19 Октомври, 2018 10:36 23 684 19

Нов ужасяващ проблем грози здравето на Ласкин

  • иван ласкин-
  • проблем-
  • здраве-
  • цироза-
  • черен дроб

Освен от цироза, актьорът страда и от асцит

Болният от цироза Иван Ласкин продължава да е на легло в болница. Актьорът, който загази здраво след години наливане с алкохол, сега има нов проблем – асцит. Това е заболяване, при което се натрупва течност в коремната кухина, която се извежда извън тялото му с две тръби, забити в стомаха, разкри медик от Втора градска болница в София, цитиран от "Уикенд".

„Причините за появата на болежката са много – като се започне от заболяване на черния дроб или рак и се стигне до застойна сърдечна недостатъчност или проблеми с бъбреците. В повечето случаи обаче е напреднало чернодробно заболяване“, коментира информаторът.

По думите му предвид състоянието на пациента оставането му в болница е наложително поне за още десетина дни.

„Корав българин е, не се оплаква, въпреки че положението му не е цветущо. В момента е подут като балон от водата в корема и жълт като платно от чернодробната недостатъчност, но стиска зъби“, допълва медикът.

Припомняме, че Ласкин бе приет по спешност в болницата с последен стадий на чернодробна цироза, причинена от системна употреба на етилов спирт. Мнението на лекуващия екип е, че трябва спешно да му бъде трансплантитиран нов черен дроб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фжр

    69 15 Отговор
    На Наим Сюлейманоглу му трансплантираха и какво стана - човека пак си се спомина! Трябва да лекувате ПРИЧИНАТА, а тя е дълбока депресия! Що народ си заминаха от тая прокоба, то не бяха спортисти, актьори, писатели и т.н. алкохола е временно решение, което утежнява заболяването, защото след 100грама става депресант, а с времето наркотик и зависимостта те вкарва в гроба... Ласкин е поредната жертва на депресията, няма причина този успешен, талантлив, образован човек да търси, толкова упорито самоунищожението си, освен ако някой не го подстрекава!

    Коментиран от #5

  • 2 Гост 2

    81 8 Отговор
    Депресията е болестта на всички ,които са се докоснали до славата и след това трябва да осъзнаят , че не са свършили нищо велико , а са просто като другите.Алкохолът е само бягство , но към смъртта.

    Коментиран от #13

  • 3 GANCHO

    46 2 Отговор
    DANO SE OPRAVI.....
  • 4 Знахар

    27 0 Отговор
    Трансплантация.Иначе 1-2 години и много болки.
  • 5 отговор

    54 8 Отговор

    До коментар #1 от "фжр":

    Каква депресия? Ласкин кога е бил депресиран? Поведението му показваше самочувствие, граничещо с нахалство, самовлюбеност, мания за величие и нахални изявления, придружени едва ли не със псувни. Като актьор никога не е бил особено талантлив, главно поради дефектен говор, неясна дикция, нито един актьор не е просперирал с дефект в говора. Някаква подпухнала външност и мания за неподражаемост, непобедимост и вижте ме, това съм аз! Пия си ракията, ям си консервите, имам си тоалетна в гаража. Депресията не е нещо, за което може да обвиниш някого извън личността си. Защото човек сам се справя с личните си проблеми. Ако не може сам, търси специализирана помощ, а не се перчи! Съжалявам единствено Александра. А на Ласкин пожелавам да оздравее. Хора сме.

    Коментиран от #10

  • 6 Пипилота

    41 4 Отговор
    Щом и асцит още няколко месеца.Дори трансплантация няма да помогне за жалост,всичко е предопределено...Жалко,беше сладко хлапе,после стана алкохолизиран и следствие на това невротизиран груб чичко.Всеки си плаща в този живот!

    Коментиран от #7

  • 7 Д-р Хаус

    23 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пипилота":

    ....имам познати..съкварталци..с цироза и асцит..от 5-6 год...всичко е строго индивидуално но трябва напълно да спре пиячката и да взима.лекарствата.Трансплантация..би помогнала евентуално.
  • 8 Д-р Бръкнипутев

    16 7 Отговор
    Като гледам доста доктори са си дали мнението, получило се е нещо като консилиум. По принцип има много голям шанс да се оправи ако спре да пие, което е доста трудно, при алкохола зависимодта е най-голяма отказва се един на хиляда, по световна съатистика. От самата цироза по принцип не се умира, умира се от кръвоизлив на хранопровода. Уважаеми колеги :)
  • 9 кони

    13 4 Отговор
    Миналата седмица в нашата болница един професор умря от също от алкохолна цироза. Всички се питаха ЗАЩО се пропи този човек. Истината е че преди време внучката му беше в нашата болница и той случайно видя кръвните й проби и разбра че не е дете на сина му. От тогава започна да прекалява с алкохола и това го довърши.
  • 10 koni

    13 4 Отговор

    До коментар #5 от "отговор":

    Много ми хареса това: "Депресията не е нещо, за което може да обвиниш някого извън личността си. " Абсолютно съм съгласен!
    "Ох, толкова съм депресиран, я да взема да се насвяткам като прасе!" Мировата скръб! Айде моля ти се!
    Stand up and fight!
  • 11 АНОНИМЕН

    19 5 Отговор
    СЛАВАТА НЕ Е ЗА ВСЕКИ
    ЗАТОВА СА КАЗАЛИ ТЕЖКА Е ЦАРСКАТА КОРОНА .ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ЦАР ЛИ СИ ИЛИ ШУТ.ЖАЛКО ЗА АЛЕКС ОПРОПАСТИ СИ ЖИВОТА С ТОЗИ ПИЯНИЦА
  • 12 АЛ КУРОПАТКИН

    13 2 Отговор
    алекс не я мислете,все ще си намери на кой да се сложи

    Коментиран от #14

  • 13 Garrincha

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост 2":

    Всичко е до главата ! Мани, ти тая звездна депресия, че ние, които не сме известни, досега да сме измрели !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 жалко

    13 4 Отговор
    Харесваше ми Ласкин различен е от масата.Не цепи басмата на никой и не се страхува да каже истината такава каквато е.
  • 16 vasik atanasova

    2 0 Отговор
    А ТОЙ РАЗКАЗВА ЧЕ ИМАЛ ПРОБЛЕМ С КРАКА
  • 17 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 0 Отговор
    Даите му да си пиине и ше се оправи момчето
  • 18 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 1 Отговор
    Без пиене се пидува вижте го горкия
  • 19 Възел

    5 2 Отговор
    Какъвто и да е Ласкин, медицинското лице, което изнася/продава информация за болен човек трябва да бъде уволнено.