20 Октомври, 2018 09:10 39 536 66

Каква е истината за секса във "ВИП Брадър"?

  • вип брадър-
  • секс-
  • ричи-
  • розмари

Признанията на Ричи и Розмари

Порно пародия се разигра във „ВИП Брадър“. Секс в Къщата може и да имало, а може и да не е. Тази мистерия заплете зрителите на реалитито. Разбира се, в основата са фитнес инструкторът Ричард Величков и моделът Розмари. Още преди дни двамата се натискаха под чаршафите, но така и не се разбра дали действително е имало секс.

„Заклевам се в майка си, че съм правил секс с Розмари. Правихме секс!“, отсече Мистър София.

„Не сме. Разбрахме се, че няма да правим такива неща. Това е много жалко“, отсече Розмари.

„Не ми стоварвай вина, която да е изцяло моя. Аз съм готов и двамата да минем детектор на лъжата“, контрира я Ричард, но моделката тотално отказа. Изненадващо за всички, но Петко застана на страната на Ричи като каза на Розмари, че самата тя също е доста виновна с оглед на това, че уж има гадже, даже годеник, а се целува, натиска, спи и масажира с друг мъж в национален ефир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Митьо

    211 11 Отговор
    Това е най пошлото риалити за чалгари,футболета и манекенки.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 SAAB

    111 5 Отговор
    Каква драма ! ....в кочината----:)
  • 4 Някой

    107 3 Отговор
    А сега: кой ще посочи пример за подражание, пример за вип, пример за новина, за журналисти, за телевизия...за хора? И какво ни очаква в бъдеще с всичко това!

    Коментиран от #50, #51

  • 5 един

    140 11 Отговор
    Този фитнес инструктор, наречен Ричи, тотално се изложи. Дори и да се е стигнало до такова нещо, няма защо да се перчиш и нападаш жената, имала неблагоразумието да те допусне по някакъв начин. Същото се отнася и до Петко, което за мен никак не е изненадващо, защото въпросният собственик на заведения е изключително примитивен тип. Българинът е жестоко скаран с понятието джентълменство. Цялата врява около този случай е грозна, намесват се детектори на лъжата, разни глупости, направо съсипаха момичето. Хареса ми изказването на В.Костова, която каза, дори и да се е случило, това не е престъпление. Да, така е, целият този спор е излишен и принизява участниците. Всеки по един или друг начин показва същността си.

    Коментиран от #6, #18, #27

  • 6 dabe

    76 31 Отговор

    До коментар #5 от "един":

    Кви джентълмени, кви дами. Е тука ти е цялата грешка в мисленето, че трябва да се прикриват такива неща, за да не се вижда к*рвалъка. Щото те на т'ва разчитат да манипулират, да се правят на хрисими и в следващия момент да ти турят рогата, отричайки до последно и разчитайки на обществото, че ще ги защити като по-слаби и ще се разминат с порицание. На тебе приятно ли ще ти е жена ти да ти кръшка и всички да си траят, защото такова е "социалното програмиране", защото в живота не можеш да накичиш навсякъде камери като в ББ. Т'ва е феминизма - двоен стандарт. И докато при мъжа изневярата в 99% от случаите е чисто физическа, щото просто му се е*е. При жената тя е много по-тежка, щото там има намесени емоции, демек "чувства" и не се знае как ще ескалират нещата.

    Коментиран от #8, #9, #21, #46

  • 7 Радо

    62 10 Отговор
    Тоя да и беше отскубнал един косъм от тутурутката за доказателство, как иначе да му повярваме.

    Коментиран от #45

  • 8 ПилИ с РозмариН

    25 7 Отговор

    До коментар #6 от "dabe":

    Добре му го каза, така си е ! За жалост това е грозната истина !

    Коментиран от #15

  • 9 FUCK OFF

    62 3 Отговор

    До коментар #6 от "dabe":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ ....И НАЙ-ДОБРЕ БИ БИЛО САМИЯ ФОРМАТ,ДА БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ЕФИР...НЕМЕДЛЕНО....ВСЪЩНОСТ...ТОВА Е И ОГЛЕДАЛО НА ЦЯЛОТО НИ ОБЩЕСТВО В МОМЕНТА...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 FUCK OFF

    10 2 Отговор
    ИЗВИНЯВАМ СЕ....
    КОМЕНТАРА МИ БЕШЕ ДО НОМЕР 5 С ПСЕВДОНИМ ,,ЕДИН "
  • 12 hold up

