15 Ноември, 2018 07:00 18 146 0

Вашият хороскоп за днес, 15.11.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Добър ден за повечето зодиакални знаци

Вашият хороскоп за днес, 15.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес прекрасно ще ви се отдават дейности, които изискват не само прецизни, но и изящни решения. Какво пък, ако успеете да отделите повече време за това и не бързате като муле пред майка си, може наистина да постигнете зашеметителни резултати.

Телец

Проявили сте известна неакуратност и сега сте принудени да вложите цялото си старание, за да се справите с поставените пред вас задачи. Това е напълно възможно, макар и да не е лесно. Занапред бъдете по-внимателни като раздавате обещания.

Близнаци

Не е най-добрият ден, за да трошите мебелите, така че - вслушайте се в гласа на разума. Ако няма къде да вложите енергията си, идете на фитнес или се поразходете в парка.

Рак

Може и да не получите точно това, което сте искали, но поне сте на прав път. Ще се наложи да се потрудите още малко, за да направите нещата съвършени. И гледайте да не ви омръзва.

Лъв

Днес може да се държите доста нервно и на моменти дори истерично. Ако ви предстои разговор на сериозна тема, в която не искате да намесвате и чувства, май ще е най-добре да го отложите.

Дева

Опитайте се да разберете какво точно трябва да направите днес. В противен случай всичко, с което се заемете ще се стопи като ланския сняг.

Везни

Ще се опитате да разрешите противоречията, на които сте свидетел. Доста делово ще подхождате към всичко, но не пренебрегвайте чувствата си, те могат да ви бъдат верен ориентир за правилната посока, стига да им се доверите.

Скорпион

Днес ще се сблъскате с проблема за избора и то в такива мащаби, че може да получите пристъпи на депресия. Не се поддавайте, по-добре опитайте да оцените разнообразието.

Стрелец

Опитвате се да балансирате на върха на острието, но днес няма да има никаква необходимост да го правите. Изобщо днес ще е един спокоен и дори малко скучен ден.

Козирог

Спомнете си приятелите. Може би увлечени в ежедневните си ангажименти забравяте дори да им се обадите. Днес нямате подобно оправдание. Потърсете ги, новините определено ще ви зарадват.

Водолей

Днес навсякъде ще сте желан гост, защото на никой друг няма да му се отдаде така леко и изящно да разведри и най-унилото общество, както на вас. Но пък и на вас това занимание ще ви донесе удоволствие.

Риби

Днешният ден посветете на малките радости в живота, без да напрягате много ума и мускулите си. Именно едно такова разпускащо прекарване на времето, ще ви зареди с нови сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА