Last news in Fakti

7 Октомври, 2018 07:00 19 030 1

Вашият хороскоп за днес, 07.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте за кои зодии денят ще бъде ползотворен

Вашият хороскоп за днес, 07.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Денят ви ще бъде натоварен откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта приемете покана за парти, ще срещнете нови интересни личности.

Телец

Денят ви ще бъде успешен, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта излезте навън и се забавлявайте с приятели.

Близнаци

Днес отделете повече време само за себе си. Имате нужда от релакс и усамотение. Не допускайте други хора да ви се бъркат в отношенията с интимната ви половинка.

Рак

Имате поглед върху обществения живот и в желанието си нещо да промените ще осъществите социални контакти. Работа ще ви донесе удовлетворение, защото договореностите ще са в полза на усилията ви. Не допускайте различия в мненията ви да прекъсне едно приятелство.

Лъв

Днес избягвайте да разчитате на случайности в професионалната сфера. По-добре да действате в посока, от която ще получите търсените от вас резултати, но те ще са следствие и на личните ви усилия и трудолюбие.

Дева

Днес действате хладнокръвно, за да се справите на време с предизвикателствата в професионалната сфера. Изгодни ще са всички положения, идващи от контактите със заобикалящия ви свят. Обърнете внимание на здравословен проблем.

Везни

Ще проявите решителност в преследване на целите си. Упоритостта ще ви осигури добри резултати. Може да разчитате на подкрепа, ще ви зарадват хубави новини. Обърнете внимание на близките си.

Скорпион

Днес ще се срещнете с хора, с които ще намерите общи интересни теми за разговор. Ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения относно тази връзка.

Стрелец

Успехите ви ще зависят от дисциплината ви и доколко ще устоите на провокациите. Не се отклонявайте от целите си, работете съсредоточено и последователно. Ако следвате съветите, няма да имате причини за недоволство.

Козирог

Заниманията ви с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето ви. Ще възникват пречки за преодоляване. Стойте настрана от каквито и да било конфликти. Добре е да обърнете внимание на здравословен проблем.

Водолей

Този ден ще ви донесе много приятни изненади и хубави моменти с вашето семейство. Още от сутринта ще имате доста работа, но ако сте експедитивни ще свършите всичко в срок. Не харчете пари за ненужни и безсмислени предмети. Мил жест или усмивка са достатъчни.

Риби

Днес отделете специално внимание на родителите си. Ще се чувствате прекрасно. Не прекалявайте с храните и напитките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    4 0 Отговор
    Аз убих комунисти с фланелки на Литекс и Чорбаспор.