1 Август, 2018 00:30 14 649 23

Лесбийките изпитват по-хубав оргазъм

  • лесбийки-
  • секс-
  • оргазъм-
  • хетеросексуални
Лесбийките изпитват по-хубав оргазъм - 1
Снимка: Shutterstock

Лесбийките изпитват по-хубав оргазъм в сравнение с хетеросексуалните двойки. При тях удволетворението от секса е в пъти по-голямо, показват различни независими проучвания в Англия, пише tialoto.bg. Половината от анкетираните при изследване, проведено в Обединеното кралство, които са на възраст между 25 и 34 години, са посочили, че не са доволни от секса. Процентът спада до 29% сред 55-64-годишните, което води до извода, че жените правят по-хубав секс с повишаване на възрастта. Участничките в анкетата обаче не са уточнили с какви сексуални наклонности са.

Резултати от по-стари проучвания са категорични - жените, които правят секс с жени, са по-доволни, отколкото хетеросексуалните. Например, при едно, направено през 2014 г., лесбийките прекарват 75% от свободното си време, забавлявайки се в леглото, докато хетеросексуалните жени - само 61%. Сексуалната ориентация на мъжете изглежда, че не оказва особено влияние върху качеството на оргазма.

"Лесбийките знаят всичко за клитора и как да пипнат, за да получат истински оргазъм. Понякога жените трябва да насочват мъжа какво точно да прави с пръстите, докато при лесбийките такъв проблем не съществува и затова сексуалното им удовлетворение е по-високо", коментира сексолог и брачен терапевт Мати Силвър. Toй изтъква, че лесбийките, които търсят услугите му, нямат проблеми със секса, а по-скоро искат да се консултират с него заради общи въпроси за взаимоотношенията.

"Жените имат огромно предимство, защото те знаят как да накарат другите жени да се почувстват по-добре по време на секс. Причината е, че са си доставяли удоволствие сами много пъти", казва 26-годишната Джесика Бърджис от Брайтън, която е спала както с мъже, така и с жени.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Катъра

    10 16 Отговор
    Слава Путина
  • 3 Джинката

    35 2 Отговор
    Проучването проведено между 100 лес... които си падат по пу....!! И запитали 100 педе.... а те казали че к.... диствя повече кеф от п....!! Къде е истината питали психиятъра?
  • 4 За разстрел са

    31 14 Отговор
    Що не хванат да прекопаят градината и ще забравят да мърсуват!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Цеко сифоня

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "e| komendante":

    Наистина ли си идиот или се правиш ?
  • 7 ббб

    12 4 Отговор
    ех Вени пак ни караш да се смееме.Не ги слушай англичаните те са най-консервираните тъпаци в секса .Жените са им дебелани и за секс не се сещат тоест фригидни са.
  • 8 толерантен

    16 2 Отговор
    А, защо не са се допитали до зоофилите и некрофилите!? Да е още по-"представително" "допитването"!? Инцестаджиите!?
  • 9 Българина

    17 3 Отговор
    Щом е така предлагам всички жени да станат лесбийки, обаче като минат 60 те, да не питат кой ще ми плаща пенсията ? Ако ме разбират какво искам да кажа. Що не направят проучване тия платени нпо та, какъв процент от възрастните лесбийки съжаляват че са такива и че нямат деца!
  • 10 гост

    3 4 Отговор
    Коментари с неуки ,не върви!
  • 11 пост

    5 3 Отговор
    Тогава защо посягат на 13-годишните момченца?
  • 12 stupid dog

    6 0 Отговор
    Начи Парцалана ,като е на 70 е лесбийка?!Виждам я върви с такива като нея! Друг кой ще я хареса!Търсиш си го сутринта!
  • 13 stupid dog

    11 5 Отговор
    И все пак да кажа,женската любов е по красива и възприемчива, отколкото от тези със хемороидите!Гнусни същества са!

