Last news in Fakti

8 Октомври, 2018 07:00 12 875 2

Вашият хороскоп за днес, 08.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте кои зодии ще се радват на добро настроение през днешния ден

Вашият хороскоп за днес, 08.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес не предприемайте никакви действия, от които може да изпитате финансови загуби. Прекарайте деня в домашна обстановка и обърнете внимание на интимната си половинка.

Телец

Днес няма да ви липсва нищо от онова, от което се нуждаете. Ще изпъквате с интелект и ще привличате внимание. Имате планове за бъдещите си начинания, голяма част от които ще трябва да отсеете и да пристъпите към реализацията им.

Близнаци

Денят ви ще е достатъчно натоварен, но не бива да оставате нищо за последния момент. Ще получите предложение, което наистина ще е изгодно за вас. Отделете повече внимание на партньора си.

Рак

Днес ще е изключително важно за вас да знаете точно какви ходове трябва да предприемете в личен план, защото рискувате някои страсти да разрушат една дълготрайна връзка. Не си позволявайте да отправяте замечтан поглед извън домашното огнище. На работното място всичко ще е спокойно.

Лъв

Късметът, който имате в последно време, ви дава повече, отколкото можете да мечтаете. Възможно е в обкръжението ви да се появят нови лица, които да заемат важно място в живота ви. Не се претоварвайте на работното място.

Дева

Денят ви ще протече спокойно, въпреки задачите, които трябва да довършите на работното място. В любовната ви връзка се стремете да постигнете хармония и разбирателство. Не проявявайте излишен инат.

Везни

Днес довършете неотложни задачи на работното място. Полагайте повече грижи за здравословното си състояние, като не поемате рискове в тази посока. Заедно с интимната си половинка планирайте настоящето и бъдещето.

Скорпион

Днес ще се радвате на добро настроение, въпреки ангажиментите на работното място. Поглезете се с любима храна и се отдайте на заслужен отдих. Необвързаните ще срещнат нова любов.

Стрелец

През този ден не се захващайте с много неща едновременно, защото ще се преуморите и изнервите. Ще срещнете човек, с който имате сходни интереси. Обърнете внимание на здравето си.

Козирог

Днес бъдете внимателни, ако работите с пари. Не забравяйте да обърнете внимание на членовете от вашето семейство. Отделете време за спорт.

Водолей

Днес се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания, които в същото време ще ви донесат много приятни емоции. Ако имате възможност излезте сред природата, ще се заредите с много положителна енергия.

Риби

Днес направете нещо добро за ваш близък. Настроението ви е добро и то ще се пренесе и на останалите членове на вашето семейство. Отлично здраве.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 1 Отговор
    Аз убих комунисти.
  • 2 komunista

    0 0 Отговор
    комуниста та изклати. Ама вено тва беше и за оня денка същото