    25 7 Отговор
    Истината е ,че няма истина..! Предполагам,че няма тази година много гледаемост,гледат този безинтересен и грозен мъж ,да го направят ,,Ревлив красавец,,!Да ама не, става! Не грабва окото!Роуз по добре да беше атакувала Петко....!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Запознат

    63 7 Отговор
    Ричи е любовника на Ники Кънчев!! В момента унижават едно момиче публично с клевети на един пе....!! Не случайно му дават щита всеки път на късия пе....!
  • 15 dabe

    23 15 Отговор

    До коментар #8 от "ПилИ с РозмариН":

    Радвам се, че има хора които са съгласни с мен. Другото, което искам да допълня е, че отдалеч си личат "жертвите" на феминизма, които са само и единствено мъже. Само да вметна, че не съм женомразец, просто не нося розовите очила, които нежната част се опитват да накичат на мъжкото съсловие. А сега по същество - отдалеч се забелязва, кога един мъж слуша и се поддава на женските "съвети", включително и криворазбраното "джентълменство". Това в повечето случаи се дължи на горчив опит, или когато момчето е отгледано от майката. И в двата случая последствията са, че "мъжът" е много примерен, но не атрактивен. Ха, каква ирония. Така е, защото женският свят за разлика от нашия е лицемерен, и лоялност е просто дума в речника. И винаги ще бъде така, генетично си избираме жените предимно по визия и много по-малко по вътрешни качества, а те нас реципрочно. Така, че в реалността слабохарактерните мъже винаги го ду*ат, колкото и вулгарно да звучи/нали сме се събрали да си кажем истината/. Не, че останалите са застраховани, просто вероятността е по-малка. А, извинявам се, има и застраховани...гейо*ете и девствените. Но риска да не бъде наранено мъжкото ни Его, не е обективна причина да стигаме такива крайности. В крайна сметка всеки ден поемаме доста по-големи рискове дори без да го осъзнаваме, но това не ни спира нали? Помнете - живеем в МЪЖКИ свят и ВИНАГИ така ще бъде.
  • 16 858

    24 4 Отговор
    Маринова,
    това не е порно пародия,а е долна пародия подстрекавана от шоуто.
    Да се интересуваш и да се ровиш в тези неща е отвратително и не засяга никого,а те водещи и участници го правят за пари,
    което е най долно и пошло.
    ,,Маданския,, герой няма да го коментирам.
  • 17 Геро

    29 3 Отговор
    Леле мале... драма в къщата....
    Само да знаете колко ме вълнува и “къщата” и Ричи и Розмари....
    Даже няма и да го преместя
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Адолф

    23 1 Отговор
    Ричард и Розмари-за българския вип брадър ли става въпрос?
  • 20 Джони

    28 2 Отговор
    Това момиче кой го излъга да дойде в БГ-то и да се излага? Вярно, че сигурно ще получи една камара пари, обаче всичко е до морал в крайна сметка.
  • 21 1234

    50 2 Отговор

    До коментар #6 от "dabe":

    Приятел много ти е грешно мисленето. Един мъж ,е мъж когато се държи мъжки, а не като ревлива девойка! В случая мъжки се държеше момичето. Този индивид ходи ревяйки и обяснявайки се без никой да му иска обясненията и това по никакъв начин не го прави по-голям мъж или пич,а просто един жалкяр. Тази каква е не и знам случая ,годеници ,моденици и тем подобни нейна си работа тя си има причина да прави каквото си иска с който си иска (морала и е друга бира), но този мухъл показа какво е да си някакъв путьо. Така постъпват единствено мъжките к.рви, ходи хвали се и после се обяснява наляво надясно. Абе мълчи си бе паляк . Какъв к.рвалък какви 5 лева. колкото тя е такава толкова и той е такъв, за е..то са нужни 2-ама. Значи тя е к.ва ,че го на.бла, а той не е путьо ,че е боцнал обвързано момиче!