    Коментиран от #14, #17, #18

  • 14 става и красиво

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "stupid dog":

    Намери някой, да те гали нежно и само на орална я карайте. И без целувки на обществени места.
  • 15 stupid dog

    1 2 Отговор
    Що,траверса и парцалана ,това ли правят!Отива им!От гнусни индивиди ,това се очаква!Давайте с фотошопите,това ви е живота!Болния,много искаш орална от определен човек!Злобей,дорде си жив!Криво гледка ,къде я захвърли?
  • 16 Дрън-Дрън

    9 3 Отговор
    Не съдете по тези две красавици от снимката. Тази снимка е взета от някое филмче за възрастни. Там им плащат да лесбийстват. А истината е, че реално лесбийките са разни тъпи грозници, от тези дето минавате на другия тротоар като ги срещнете. Озлобени мъжемразки са, защото мъжете се отвращават от вида и поведението им и завистливи срещу красивите секси жени, и затова се "утешават" взаимно.

    Коментиран от #19

  • 17 сексолог

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "stupid dog":

    Зарежи, че е грозно. По-важно е, че е изключително вредно за здравето. Аналния секс е травмиращ за лигавицата на правото черво и създава голям риск за развитие на рак. Преди време този рак беше характерен повече за мъжете, но откакто аналния секс престана да бъде табу и се пропагандира и от сексолозите, вече все по-често този рак се среща и сред жените-започва със изтъняване на стените на влагалището и правото черво докато двата прохода се перфорират и започваш да сер.ш от там дето се е.беш. Имах позната, която почина от инфекция в резултат на такова развитие. Ужасно беше.

    Коментиран от #21

  • 18 сексолог

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "stupid dog":

    Най-ефективния и лесен начин да запазиш чувствителността си към което и да е удоволствие е да не прекаляваш с него. И „най-постния” секс става велик ако си „прегладнял” за него. За съжаление човешките удоволствия са обект на масирана рекламна атака, защото те най-добре „продават” продукти. Даже като се „изтощят” естествените човешки желания „вечно гладните пари” успешно ти „бъркат в мозъка” за да създадат нови желания, понякога противоречащи на природата на човека. Всички гадости в живота са пряко следствие от неконтролируемата власт на парите.

    Коментиран от #22

  • 19 бисексуална ентусиастка

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "Дрън-Дрън":

    Аз също мисля, че основния механизъм за формирането на войнстващите лезбийки е нещо такова каквото си посочил. Изобщо хомосексуалните са най-нетолерантните същества, защото те моделират отношението си към другия пол на базата на неприязън. Ако не беше така нямаше да бъдат "хомо-", а бисексуални. Сред бисексуалните има и хубавелки. Дори когато природата не ги е надарила много с красота, те пак могат да изглеждат красиви защото излъчват щастие породено от вътрешния им мир и доброжелателност към другите.
  • 20 сладурче

    2 1 Отговор
    Мисли си така сексолога!То си е твое право! Не мисли ,че само ти си сладур!Сладур съм и аз!Висшето общество ме оценя! Не ме интересуват боклуците!
  • 21 Дама с опит

    4 6 Отговор

    До коментар #17 от "сексолог":

    Личи си, че си озлобена женица, затова плещиш врели-некипели. За тебе важи израза: като не щеш не слушай, но не пречи да лъжа, нали така? А истината е, че аналният секс е естествено удоволствие, несравнимо чувствен и страхотен и предизвиква най-интензивните и силни оргазми. Освен това е красиво, изискано и висше наслаждение с мъжът когото обичаш, но на тебе как да ти го обясня... Изключително вредно за здравето е да се лишаваш от естествените влечения в себе си. Както и да лишаваш човека до тебе - ето това е грозно и неетично. Махни си ника "сексолог", абсурден и смешен е!..
  • 22 Дама с опит

    4 4 Отговор

    До коментар #18 от "сексолог":

    Ами прави си "постния секс", ако щеш само на тъмно и единствено в мисионерска поза... Някой да те е спрял!?
  • 23 Милена

    0 0 Отговор
    Аз като масторбирам или глвдам порно с лезбиики. Или си представям ,че ме лиже жена.