Last news in Fakti

28 Септември, 2018 14:19 4 468 13

Ева Веселинова побесня заради пребития си колега

  • ева веселинова-
  • гняв-
  • яд-
  • ярост-
  • агресия-
  • журналист-
  • господари на ефира-
  • репортер-
  • бой-
  • побой-
  • димитър върбанов

Русата репортерка на "Господари на ефира" - Ева Веселинова, се възмути от случилото се с нейния колега Димитър Върбанов. Върбанов вчера бе зверски пребит в склад във Велико Търново заради серия от разследвания на предаването.

Блондинката, която от скоро е и ко-водеща в "На кафе", пусна следната публикация в социалните мрежи относно случилото се:

"Абсурдно и недопустимо!!! Това е престъпление срещу професията и личността! Гавра с разследващата журналистика! Вършим работата на всички институции, помагаме на когото, с каквото можем и накрая това... А МВР??? О, тях винаги ги няма! Хората се колят и стрелят по улиците, а те винаги нищо не са разбрали и винаги досъдебното производство е срещу неизвестен извършител, който всъщност на всички е известен, освен на Прокуратурата!!! Абсурдистан! Срам и позор! Да видим сега какви ще ги свършат "разследващите" органи... Митенце, оправяй се бързо! С теб сме!"

Междувременно инцидентът достигна и до ушите на премиера Бойко Борисов, който иска строго наказание за извършителите. Министър-председателят е пожелал спешно да му се докладва за разследването по случая.

МВР от своя страна обяви официално, че вече има двама задържани за побоя на журналиста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    14 1 Отговор
    Закони госпожице, закони няма. И старци пребиват и маики с деца и даже и полицаи. То като закона е написан да защитава само и единствено престъпници, така ще е.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Azazel

    25 2 Отговор
    "Разследваща журналистика"?! Тази кифла и идея няма какво е това, мястото ѝ е точно при Гала. А, на онзи клоун, дето опищя държавата, че е "пребит", "журналистическата" му кариера приключи преди малко с публикуваните записи от охранителните видеокамери на мястото, където е "пребит" и "буквално изхвърлен на земята"... На записите отвътре се вижда как просто един човек го е "прегърнал" през кръста и тъй като е доста по-здравичък от лекето, без особена съпротива го отвежда до врата на склада, отварят я, избутва го навън и я затваря зад гърба му. Тъпият "журналист" обаче, не се е сетил, че и отвън има охранителна камера и, след като вече вратата е затворена зад гърба му, се ориентира къде е точно камерата на оператора му, уверява се, че е включена и мелодраматично САМ се хврля на земята (Неймар направо би му завидял за актьорските умения) пред нея... Седи си там на земята, говори си с оператора, викат полиция и бърза помощ, а, когато вижда полицаите да наближават, отново мелодраматично се просва (този път направо по гръб) на земята в "безпощно състояние" и се хваща за лицето, сякаш някой го е ударил, без всъщност никой дори да го беше докосвал по него. Обидно за професията е това леке да се нарича "журналист", камо ли пък "разследващ журналист"! Но, каквато ни е държавата, такава ни е и "разследващата журналистика"...

    Коментиран от #12

  • 5 Охо бохо

    19 3 Отговор
    Евке,бульо,що се излагаш?!?Бой нема,каки.Днес се видя записът от камерите.Митко си направи т.шак с всички Ви и всички нас.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пешо

    17 0 Отговор
    Щом арестуваха хората без да са го били и боя е негова инсинуация, то сега е справедливо да им го дадат за един здрав пердах. Боклуци, а не журналисти!
  • 8 Баба на 57 г

    1 7 Отговор
    Ето какво, се случва, когато някой професионалист си върши отлично работата и иска на всяка цена да изкара на показ " кирливите" ризи на тези престъпници.Пребиват журналиста,защото ги е хванал в небрано лозе- един вид на место престъплението.Питам се,къде е прокуратурата; къде е в случая съдебната ни система,или тя отдавна е изпаднала в летаргия!Защо нещо ме навежда на мисълта,че тези идиоти,за да извършват тези злодеяния и то с хранителни продукти(с които навярно са се хранили и деца)-имат здрав гръб,да ги пази.Дано със случая-Димитър Върбанов прокуратурата и съдът,се поразбудят,поне малко и да дадат справедлива присъда на тези престъпници.
  • 9 Сиганин

    4 0 Отговор
    ЕВЕ... ПОРАВЕС О САЛАМИ...КАТО ГЛЕДАМ КАК ИЗРАСТВАШ В КАРИЕРАТА. ЗНАЧИ ДОБРЕ СЕ СПРАВЯШ С ПОРАВДИСВАНЕТО НА САЛАМА...КО...КО КАЗА...ХОРАТИЗЕ МЕ КАРЕСТЕ... ЧЕ НЕ НИЩО НЕ ТИ СЕ РАЗБИРА... А ТОВА ЛИ 18СМ Е...
  • 10 Оооф

    5 0 Отговор
    Абе защо пишете "зверски пребит", като дори самият Върбанов каза, че е бил изхвърлен на бетонова плоча, на която се е наранил след като е паднал. Дори той не е казал, че са го били.... Друг е въпросът, че после се оказа, че сам се просва на земята ... Ама с това преувеличаване по медиите направо се излагате!
  • 11 гощо

    4 0 Отговор
    Евче видяхме клипчета с случката.Побой няма сестро.Колегата лъже и преиграва.Сега обаче заслужава пердах за симулацията.Май прекалявате с изопачаването на информация и случка?!?!?
  • 12 отговор

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Azazel":

    Не злорадствай толкова, че такива като тези "бизнесмени", дето богатеят за сметка на живота и здравето на хората, у нас с лопата да ги ринеш. Не съм убеден, че това е постановка от страна на разследващия. Камерите могат да бъдат манипулирани, записите редактирани и така нататък. Когато пазаруваш, сигурен ли си какво купуваш и какво ще ядеш. Повечето хора в България са с разклатено здраве, имат стомашни и какви ли не проблеми точно от такива безсъвестни прекупвачи на стара храна и от лоши производители. Не злорадствайте, защото никой не е застрахован. Другото е вандализмът! В България наред с безобразията на шофьорите, рушителите, унищожителите на всичко ново и красиво се увеличават. Бих задал въпроса, КЪДЕ Е ТУК МВР? ЗАЩО НЯМА ПОЛИЦИЯ, КОЯТО ДА АРЕСТУВА ВАНДАЛИТЕ, БРОЯТ ИМ СЕ УВЕЛИЧАВА, ЩЕТИТЕ СЪЩО. Какво печелим от това?! Нищо друго освен разхищение на средства. А това са пари на данъкоплатеца.
  • 13 Ела

    1 0 Отговор
    Това момиче е ужасно глупаво. Мъчи се, напъва се да се покаже интелигентна и забавна, но всичко са просто напъни, чиито резултат е кичозна имитация на интелект. Просто поредната руса лигла.