9 Август, 2018 21:11 7 120 16

Кои са звездните участници в предстоящия VIP Брадър

  • vip брадър-
  • участници-
  • предстоящи-
  • азис-
  • нора недкова-
  • глория

Мъже под чехъл и жени-господарки ще влязат във "ВИП Брадър" тази есен. За първи път риалитито ще излъчва не от една, а от две къщи. Първата ще бъде луксозно женско царство, а другата – бедняшка квартира за представителите на силния пол. От шоуто вече обявиха, че новият сезон ще мине под мотото "Женско царство". Мъжете ще бъдат изцяло подчинени на жените. Те ще готвят, чистят, перат и ще мият чиниите, докато дамите няма да имат право на никаква домакинска работа. Те само ще раздават заповеди и ще могат да наказват подчинените си, ако не ги изпълняват качествено.

Преговорите на екипа с кандидат-участниците все още текат, но някои обитателите на къщата вече са ясни. Както "Уикенд" писа, първите, които са се съгласили, са спряганите за заклети врагове Нора Недкова и Валентин Кулагин. Освен това в шоуто със сигурност влизат Благой Георгиев-Джизъса и Орхан Мурад с дъщеря си Сузанита.

Тази година в предаването най-накрая се очаква да влезе Ева от "Тоника". Тя се бе договорила за участие още през 2017-а, но в последния момент продукцията я смени с Маргарита Хранова. Да влиза в къщата напирал и един от малкото политици, които открито признават, че спят с мъже – Владо Кузов. Продуцентите го канели от години и най-накрая го навили да участва. От Нова обаче категорично отрязали тези мераци заради скандалните слухове около него.

Голямата атракция тази година се очаква да бъде Черната вдовица Анита Мейзер. Тя на драго сърце ще влезе в къщата, за да закърпи личния си бюджет и да поизчисти мрачния си имидж на убийца на собствения си съпруг. Скандалната дама бе пусната под гаранция от пандиза, но за да влезе във "ВИП Брадър", се изисква специално съдебно разрешение. Такова все още не е получено.

Все още текат преговори с Николета Лозанова, Ники Михайлов и Алисия. Любовният им триъгълник ще бъде интересен за зрителите, но най-вероятно поне единият от тримата ще откаже участие в риалитито. Очаква се това да бъде Алисия. Според тях, тя всяка година е ухажвана от продуцентите, но винаги им отказва и по всяка вероятност ще го направи и сега. Николета пък трябваше да влезе в къщата още миналата година, но бе отложено заради договор с Би Ти Ви, който забранява на бившата Мис Плеймейт да работи в други телевизии веднага след напускането си.

Сега обаче нямало пречки по пътя ѝ към риалитито, стига да договори подходящ хонорар. Участието на Ники Михайлов зависело от евентуалните му ангажименти като футболист. Засега се водели преговори и с Ивана, която обаче най-вероятно ще откаже на шоуто. Категоричен отказ са дали Васил Найденов и Антония Петрова, които почти всяка година получават покани, но системно ги отклоняват. Глория също обяви, че няма да влиза в къщата. Дъщеря ѝ Симона Загорова обаче най-вероятно ще се съгласи, ако успее да се договори да приличен хонорар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    49 0 Отговор
    Толкова е противно това шоу, че който и да влезе ми е все тая. Но тази година, ако влязат Мейзер и Николета, направо удрят дъното!
  • 2 О КОЛКО СЪМ ПРОС

    41 0 Отговор
    Да разбирам ЛИ ЧЕ ; Сузанута ще ОБИРА КРАСТАВИЦИТЕ ,Докато Баща и МИЕ чиниите , " в Съдомиялната "
  • 3 Бик брадър

    43 1 Отговор
    Истински "звездни" участници. Явно това е реалното ни ниво щом това са ни звездите...
  • 4 Дядо

    34 0 Отговор
    Боли ме дедовия за тия и тъпото "шоу".
  • 5 Яд ме е

    21 0 Отговор
    Не мога да се откажа да не ми излъчват този канал и да не плащам за него.. защоооооо
  • 6 ами

    25 0 Отговор
    Какво, ще се случи, ако хората надделеят над любопитството си и дребните си страсти и не гледат шоуто, т.е го бойкотират ?

    Коментиран от #16

  • 7 Випа

    13 2 Отговор
    Зимете имен
  • 8 цун кай уй

    32 0 Отговор
    зимата идва трябва на всички боклуци в тая луда държава да им намерят работа ,а после се чудим на кого младите подражават само боклуци в тая държава ,много съжалявам /ама искрено/ че останах да живея тук
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 AUDI

    17 0 Отговор
    Само прости хора могат да гледат други прости хора по телевизията!!!!!!!!!!!!????????? Нивото пада с всяка година...изумен съм как е възможно тази тъпотия изобщо да съществува...!?!?!?!?!?!?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Истината

    9 0 Отговор
    Най-тъпото предаване на всички времена!
  • 13 782

    7 0 Отговор
    Първоначално се учудих много, че Глория и Васил Найденов ще се навия да участват в тази пародия независимо от парите. Сега вече нямало да участват. Нормално. Ето как от нищо се правят две новини. Едната гръмко казва нещо, после другата го отрича. И те така
  • 14 Митричар КАЗАНДЖИЯ

    3 0 Отговор
    Каквито звездите, тъкъв и небосклона НА РЕПУБЛИКАТА!
    Трябва за това "звездно" шоу ва вкарат се що е политик и цел 240 парламент , барабар със се управляващите обшините , и тези дето ги отразяват - медиите.
    Тогава да видите какво ШОУ ЩЕ СТАНЕ.
    От Гинес има да ни завиждат)))
    Барем по простотия сме сред първенците на Европа.
  • 15 Хахо

    7 2 Отговор
    Апсолютна простотия е това предаване .Тъпотия и глупости.
  • 16 хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ами":

    Ами - НИЩО! Просто Анита Шмайзер и останалите, набедени за "звезди", ще си закърпят бюджета за Арчене по моловете, а "драгият зрител", както презрително се изразяват от шоуто на един плешив водещ, ще се зомбира само от безкрайните турски сериали по бТВ:)