    Коментиран от #34, #58

  • 22 Ричард Лъвското Пиле

    31 5 Отговор
    ААААА....Ясна е работата....Той е правил...ама тя не е разбрала...
  • 23 луда 🐞

    12 1 Отговор
    Начи късите ,но не тънките са на мода!!!!!Никогаш....!
  • 24 ФАКТ

    32 1 Отговор
    Ало,ФАКТИ,къде се скри статията за поредния побой на циганите ???? До кога ще търпим тези ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на циганите ???? Политици,взимайте МЕРКИ,защото УТРЕ ще е късно !!! Според доклада на ЦРУ,ако всички цигани не са в строго охранявани гета,където ТРЯБВА да работят и да се образоват и възпитават,НАЦИЯТА ни ще загине !!! Ние сега алармираме,вие политиците взимайте СПЕШНИ мерки !!! И не слушайте Хелзинкския комитет !!!! Те ще се опитват да ги защитават!!!!
  • 25 Изаура

    14 2 Отговор
    Типично поведение на памак..
  • 26 hold up

    8 0 Отговор
    Ох пак станахме културни,домашните биг брадъри....!Бетер маалата..!
  • 27 Росмари

    5 19 Отговор

    До коментар #5 от "един":

    Розмари е лъжкиня.Защо не си признае?
  • 28 възмутен гражданин

    35 1 Отговор
    тоя Ричард ако беше истинско мъжко момче нямаше да плещи тия глупости дори да се е случило нещо а той като последната мека китка да му се дигни рейтинга по такъв грозен начин да злепоставя Момичето
  • 29 баба меца

    22 1 Отговор
    И това ако е представата за вип персони много жялко за нас като нация
  • 30 уродлива агенция 97

    5 1 Отговор
    Предпочитам да бъда с тях,отколкото с агенцията...!
  • 31 ЧНГ

    5 1 Отговор
    Вицът на Петко много ми хареса...!Бях го забравил ,сега си го припомних,но той като опитен мъж ,както се представя,явно си пада по такива неща и вицове..!!!!
  • 32 ЧРД

    16 1 Отговор
    Нещастника от Мадан да се маха от къщата.Лъжец смахнат.
  • 33 Гост!

    8 6 Отговор
    Ако бях майка на момчето ,бих осъдила ВИП Брадър , за ,не спазване на човешките права!Те са задължителни навсякъде!Има ли право ,да посяга на личноста ,като ги принуждава да спят в "едно* легло дълго време непознати мъж и жена! По този начин ли иска да печели рейтинг? А и продължава ,А ако е бременна? Ще я издържа ли?Кой ще понесе отговорността Рич ?
  • 34 dabe

    14 4 Отговор

    До коментар #21 от "1234":

    Виж приятел, малко се отклоних от темата, но поведението на Ричард и самохвалството не го коментирах, както и не го одобрявам. Но както в някои от коментарите споменаха секс се прави от 2, и няма нищо срамно от него. Обаче, е срамно когато си сгодена да откликваш на други мъже. И аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ, такива неща да се "покриват" от обществото, за да не им се накърнявало к*рвенското...опс женското достойнство. Отделно е пошло да си с някого, когото не обичаш, само за да не си сама, да му даваш надежди и в момента в който се появи друг, който ти допада повече и ти пусне малко аванси...да му скачаш в леглото. Така направи "добричката" Розмари. И най-хубавото е, че предполагам вече бившия годеник имаше възможността да разбере що за стока си е взел за жена. И хората масово са такива, но сега живеем в големи градове, които дават донякъде анонимност и "предпазват" жените от негативния ефект на репутацията, която сами си изграждат. Я питай баба ти едно време у селото, ако направи такава маневра после дали някой ще я вземе за булка?
  • 35 Гадната баба с мъжката походка

    5 0 Отговор
    Може би момичето е роднина на главния продуцент!Има нещо в работата но те си знаят..!
  • 36 модерен продукт

    4 1 Отговор
    Било и е хубаво на Роузи,но аз не и завидях...!За първи път не ,,завиждам,,!Имам напредък като характер!

    Коментиран от #38

  • 37 Виж сега....

    3 2 Отговор
    То пък кат не съ похвалиш....чи как ще ти завидят....хихи...

    Коментиран от #40

  • 38 123

    17 1 Отговор

    До коментар #36 от "модерен продукт":

    Много моля продуцентите да сложат субтитри на Ричард че не се разбира почти нищо от говора му.

