28 Юли, 2018 16:14 4 519 1

Джиджи Хадид и Летисия Каста в календара на Pirelli 2019 (СНИМКИ)

  • джиджи хадид-
  • летисия каста-
  • pirelli-
  • календар-
  • модели-
  • снимки

Pirelli обяви звездите и концепцията на новия си календар за 2019 г.

Джиджи Хадид, Мисти Копленд, Летисия Каста и Джулия Гарнър участват като "жените, които влизат в ролята на филмов персонаж" в календара на компанията за автомобилни гуми Pirelli. Излязоха бекстейдж снимки, които са дело на фотографа Албърт Уотсън.

Тази година темата обхваща филмови герои "по пътя към постигането на целите си" или "вече постигнали целите си в живота", пише dir.bg. Мисти Копленд и Келвин Роял III се появяват като танцьори и любовници. Копленд играе и стриптизьорка. Летисия Каста играе художничка, която живее с приятеля си - в ролята е Сергей Полунин. Джулия Гарнър влиза в ролята на фотограф в ботаническа градина. Тя иска да снима портрети и към нея се присъединява моделът Астрид Ейка. Джиджи Хадид играе успешна жена рамо до рамо с приятеля си - дизайнерът Александър Уанг. Двамата са снимани в апартамент в Ню Йорк.

Британският фотограф Албърт Уотсън, който често снима и за Vogue, за първи път поема ангажимент за култовия календар. Компанията за автомобилни гуми прави всяка година ексклузивно издание, което подарява на клиенти и знаменитости. Снимките за Pirelli са били направени за около 10 дни през април в Маями и Ню Йорк.

Календарът излиза за първи път през 1963 г. и до 1974 се появява всяка година, но следва 10-годишна пауза, като след възстановяването му е издаван всяка година до ден-днешен.

Албърт Уотсън е роден в Шотландия през 1942 г. и е създал много известни снимки - в това число портрети на Стив Джобс и Алфред Хичкок. Негови кадри са публикувани в някои от най-големите списанията като Time, Rolling Stone и Harper's Bazaar. Той снима и кампаниите на големи брандове като Prada, Levi's, Revlon и Chanel.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    12 1 Отговор
    Джихаджи Хламид и Безциция Краста.