Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 07:00 18 192 3

Вашият хороскоп за днес, 09.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте какво вещаят звездите за днешния ден

Вашият хороскоп за днес, 09.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Не прекарвайте този ден вкъщи. Времето е подходящо за спортни занимания. Вечерта отидете на културно мероприятие. Не подценявайте здравословен проблем.

Телец

Денят ви ще е изпълнен с положителни емоции. Възможно е да предприемете пътуване. Ще се запознаете с хора с близки интереси, с които впоследствие ще станете добри приятели. Отлично здраве.

Близнаци

Днес бъдете внимателни с финансовите въпроси. Ако пазарувате, помислете дали дадена покупка наистина ви е необходима. Не се натоварвайте с чужди проблеми. Прекарайте вечерта в компанията на най-близките. Не прекалявайте с алкохола.

Рак

Днес голяма част от вас лесно ще могат да установят контрол върху живота си, особено като имате ясна представа за стремежите си. Не отказвайте помощ на приятел в нужда. Отлично здраве.

Лъв

Днес не правете големи промени в делови план, нека всичко да си остане както е. Бъдете последователни във вземането на решения. В личен план бъдете толерантни и търпеливи.

Дева

Днес ще имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко.

Везни

Много динамичен ден. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения.

Скорпион

Обстоятелствата ще ви срещнат с непознати хора и места, и са възможни интересни преживявания. Натовареността няма да ви попречи да зарадвате с нещо приятно любимия си човек. Запазете за себе си нещата, които ви носят притеснение, и му посветете вечерта.

Стрелец

Днес се постарайте да се освободите от напрежението, което ви е тормозило през цялата седмица. Може да го направите като предприемете пътешествие на любимо място при любими хора. Отлично здраве.

Козирог

Днес отделете време за разходка и физическа дейност. Прекалено застоялият начин на живот няма да ви донесе позитиви. Движението освен здраве е и радост. Не допускайте ваши близки да се бъркат в отношенията ви с интимната ви половинка.

Водолей

Днес ще имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна.

Риби

Днес се отдайте на удоволствията, които така дълго сте бленували да осъществите. Сега е момента да яхнете вълната и да почувствате прилива на адреналин в тялото си. Само вие знаете как точно става това, затова действайте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    0 2 Отговор
    звездите говоряяяят

    Коментиран от #3

  • 2 ЦСКА умре

    1 1 Отговор
    Аз убих комунист!
  • 3 Иван Гешев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "месара":

    По-добре звездите, отколкото месарите.