    Коментиран от #39

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Виж сега....":

    Хи хи ,на тебе на какво?А да на Робота 3 метра!!!!
  • 41 Щура работа

    4 0 Отговор
    Някакви тотали ги събрали в една къща. А зомбито гледа за да разбере какви са нормалните хора.
  • 42 луда 🐞

    2 0 Отговор
    Разберете най сетне Ричард не харесвам,друг е! Ако имате цип отзад,не ви завиждам!!!!!!!
  • 43 Валери

    3 2 Отговор
    Кулагин е гнусен. След скандала Ваня Кулагин, видях още по голямата гнусотия на Петко.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Иян

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Радо":

    Що за просташки коментар?А тоя Ричко е толкова жалък,че друг като него едва ли има
  • 46 Аз Варна

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "dabe":

    Ако е имало секс,тя също е участвала. Никой не я е принуждавал ,треснал я е хормона.Сега като е премислила,вече се дърпа като ощипана госпожица.За Ричи е ясно-да си купи препарат против мухъл и да се напръска.
  • 47 Тома

    11 1 Отговор
    Ако имах власт, бих осъдил продуцента за умишлено опростачване на народа!Та това шоу е по-долно, по-гадно и по-вредно от всичко, което ни сполетя от мутренско-чалгаджийския преход!?Даже Шоуто на Слави изглежда по-безопасно, макар че и той ежедневно облъчва младите хора с простотиите си и после се чудим защо мат'рияла е лош!?
  • 48 999

    8 1 Отговор
    Защо ни занимавате с подобни тематики? - Ричард да ли го бил сложил на Розмари? - Това ли е темата на деня на обществото? Това ли са добрите примери? Селският бек Ричард и непорочната момЪ Розмари. - Все български имена и при все това приносителите ми преливат от начетеност и добро възпитание... - Не забравяйте, че с подобно внимание върху подобни теми и сценки давате пример и възпитавате, онези които след някоя друга година ще управляват онова, което е останало от тази страна
  • 49 БАЦЕТО

    4 0 Отговор
    А КЪДЕ И КОЙ Е ВИП
  • 50 Непознат

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Някой":

    Добър въпрос... Това все пак е България.
  • 51 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Някой":

    Един сталактит от горе...!По избор..!
  • 52 анонимен

    10 1 Отговор
    Тоя Ричард е достоен за пренебрежение. Нищо няма в него, нито достойнство, нито интелект, нито мъжкарство. Маданска тъпа крава обвита в мъжка обвивка !
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Боцев

    4 0 Отговор
    Не трябва да си кой знае какъъв познавч, за да разберешеш, че е имало секс между двамата, самото поведение на Розмари, в отношението към Ричард се вижда една ангажирана и донякъде зависима жена от Ричард, Отделно, когто показаха сцената когато се прегръщаха,, тя беше като упоена под въздействието на хормоните. Секса присъства навсакъде в техните в, аимоотноше ия
  • 55 Зайко Байко многознайко

    8 0 Отговор
    Ричи безмозъчен, стероиден примат, липсата на правилно изложение на мислите му, показва IQ което е в района на минус 50. Мъка, мъка за продуцентите, падащ стремително рейтинг. Неинтересни и глупави " випове". Телевизионните предавания са особено силен инструмент за формиране морала и виждането за света на младото поколение, по късно не се учудвайте, че децата ни искат да станат чалга певци, мутри, или пазачи на мутрите а не лекари, инженери или учители
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 некойси

    4 1 Отговор
    Това предаване трябва да бъде свалено от ефир!
    Няма нужда отрепки и осъждани да беснеят в ефир и да дават пример на подрастващите.
  • 58 Лея

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "1234":

    Адмирации за коментара и начинът ,по който мислиш ...
    Искам да се запознаеем.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Да да

    2 1 Отговор
    Чак ме е яд сега, че не гледам Брадъра! Глей кви интересни неща ставали там! Що не сложиха една камера под завивките, сега нямаше да има излишни спорове?
  • 61 Лъжа

    1 0 Отговор
    Може би са правили секс за вдигнат рейтинга на предаването тъй като се говори, че този сезон е най - слаб от всички изминали.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Правешко Ханче

    1 0 Отговор
    Докато има балъци ще има и тарикати.
  • 64 rbnjrtc

    4 0 Отговор
    Къв е тоя кинта и двадесет фитнес инструктор, че и от Мадан? Че то там българи има ли изобщо? Доколкото ми е известно там има само помаци значи е резан тоя фитняга. То пък и един фитняга тук при нас всеки втори трениращ е в пъти по-развит то този. А като му слушам разсъжденията за жените и изобщо за живота имам чувството, че слушам некъв на 12 години. Топнал чушката и бърза през глава да се хвали все едно виждам тинейджър, който го е направил за първи път и е в най-голямата си еуфория от факта. А може и тая да му е първата на този помачор. Хвали се като циганка, а после реве, че бил го направил пък после не бил и така сто пъти сменя версиите. Този е толкова нестабилен, че просто не знам кой и как би му имал доверие.

    Коментиран от #65, #66

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.