11 Октомври, 2018 10:47 6 402 7

Вижте коя птица е покровител на месеца ви и ще научите важни неща за себе си

  • птица-
  • покровител-
  • хороскоп-
  • зодиак-
  • зодии
Вижте коя птица е покровител на месеца ви и ще научите важни неща за себе си - 1
Снимка: Shutterstock

Знаехте ли, че всеки месец от годината е обвързан с определена птица? Когато научите кой е покровителят на вашия месец, може да разберете страшно много интересни неща за вас и личността ви.

Така че намерете родния си месец и разберете коя птица е покровителят ви.

1. Януари - Бухал

Знаете какво се казва за тихите води... Подбирате скромно думите си и сте много тактични, когато общувате с хората. Външно изглеждате като един спокоен човек, но вътре у вас бушуват много страсти и емоции. Предпочитате да следвате само собствените си правила и да общувате с останалите по вашите условия.

2. Февруари - Папагал

Тази птица е една от най-шарените. Хората, на които е покровител, имат много богато въображение. Папагалът е символ на творчеството, а вашата личност е напълно потопена във всяко изкуство. Вашата среда е вдъхновена от вашия невероятен характер и мощна енергия. Дори и да не искате да сте център на вниманието, то честно всички погледи са вперени именно във вас.

3. Март - Червеногръдка

Тя е символ на постоянството. Вие винаги намирате начин да излезете от всевъзможните предизвикателства и бури, които връхлитат живота ви. Околните уважават много силния ви характер и ценят способността ви да дебатирате и да убеждавате всички в тезата си. Понякога ви е трудно, но не обичате да показвате слабостите си пред никого.

4. Април - Канарче

Забавлението и смехът са отличителните черти на хората, чиито покровител е канарчето. Можете да бъдете забавни като клоун или да блестите със собственото си остроумие, но вашето призвание е да насърчавате хората и да забавлявате всички около вас. Всички канарчета, между другото, са много приказливи!

5. Май - Славей

Родените през май сте сладки точно като славея и можете да освежите и разведрите ежедневието на всеки човек. Винаги сте в позитивното и ярко настроение, което е много заразно. Понякога обкръжението ви дори ревнува, че сте толкова приятни и харизматични. Щедро давате на хората усмивки и голямо настроение.

6. Юни - Гълъб

Това е царска птица. Вие сте роден лидер, дори ако все още не сте опознали точно тази част от себе си. Способността да организирате и делегирате отговорности е най-мощната ви функция. Вие поемате отговорност и създавате ред от хаоса. За вас практически нищо не е невъзможно. Вие сте един от тези хора, които имат способността да водят цялата армия.

7. Юли - Орел

Тази птица е устойчива, горда и уверена. Вие сте идеален слушател, защото дори непознати често ви се разкриват и разказват много за себе си. Вие сте човек, който знае как и може идеално да пази тайна. Често давате страхотни съвети, знаете как да развеселите и да водите хората по правилния път.

8. Август - Чучулига

Хората, родени през август, са най-добродушните. Вие обожавате да се срещате с нови хора. Вие сте щедри и постоянно предлагате помощ на нуждаещите се хора, а също и давате рамото си на всички, които имат нужда от подкрепа.

9. Септември - Кълвач

Вие сте истински герой в своя живот! Дори ако бъдете съборени, лесно можете да се изправите и да се отърсите от удара, за да поемете отново по пътя си, а именно само напред. Трудно е да не бъдете забелязани и да не привлечете вниманието на всички към себе си. Вие сте комбинация от смелост и скромност, която за повечето хора е наистина възхитителна.

10. Октомври - Лебед

Можете да се наречете ключ към всички сделки и договори. Вие често успявате да намерите отговори там, където нещата изглеждат невъзможни. Решавате всеки проблем, колкото и сложен да е той и то в най-кратки срокове. Не толерирате хората, които ви противоречат.

11. Ноември - Петел

Вие сте съвършеният приятел и спътник, за когото всеки си мечтае. Във всички, дори и в най-трудните ситуации, сте на страната на близките си и отчаяно се втурвате в битка, за да ги защитите. Знаете как да мотивирате и ръководите правилно, а също така да се опитвате непрестанно да сте все по-добър човек.

12. Декември - Гарван

Това е птицата на загадките и тайните, а вие самият сте типичен търсач на зашеметяващи приключения. Вие сте любознателен и уверен човек, който търси какви ли не преживявания, които да предизвикат различни емоции. Самодостатъчни сте си и можете да сте щастливи без други хора в живота си. Не се страхувате от шумни компании, но понякога наистина имате нужда да останете сами в собствената си компания.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Onq s konq

    4 4 Отговор
    Пълни глупости и простотии са това
  • 2 ГосТ

    1 0 Отговор
    Да,за себе си съм съгласен, имам способността да водя цялата армия 💪 🧠👊Някой ден трябва да стана премиер !

    Коментиран от #4

  • 3 Гълъб

    4 0 Отговор
    Друга работа нямате ли си, освен да дращите простотии?
  • 4 Иво

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГосТ":

    Стани! Между досегашните ни премиери и теб не вярвам да има много разлика. 😂
  • 5 Чучулига

    0 1 Отговор
    Браво лична адмирация за темата обожавам всичко свързано с подобен род теми браво гжа Атанасова
  • 6 СОВА 5

    0 1 Отговор
    Нищо вярно,точно обратното.
  • 7 ежко бежко

    1 0 Отговор
    Пък може ли пак да съм най красивото?!Ех,че съм скромен!!!!!