Last news in Fakti

14 Септември, 2018 15:09 3 700 6

Дъщерята на Жени Живкова е лице и на новата й колекция (СНИМКИ)

  • жени живкова-
  • моден дизайнер-
  • нова колекция-
  • дъщеря-
  • лице-
  • фантазия-
  • андреа стефанова-
  • есен - зима-
  • жени стил

На 18 септември дизайнерката представя вижданията си за есента и зимата

Новата колекция за сезон есен-зима на една от топ дизайнерите у нас - Евгения Живкова, носи името „Фантазия“ и съчетава фантазия с функционалност и прагматизъм.

Лице на колекцията е дъщерята на дизайнерката — Андреа Стефанова.

Според Живкова червеният цвят винаги е актуален, като този път е малко по-тъмен. Свежите цветове от лятото като розовото присъстват в облеклото и през следващия сезон.

Високите технологии, използвани при платовете и комбинирането на различни материи, придават на дрехите модерен и свеж вид.

Дизайнерката залага на вълна, кожа, копринено кадифе, копринена тафта, дантела, трико, букле. Десените включват туид, пепит, рибена кост, каре, жакардови материи с релефни цветя. Доминиращи са цветовете черно, сиво, кардиналско червено, розово, зелено. Колекцията се състои от 50 облекла, разпределени в пет теми.

Акцент в част от новата колекция на Живкова са перата. За да бъдат функционални, те се свалят, което улеснява почистването на дрехите. Друга част от моделите са изработени от трикотажни материи, което ги прави подходящи за ежедневието.

"Невинаги давам имена на колекциите си. Този път избрах името "Фантазия", защото дизайнерите винаги фантазират, когато създават облекла", заяви Жени Живкова.

Военно-униформените елементи са разпознаваеми в една от темите и разработени по нов интересен начин — сака и якета с високо закопчаване, двуредни сака и дълги палта се комбинират с къси панталони, удължени поли и рокли, и класически панталони.

Съчетаването на кожа с три различни десена на туид прави облеклата да изглеждат ефектни и различни.

Минимализмът също е представен в колекцията чрез чистите и изправени линии на облеклата, но новите елементи, които се виждат, им придават леко драматичен вид.

Палта с прав и палта с леко разкроен силует се съчетават с елегантни рокли, поли и панталони. Комбинирането на туники с поли и панталони придава младежки и екстравагантен вид на дрехите. Тук като допълнение са използвани пера и красиви бродерии на цветя. Дължините на роклите и полите са над коляното. Панталоните са леко разкроени, като някои модели са с дължина над глезените.

За официалните поводи дамите могат да облекат костюми с поли и панталони, къси и дълги рокли, изработени в съчетание на различни лъскави и матови материи като кадифе, тафта, дантела и шифон. За вечерните облекла са характерни бродериите от мъниста и пайети.

Манекени: Модна агенция „Визаж Модел Груп”, Модна агенция „Интермоделс”
Прически: Тони Янев
Грим: Кирил Чалъков
Фотограф: Соломон Франсез


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    8 10 Отговор
    Жени Живкова прави пенсионерски модели цял живот!!!!!
  • 2 Фенка

    12 3 Отговор
    Моделите са на световно ниво! Браво!
  • 3 Антон 1

    2 10 Отговор
    Някой друг и го прави !
    Тая , с корени от Правец , не може да измисли всичко това !:)
    Ама как Боко достойно замества Бай Тошо !
  • 4 Да да

    3 9 Отговор
    Щерката извади нос! Гонзо да не е имал участие на мамата!
  • 5 Шпек

    1 10 Отговор
    Може да патентова калъф за нос.
    Семейно наследство е явно
  • 6 onq s konq

    0 0 Отговор
    Щерката си е баш убава, ама на вас май гроздето ви е много кисело.