Last news in Fakti

17 Септември, 2018 17:07 6 573 1

Бременната в осмия месец Ева Кикерезова дефилира на сцената на SFW

  • ева кикерезова-
  • бременна-
  • модел-
  • модно ревю-
  • седмицата на модата в софия-
  • sofia fasion week-
  • дрехи за бременни-
  • модна колекция-
  • sfw-
  • дизайнер-
  • бнт-
  • водеща

Екранната половинка на Георги Любенов участва в ревю на облекла за бъдещи майки

Бременната в осмия месец Ева Кикерезова дефилира на сцената на SFW - 1

Екранната половинка на Георги Любенов очаква третото си дете. Ева поддържа перфектна форма, за да може да съчетава професията си и изявата на модния подиум. Въпреки че, до броени дни, Кикерезова ще влезе в осмия месец на бременността си, красавицата продължава с лекота да се превъплъщава в ролята на модел. Освен в рубриката си в Денят започва с Георги Любенов, по БНТ, ще я видим на есенното ревю с облекла за бременни.

След като наскоро представи дебютната си колекция „Creation”, родния бранд Instinct, ще покаже есенно-зимната линия „Velvet collection” днес, от 19.00 часа, в първата вечер на Седмицата на модата в София Sofia Fasion Week.

Бременната в осмия месец Ева Кикерезова дефилира на сцената на SFW

Дни преди да се качи на подиума, този път като дизайнер, моделът Руслана Канева споделя: „През 2008 г. се докоснах до модния свят, след като бях поканена за модел в голяма модна агенция. Последваха ревюта, фотосесии, запознанства с дизайнери и много ангажименти на модния подиум. Така започнах да се явявам и по конкурси за красота, както в България, така и в чужбина. От всички спечелени титли, най-скъпа ми е мечтаната титла Мис България Бюти през 2009 г. Сбъдвайки тази своя мечта осъзнах, че ще изпитвам много по-голямо удоволствие да творя облекла, вместо да ги представям. Именно тогава в главата ми започна да зрее идеята за мой бранд и мои дизайнерски решения. Непрекъснато измислях модели и сценарий за ревюта в главата си, заменях ги с нови и така до безкрай.”

Срещата с бременната й приятелка от детството я вдъхновява да се захване с реализацията на мечтата си. Необходимостта от удобни, елегантни и модерни дрехи за бременни жени я провокира да започне да проектира своите модели. Така се ражда и новият проект.

Бременната в осмия месец Ева Кикерезова дефилира на сцената на SFW

В ревюто ще видим феерия от елегантни облекла, които създават на бременните жени усещане за стил, практичност и изисканост. Ежедневни модели се редуват с официални рокли, а изборът на материи е съобразен с чувствителната кожа на бременните жени в най-щастливия период от живота им.

В предстоящото ревю дизайнерката на дрехи за бременни е съчетала новата си линия с ръчно изработени тюрбани за коса от Севдалина, които чудесно допълват цялостната модерна визия на съвременната жена.

„Instinct е за тези, които не обичат ограниченията. За жените, които знаят какво искат и обичат да изглеждат безупречно. За жените, които работят всеки ден и за тези, които не спират да работят по себе си, а тяхната визия е визитната им картичка. За жените, чиято слабост е модата. За жените, които влизайки в стаята огряват пространството, защото те са създателки. Създателки на вдъхновение, на закрила, на мечти и на животи за бременни. Защото първото, който подсказва на една майка какво трябва и какво не, е нейният инстинкт”, казва в заключение младия дизайнер Руслана Канева.

Бременната в осмия месец Ева Кикерезова дефилира на сцената на SFW


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И да направим баланс

    2 0 Отговор
    Ева Кикерезова може да привлече интерес само с фелацио или в краен случай хубав анал, щото тези изгъзици дето показва, в следпреходната България, в 2018, септември 18, малцина хора ги интересуват, ама виж милиони материали биха подкрепили мнението ми, а те искаш-не искаш са реалните читатели на Факти, та това е ..............