Last news in Fakti

5 Септември, 2018 13:39 3 946 4

Мариана Маринова изоставя "Мис Силикон"

  • мис силикон-
  • организатор-
  • мариана маринова-
  • конкурс

Конкурсът за сексапил остава без организатор

"Мис Силикон" остава без организатор. Мариана Маринова, която дълги години отговаряше за организацията на конкурса обяви, че се отказва от него, пише "България днес".

Причина за това е, че миската останала потресена от разговор с момиче на 14 години, което заявило, че иска да уголеми гърдите си, за да стане Мис Плеймейт.

"Със съжаление мога да кажа, че се предавам и няма да провеждам повече конкурса "Мис Силикон", чиито права държа и е моя запазена марка. Създадох този конкурс с идеята да е само шоу и зрелище, но в годините концепцията се промени. Исках да промотирам естетичната пластична хирургия, която носи красота за очите и самочувствие за дамите. Явно опитите ми са неуспешни, след като мечтата на едно дете е да се наблъска със силикон, за да спечели някаква титла. Не искам да бъда част от пошлостта и грозотата, която ни залива", сподели Маринова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hh88

    7 0 Отговор
    Аууу, след тази грандиозна новина не може да се направи нищо, освен да си го преместиш!
  • 2 ПНСД

    18 1 Отговор
    Малките к*рвета само това искат. Но те все пак подражават на своите каки. Отваряш краката и затваряш jobs.bg. На 40+ години си дърта скумрия и се чудиш къде да продължиш, защото тогава 20 годишните сп*рмоядки те изместват от пазара. Кръговрат...
  • 3 Манаф

    2 0 Отговор
    Обадете се на Митьо Пищова,той ще поеме от тук на татък
  • 4 MT Гонтан

    0 0 Отговор
    Олили колко е добричкааааа . Малииии каква носителка на добродетели .... А що не си каже че някой е усукал правата под носа и , или както са и ги дали , така са и ги взели щот километража и е вече превъртян