Last news in Fakti

13 Март, 2012 12:24 2 230 0

Екимова: Чувствам се добре в кожата си

  • ива екимова-
  • рожден ден

В предаването "Така го правят жените", цитирано от ДИР.бг  Ива Екимова сподели, че рожденият й ден почнал зле, но след това се почувствала много обичана, заобиколена от най-близките си хора.
Специален подарък  й направила дъщеря й Дара, която подбрала техни любими снимки и ги превърнала в много красив колаж.

"За мен рожденият ден е само една дата от календара. Аз съм си добре. На тези години, в които съм момента се чувствам добре в кожата си. Не искам да се връщам времето назад. Не искам да затварям очи и да се пренеса в друго време. Чувствам се добре сега. Успокоена съм и се харесвам такава, каквата съм", споделя бизнес дамата.

Компания в предаването й правеше нейната приятелка и бизнес партньорка Наталия, която сподели, че за последните години Ива се е променила много и за това й помогнала именно тя. "Ако аз съм душата, то тя е моторът. Понякога имам и вятърничави включвания, но тя винаги ме приземява", споделя Екимова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА