Last news in Fakti

2 Август, 2018 00:30 8 902 22

5 правила за страхотен секс със завързани очи

  • секс-
  • завързани-
  • очи-
  • правила

Изключете едно от сетивата си и вижте какво ще се случи с останалите

5 правила за страхотен секс със завързани очи - 1
Снимка: Shutterstock

Разнообразието в сексуалния живот винаги е добре дошло. В духа на 50-те нюанса можете да разведрите обстановката в леглото и да увеличите напрежението и възбудата.

Ако сте срамежливи в леглото, а имате нужда от свежа нотка на новост в интимните си отношения, вероятно ще харесате идеята за превръзка на очите.

Сексът със завързани очи е много възбуждащ и впечатляващ, защото изключва едно от сетивата, на които хората разчитат най-много, пише az-jenata.bg. Така се засилват усещанията, възприети от останалите сетива и фантазиите се развихрят.

Как точно да въведете тази новост в леглото? Ето кратък наръчник за начинаещи фенове на секс превръзката за очи:

1. Използвайте елемента на изненада

Решението да завържете очите на партньора си трябва да бъде взето спонтанно и неочаквано за него. Така градусът на възбудата ще се покачи до червено. Използвайте каквото ви попадне под ръка – вратовръзка, шал, украшение за коса, блуза, бельо.

2. Подхранвайте сетивата

Когато завържете очите на половинката си, останалите му сетива ще искат да получат информация. Подайте им я – позволете му да вдиша аромата ви, докосвайте го на неочаквани за него места. Така изненадата му ще е огромна, защото няма да вижда накъде се насочвате. Можете да го изненадате и с вкусни хранителни забавления – мед, шоколад, сметана. Отпуснете въображението си.

3. Почистете кашата

След като сте забъркали една страхотна и секси каша с всички тези сладки изкушения, с които сте намазали половинката си, почистете кашата. Използвайте езика си, за да почистите тялото му. Това ще го възбуди до полуда.

4. Отнесете нещата в спалнята

Ако играта ви е започнала някъде из жилището ви, пренесете я в спалнята. Накарайте го да ви съблече със затворени очи. Да си представя как изглеждате, без да ви вижда.

Дразнете го като неочаквано се премествате от една част на тялото му към друга. Така любовната игра ще повиши интереса на партньора ви до краен предел.

5. Разменете се

Нека и двамата да опитате от интересната игра. Позволете му да ви върне възбуждащия жест като завърже очите ви. За партньора с незавързани очи е страхотно да гледа реакциите на гърчещото се тяло на половинката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    8 0 Отговор
    Точното време на точното място! Правете сладка любов,а не война!
  • 2 Диди

    5 1 Отговор
    АБСУРДНИ ГЛУПОСТИ. Правила във сексът не е имало,и няма как да има.Всеки,който има желания,как да изпита сексът,...е въпрос на фантазия и съгласие та партнъорът.
  • 3 Окомер

    2 0 Отговор
    Камасутрата не е изчерпателна, ентусиасти добавят нови глави.
  • 4 Баш Майсторът

    7 0 Отговор
    Всичко в секса,се получава,когато е спонтано,без предварителни подготовки.На момента..Аз обичам да гледам партньорката си ......Красотата на женското тяло.е невероятна....
  • 5 БайТози

    3 0 Отговор
    Ела Вени,завържи ми очите.
  • 6 сладурче

    4 1 Отговор
    А красотата на ,,мъжкото,,тяло?!
  • 7 пост

    4 0 Отговор
    Завързването на очите е садо-мазо трик. А ''50-те нюанса...'' рекламира садо-мазото.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Прост факт

    1 1 Отговор
    Не го считам за игра... Прилича ми на опит за примирение с някакво отвращение към партньора... В такъв случай трябва да напуснете човека който ви отвращава и да го смените с друг, който ви е приятен... Защото все пак какво е любовта и секса... радост и удоволствие с любим партньор, а не примирение с неподходящ.

    Коментиран от #16

  • 10 гост

    2 2 Отговор
    Може да го задушите партньора и с възглавница ,ако не ви харесва!
  • 11 Луда 🐞

    2 2 Отговор
    С риск да обидя някого,но ще кажа нещо!Примирението е в манастирите,но и там е привидно май!
  • 12 Дрън-Дрън

    1 2 Отговор
    Ми то още отдалеч или харесвам или не, как ще се "примирявам" с противни! Айде чупка!
  • 13 гост

    2 1 Отговор
    Два пъти мери ,един път режи,добре си помисли ,глупости не говори!

    Коментиран от #14

  • 14 Дрън-Дрън

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Бе няма к'во да мисля, като първокласната е с мене! Вторичните суровини ги оставям на тебе!
  • 15 girl

    3 0 Отговор
    Той като е зад мен примерно пак няма да го виждам... а аз не искам да му връзвам очите, искам да ме гледа и то на силно слънце или на запалени лампи защото съм красива и секси.
  • 16 Проста логика

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Прост факт":

    Ами ако се е стигнало дотам да се примиряваш с някое отвратяга, то ти са завързани сърцето и акъла, не очите!..
  • 17 гост

    1 1 Отговор
    Краставица ли имам за дръжка?Коментар 15 ,знаем се,що годе,покажи се ,органа е твой,но робота ти приляга!!!
  • 18 Луда 🐞

    1 1 Отговор
    Сърцето не е планина ,да бъде отворено за всички!!!А който има такова голямо сърце ,да си го отваря,то си е негова работа! Всеки има право на отговор или мнение!
  • 19 Жена

    1 1 Отговор
    Една жена, свикнала с надарен мъж, ако мине на някой с маломерно атрибутче е все едно да се премести от мерцедес на трабантче! Истината винаги боли за бездарните и радва истинските хора!
  • 20 гост

    1 1 Отговор
    Уникат, не ме разбираш ,какво казвам!Такова самочувствие ,остави го някъде!Аз не съм те канил за нищо!Защо ме караш да говоря подробности!Хората ще си помислят,и както си мислят,какви ли не глупости!Запри са с тези резили,да не те засрамвам!Аз няма от какво да се срамувам!

    Коментиран от #21

  • 21 Жена

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Има, има - и още как! Най-вече от злоба, завист, комплекси... и безподобна простотия!
  • 22 руйййй

    1 1 Отговор
    Жена ли си ,мъж ли си все тая!Завистта е във вас!Не можеш да се видиш,цял вход настрои срещу мене,заради хлътването на Иведик!