Last news in Fakti

30 Ноември, 2018 13:52, обновена 30 Ноември, 2018 14:01 3 885 14

Албена Вулева прави черна магия на Боби Ръгбиста

  • албена вулева-
  • боби ръгбиста-
  • борислав-
  • биг брадър-
  • вип брадър-
  • никита

Скандалната водеща заплашила Борислав, че ще го прокълне

Борислав Борисов - Боби Ръгбиста беше на гости при Гала, след като унизи Златка, питайки я директно пред аудиторията на НОВА дали са правили секс. Сега той реши да разкаже подробно за случилото се и при блондинката, а после хвърли бомба със заплаха за черна магия, която е получил от Албена Вулева.

Бившата водеща на "Сигнално жълто" съвсем е изгубила ума си и е стигнала до това да заплаши Ръгбиста с проклятие. "Каза ми, че, като излезе от Къщата, ще отиде на гробищата и ще зарови една свинска глава. Беше ясно главата на кой човек ще символизира това", заяви Борислав.

Вулева сама призна още във визитката си преди влизането си в Брадъра, че освен, че е приела исляма, вече се занимава с черни магии. Юлиан Константинов обаче реши да задълбае отново и попита директно Боби колко пъти е спал с Райкова. "Това със Златка беше забежка многократна", отвърна без да се замисля Ръгбиста. Гала пък веднага хукна да я защитава: "Просто Златка не иска да признае, защото не е споделила на Благой, а той е много ревнив", заключи водещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Село

    16 0 Отговор
    Саааамо боклуци!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 УАГАБУНГА

    3 1 Отговор
    А АЗ КВА ЩЕ ТИ СПРЕТНА ПИПАЖ НИКОГА ПОСМЪРТНО

    Коментиран от #7

  • 5 мнение

    16 0 Отговор
    Вулева е за сериозно лечение. Жена без личен живот, чудеща се как да привлича вниманието към себе си, невъзпитана, нахална, безцеремонна, с ужасен маниер на говорене, какви свински глави, какви черни магии? Защо е изтъпанена в това предаване, може би за да не я забравим. Самотна, напълняла, нахална, гадна! Наследствено обременена, тя и майка й Захажаева се нуждаят от сериозно лечение. Намесата й в отношенията на хората, взимайки страна, без някой да я пита, демонстрирайки самонадеяност, за пореден път говори колко е неадекватна. А караницата с Никита, в която участваха тя и огромният бюст Джулиана, беше падение, грозно и без всякакъв срам особено от страна на дамата с кравешкия бюст. Защото от тъпотия да се обезобразиш по този начин и да се гордееш с това, е доказателство, че нещо в главата ти не е наред.

    Коментиран от #8

  • 6 hold up

    6 1 Отговор
    Бобката и той остаря!!!!!Ко хубаво момче беше,не че сега е за изхвърляне...!!!!!!!
  • 7 хотел Холидей

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "УАГАБУНГА":

    Като Боби и още двама като него ти стигат,да се отърве от тебе Пловдив!Дори само БОбито ти стига Плъх!Поне тук не си развявайки мръсотиите!Ще се прави на по ревнива жена !Гнусник!Морковчо се радва на любов и то каква и му тряска плюсове!Ромео и Жулиета ,нищо не е..! Простотия.....!
  • 8 Ловец на вещици

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "мнение":

    Напълно подкрепям. По възможност в някоя институция с управляващи, които са отявлени садисти и диагностицирани социопати. И да им предоставят повече възможности да развихрят въображението си върху такива паразитиращи и вредящи субекти. Да я видим тогава противно доволната "вещица", като я хранят сутрин, обед и вечер със сурови свински глави и ѝ предоставят забавление под формата на бой сопа. Да видим тогава дали ще мисли кого да нарани, оплюе или прикове с магия.

    Коментиран от #9

  • 9 светии с уестсайдска история

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Ловец на вещици":

    Ти никого ли не си наранил през живота си...?????Сериозно.....?Ти да видиш.....? И продължаваш,което е по зле....!по скоро продължавате......!!!

    Коментиран от #11

  • 10 гост

    5 0 Отговор
    Тая грозотия Вулева си е помислила, че тоя ще и върже щом може да даяни такова нещо като жена му
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    8 0 Отговор
    Вулева няма откъде да получи възпитание!Майка и е същата.!Никого не обичат....!!!!Едно предаване имаше и то като нея безинтересно!Аз се чудя как може да канят продуцентите и нея и майка и, като са меко казано ,гнусни....!!!!!
  • 13 КАЛДЪРМЪША

    2 0 Отговор
    ВУЛЕВА СНОЩИ ПИХ ТЪМНО ЧЕРВЕНО ВИНО ТАЯ СУТРИН ТИ ИЗПУКАХ БАЯ ЧЕРНА МАГИЯ ДА ТИ Е ЧЕСТИТА
  • 14 Иян

    0 0 Отговор
    Очаквах Борислав до последно да се държи като мъжкар,а не да копира поведението на Никита.Е,човек греши.