Last news in Fakti

27 Август, 2018 15:29 4 376 6

Мъртвец звънна в полицията от празен погребален дом (АУДИО)

  • морга-
  • мъртвец-
  • полиция-
  • позвъняване-
  • от отвъднто-
  • град пуебло-
  • колорадо-
  • погребален дом

Странното и зловещо позвъняване било получено посред нощ

Мъртвец звънна в полицията от празен погребален дом (АУДИО) - 1
Снимки: shutterstock

Не е необичайно на телефона за спешни случаи да се получи обаждане, на което, щом диспечерът отговори, линията да прекъсне. Това се случва навсякъде по света, а причините могат да бъдат най-разнообразни — от извършване на престъпление до глупава пиянска шега. Понякога обаче, тези обаждания идват от необясними места и това може да накара кръвта във вените ви да замръзне, а косъмчетата по гърба ви да настръхнат. Именно едно такова обаждане е било получено наскоро на телефон 911 в американския щат Колорадо, съобщава местният телевизионен канал CBS 4.

На 11 август, в 3:28 часа сутринта, в полицейското управление на град Пуебло било получило обаждане от т.нар. "изоставени позвънявания". Когато диспечерът вдигнал — отсрещната страна затворила.

Според полицията позвъняването идвало от Империал Мемориал Гардънс, местен погребален дом с частно гробище, намиращи се в покрайнините на града.

"Служителят в централата отговорил на обаждането, което в същия миг прекъснало, сякаш от другата страна на линията нямало никого", съобщават от полицията.

По протокол диспечерът позвънил обратно и от другата страна на линията някой вдигнал. В слушалката обаче се чувал само странен шум и никой не казал и дума.

Мъртвец звънна в полицията от празен погребален дом (АУДИО)

Ето защо на място бил изпратен полицейски патрул, който да провери дали всичко е наред. Когато пристигнал на адреса, екипът установил, че погребалният дом е заключен и тъмен и в него няма жива душа.

Рационалното обяснение, което местните власти дават по повод случката, е "преплитане на линии", но дали е така?

В полицейските документи се казва, че на обаждането е отговорено, но в слушалката не се е чул глас, а само шум.

Може да чуете призрачното обаждане ТУК.

Офицер Том Румел, който бил един от преките участници в тайнствената история, описва събитията от онази нощ в свой профил в Twitter.

Той пише, че не може да намери рационално обяснение на това, което се е случило. Ако позвъняването, получено на телефон 911 може да се разглежда като проблем с преплитането на телефонни линии, то как би могло да се обясни вдигането на слушалката в празния погребален дом, ако в него няма никого?

На следващата сутрин собствениците отворили вратите заедно с полицейски екип и проверили цялата сграда. Те не открили никакви следи от влизане с взлом, или други странни и необясними знаци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тасс

    31 3 Отговор
    путин е бил, той се е обадил да плаши амриканците
  • 2 Хубенов

    23 2 Отговор
    Само Чък Норис може да вдигне телефона, без да е при него!

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Гост

    28 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хубенов":

    Може и Брус Вилис да е бил, и той не умира лесно. Следващата серия на "умирай трудно" ще се снима в България, а Брус Уйлис ще играе пенсионер лекуващ се по клинична пътека
  • 4 Цецо

    13 2 Отговор
    Миленче, как разбра, че мъртвец е звъннал на 911? Може пък да е дух... или собственика да се опитва да си направи реклама?!? :)
  • 5 Ефтини сензации

    3 2 Отговор
    Въмпир беше.
    Толкова глупости не бях чел скоро...
  • 6 Alfa Romeo 156 TI

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хубенов":

    Смъртта се разминала на косъм с Чък Норис!