Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 12:14 8 738 11

Азия Ардженто призна открито за сексуалния контакт със 17-годишен

  • азия ардженто-
  • сексуална връзка-
  • 17-годишен-
  • актьор-
  • своя версия-
  • призна-
  • джими бенет-
  • режисьор

Италианката разказа за първи път своята версия за връзката с Джими Бенет

Азия Ардженто призна открито за сексуалния контакт със 17-годишен - 1
Снимки: Instagram

Италианската актриса и режисьор Азия Ардженто призна открито, че е имала сексуален контакт с актьора Джими Бенет, когато той бил на 17 г. Това стана по време на гостуването ѝ в неделното вечерно шоу в предаването La7’s Non e l’Arena (It’s Not the Arena).

Ардженто бе сред най-видните и изявени лидери в движението "Аз също" (Me Too) и една от първите, които открито обвиниха продуцента Харви Уайнстийн в изнасилване.

Сега обаче, италианката се оказа в ролята на сексуален хищник и понесе жестоки критики, пише Hollywood.com.

Азия Ардженто призна открито за сексуалния контакт със 17-годишен

Бенет обвини Ардженто в сексуално посегателство, което тя извършила над него, когато бил на 17 години. После тя му платила няколкостотин хиляди долара, за да уреди въпроса, твърдеше актьорът.

Ардженто отрече тези обвинения, но по-късо, в частен телефонен разговор, тя сподели пред събеседника си, че Бенет й налетял в хотелска стая.

В ново интервю, което актрисата и режисьор даде в неделя вечер, тя разказа своята версия за сексуалния си контакт с Бенет. Тя не отрече, че е имала такъв, но сподели, че той се нахвърлил върху нея, а не тя на него, както той твърди.

Тя разказа, че го познавала от времето, когато той бил все още дете. Тя възприемала отношенията им като между майка и син. Двамата се видели отново през 2013 г., когато тя била на 37 години, а той на 17 години. Бенет я помолил да му помогне да се подготви за прослушване. Когато тя отишла в хотела при него, той не носел сценарий, а започнал да я целува и опипва, но не както дете прегръща майка си, както тя го възприемала, а като момче с бушуващи хормони, заяви актрисата.

"Това ме смрази. Той буквално ми се нахвърли. Беше върху мен и изпита оргазъм. Аз нищо не почувствах, не реагирах, защото за мен всичко това беше невъобразимо", споделя Ардженто.

"Той ми каза, че това била неговата мечта, откакто бил на 12 години. За него аз бях ловен трофей", допълни тя.

"Той имаше посърнал и тъжен вид, като толкова много други момчета, които след 13 не работят и имат проблеми с родителите си. Той дори започна да говори за тях и да споделя. Това ме натъжи", каза още в шоуто Ардженто.

Последвали месеци, в които Бенет пращал на актрисата интимни видеокадри чрез платформата Snapchat. Тя не посмяла да прекрати контактите си с него, защото го съжалявала. Миналата зима обаче, той поискал 3,5 милиона долара, за да не разкаже за сексуалния им контакт. Тогава Ардженто се обърнала към приятеля си Антъни Бурдейн, кулинарен експерт и телевизионен водещ, който се самоуби през юни. Бордейн се съгласил да плати част от сумата, за да се отърве Ардженто от младежа. Той платил 250 000 долара. След самоубийството му обаче Азия спряла плащанията, защото не била съгласна с това изнудване.

"Това, което ми причини най-голяма болка, бе, че бяха третирана като педофил", допълни дълбоко разстроената актриса. Тя показа в предаването и съобщенията, които била разменила с Бордейн относно шантажа на Бенет.

Ардженто потвърди, че срещата й с Бенет била в хотел в щата Калифорния, където 18 години е възрастта за секс по взаимно съгласие.

"Не знаех, че е непълнолетен, мислех си, че е на 18 години, защото ми беше казал така", обясни тя, като допълни, че отначало не го познала и поради тази причина приела думите му за верни. Освен това и през ум не ѝ минало да мисли за законите в Калифорния, когато отивала на срещата си с Бенет, тъй като не я възприемала като любовна или секс среща.

Говорейки за самоубийството на Бордейн, Ардженто сподели, че е изпитвала отчаяние и е била буквално в бездна след това. Тя сподели, че се чувства виновна, че не е видяла болката му, тласнала го към самоубийството.

Заради скандала Ардженто беше изхвърлена от състава на журито на италианския X Factor. В края на телевизионното интервю тя поиска да бъде върната във формата.

Ардженто бе една от първите актриси обвинили холивудския продуцент Харви Уайнстийн в сексуално посегателство, извършено през 1997 г., когато тя била на 21 години. Миналата седмица Бенет даде интервю за същия телевизионен канал, в което повтори обвиненията си срещу Ардженто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голошарко

    20 0 Отговор
    За 250000 долара съм съгласен и мен да ме минеш един път
  • 2 гост

    21 0 Отговор
    Бих я разлопчил веднъж. Като я гледам ще е страстна
  • 3 ТРИАДА

    13 14 Отговор
    Тая дърта италянска шаврантия е нае..ла бедното непълнолетно момче а сега се прави на света вода ненапита ! Незнаела ,неискал хъката мъката пелтечи !!!! Според мен тя е докарала насилствено младежа до еякула..я за което трябва да си понесе последствията с цялата сила на италианската правораздавателна система ! Затвор за този женски педофил поругал и възползвал се от бедното дете !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бизнесмени

    5 0 Отговор
    Абе бизнесмени се извъдиха всички, от производството на банички до капитализиране на креватните си изпълнения. Едно не разбрах - режисьора плаща на актрисата, тя плаща на младия ... въртят едни пари, а знаем че той секса не се връща, така че задължени накрая няма, просто си показват рогата по телевизията )
  • 6 АУДИттрс420

    0 2 Отговор
    TLDR
  • 7 Ганчо

    13 2 Отговор
    Дай Боже всекиму да бъде изнасилен от Ася Ардженто!
  • 8 Morgoth

    10 0 Отговор
    Няма лошо, че на млади години е карала на ред - това е личен избор. Няма лошо и че много други са си пробили пътя в актьорската професия предлагайки услуги много по-близки до предлаганите от проститутките отколкото от актрисите. Открай време света е бил такъв и когато тялото ти е основна валута имаш правото да я използваш. Но не приемам същите тези след това да се правят на светици и да хулят мъжете които са се съгласили да удовлетворят нагона им или нуждата от роля в голяма продукция. Едно е ако са изнасилени, за това винаги са се давали много сериозни присъди, но съвсем друго е когато сами са се продали - на това му се казва проституция.
  • 9 Кумчо Вълчо

    8 0 Отговор
    Горката тя!!!!!!! Интересно ако Харви Уайнстийн беше разказал нейната версия от първо лице ед.число дали някой щеше да му повярва.
  • 10 нагла...

    4 6 Отговор
    Мърша !
  • 11 дедо Шишарко

    0 0 Отговор
    Е и ?