мъж е виновна за хигиената му.Дори като малък да не е изградил хигиенни навици(обвинявам майка му),като порастнал вече е редно жената до него да го подтиква към хигиена.Колкото до това,че е болен-това не е фетиш,никой не знае какво му е подготвил живота.Борим се до колкото ни позволяват силите.Когато двама души са заедно,те са заедно в болест и здраве и т.н.Много лесно се отказвате от половинката си,вместо да го подкрепяте.

    Коментиран от #18

  • 14 stupid dog

    0 4 Отговор
    Ти им ходи на гости и затова ги защитаваш!Нямам нищо против!Като не познаваш хората ,не говори! Задоволи любопитството на майка му!Ако искаш ,тръгни и по другите нужници,да те видят ! Ромео пътешественика!

    Коментиран от #17

  • 15 Lady

    2 0 Отговор
    Леле Венче, колко още сексуални фетиши има... цяла камара! Но е немислимо да бъдат изброени тука, разбирам. И то не заради количеството, а заради качеството и характера си. А тези няколко нещица тук са съвсем елементарни и безобидни... стига да не се стигне до момент, в който другият партньор вече не е съгласен, разбира се.
  • 16 гост

    0 3 Отговор
    Качеството и характера!От вие, става на ти!Така са от село,безхарактерни! Без да си виновен ,може да те изкарат най- черния дявол! За кви партньори говориш?Явно обичаш целодневно да сънуваш! Този помияр с майка си ме направиха за резил,ти говориш хуморески! Начи който коментира или чати,това са милиони хора,са мръсници,според тебе или твоите другари!Айде спри спри се!

    Коментиран от #19

  • 17 Аз Варна

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "stupid dog":

    Аз не познавам въпросните хора и никого не защитавам.Съжалявам обаче,че някой,който живее в 21 век няма елементарна хигиена.Възпитаваме децата от малки на това.И още нещо,за разлика от Вас ,аз не ходя по чужди нужници.
  • 18 Lady

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Аз Варна":

    Моля моля!?!? Че някой свикнал да живее в мръсотия или пък така бил възпитан и жената да го превъзпитава!?? Еми не, с мърлячи едва ли някоя себеуважаваща се жена ще се занимава. Между другото, моят съпруг е доста вманиачен на тема чистота, дори повече от мен. А аз по принцип съм голяма чистофайница.

    Коментиран от #20

  • 19 Lady

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Отсега ти давам да разбереш - теб няма да те коментарам, нямаш ниво да разговоряш с мен.
  • 20 Аз Варна

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Lady":

    O K Lady,аз също мразя мърляви хора.Преведете си ника му stupid dog,и се получава глупаво куче.Това ми е достатъчно,също не желая да го коментирам.Опитвах се да му обясня някои неща,но явно е на друг полюс.Неспасяем е,а и интелектуалното му ниво не отлепя от нулата.Нека си тъне в мръсотия,право на личен избор все пак.
  • 21 руйййй

    1 2 Отговор
    Мърлява?!Лъжеш! С мърлявите говориш,а мен обиждаш!
  • 22 Фетиш ли е

    3 1 Отговор
    Ай сега да видим... С гаджето напоследък правим така. Аз се задоволявам с вибратор@ пред него, той ме гледа като луд и си бие ч..кия, след малко идва той и почваме да правим sex, даже тази сутрин така правихме, та си викам това фетиш ли е.
  • 23 сексманяк

    1 0 Отговор
    Не разбрах само защо трабва да имаш травми в детството за да имаш фетиш към козина? това за мен е хубав фетиш