Last news in Fakti

13 Юли, 2018 14:38 5 027 1

Странна речна твар с човешка форма шокира интернет потребителите ВИДЕО

  • чудовище-
  • човекоподобно-
  • китай-
  • речно чудовище-
  • създание-
  • новвид-
  • забелязано

Предположение за произхода на създанието изказва и известен американски криптозоолог

Странна речна твар с човешка форма шокира интернет потребителите ВИДЕО - 1

Мистериозно създание е било открито край брега на река в Китай от местен рибар. Мъжът, който бил отишъл за риба, забелязал струпалите се край брега хора, които зяпали съществото с хуманоидна форма, изхвърлено на брега.

Видео със създанието, заснето край китайската река, чието име така и не се споменава, по-късно се появи в мрежата и стана истински хит за нула време. Клипът е бил гледан над 80 000 пъти в рамките на няколко дни.

На видеото се вижда, че първоначално събралата се тълпа е изплашена от речното създание, но един китаец бързо събира смелост и не само се приближава към него, а дори го взема в ръце. След като го улавя мъжът изглежда видимо доволен.

Съществото прилича на премазана и подпухнала от водата версия на Джинджифиленото човече от детската песничка — има глава, ръце и крака... както и две изскочили очни ябълки. Когато камерата се приближава още, могат да се забележат две бели кълба от двете страни на "главата", които напомнят очи.

И ако това описание не е успяло да предизвика тръпки по тялото ви, то нека кажем също, че нещото е живо и мърда крайниците си.

"Според мен това може да е някой нов вид или пък е мутирала морска звезда", предполага авторът на видеото.

В коментарите под видеото стотици потребители също оставят предположенията си за произхода и същността на онова, което рибарят е измъкнал от калните води на неназованата китайска река.

Мнение по темата изказва и известният британски криптозоолог Карл Шукер, според когото това може да е мутирала морска звезда или колония от гъби


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КаЗанова

    2 1 Отговор
    Тия китайци толкова ли са закъсали за женски ме са почнали рибите ????