23 Юли, 2018 15:48 5 499 4

Лекарите отрязаха подутина в ръката на мъж и онемяха (СНИМКА)

  • лекар-
  • ръка-
  • операция-
  • болница

Никой не трябва да обръща гръб на здравето си, защото ето това може да се случи наистина на всеки. Мъж забелязал странна подутина на ръката си, но въобще не ѝ обърнал внимание. В момента, в който все пак започнала да му причинява остра болка, той решил да отиде на лекар, който разрязал подутината, защото се опасявал, че там се е насъбрала гной. Вместо това изненадата го покосила и не можел да повярва на онова, което видял вътре.

Мъжът мислел, че става въпрос само за мастна тъкан, но се оказало нещо много по-лошо, което можело да завърши трагично. Лекарят изкарал от ръката на мъжа парче стъкло. Според него по някакъв начин пациентът се набол, но не забелязал. Стъклото зараснало вътре в ръката. Според лекарите преди изобщо да се реши да отиде при тях, мъжът е търпял наистина ужасна болка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Можело да завърши трагично

    12 6 Отговор
    И какво трагично може да се случи? Глупости!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 естествено

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Можело да завърши трагично":

    Не самото стъкло е опасното, а заразата или гангрена, които може да са в резултат на внесеното от стъклото замърсяване. Понякога наистина може да няма проблем, ама понякога.
    В зората на демокрацията бяха показали един / познайте етноса/, който му забили нож в главата, а той отишъл при лекарите за да му изрежат стърчащата дръжка, че пречела да си слага шапката.
  • 3 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Можело да завърши трагично":

    Може да доведе до много проблеми с репродукцията.
  • 4 лекар

    5 0 Отговор
    и много други предмети сме вадили от хората