17 Декември, 2018 11:09 22 894 27

Рени нанесе жесток удар на колежката си Преслава

  • рени-
  • фолк певица-
  • война-
  • жесток удар-
  • преслава-
  • сърбия-
  • сръбски телевизии

Сръбските медии се избили кой пръв да вземе интервю от вечно усмихнатата ни звезда

Успехите на певицата Рени в Сърбия не са тайна за никого. И докато някои си мислят, че обичта на съседите ни към родната певица е охладняла, тя за пореден път доказа каква голяма звезда е там и колко много я боготворят. Преди броени дни изпълнителката на „Искам бебе“ посети западната ни съседка и се включи в снимките за новогодишната програма на музикалната телевизия DMSAT, която е собственост на Драгана Миркович. Сред останалите звезди в шоупрограмата са още Шабан Шаулич, Миле Китич, Йована и още много сръбски величия.

Пред в. "ШОУ“ Рени призна, че всяка година получава покани за новогодишните програми и на DMSAT, и на телевизията на Лепа Брена — Grand Produstion. Миналата година снимките съвпаднали с поредица от вече поети участия на Рени в страната и не успяла да откликне на поканата.

#dmsat #balkanstar #balkansinger #bulgariansinger #bulgarianstar #vilajelena #popfolksinger

A post shared by Reni official (@reni_official_music) on Dec 3, 2018 at 1:04pm PST

Първоначално певицата се била разбрала с DJ Krmak да пеят дуетната си песен „Папагал“. Той пътувал от Виена, времето било лошо и закъсал по пътя. За голямо съжаление не успял да стигне до Сърбия за снимките, но Рени намерила алтернативен вариант — да се включи в концертната програма с две емблематични песни от нейното творчество — „Като птица“ и „Влюбих се опасно“ на сръбски.

В Сърбия Рени заминала с приятелка, която да ѝ прави компания по време на пътуването. След като неин близък приятел разбрал накъде се е запътила, веднага я засипал със съобщения и дори ѝ се разсърдил, че не го е викнала с нея. Оказва се, че въпросният човек е луд фен на Драгана Миркович. Рени обаче намерила начин да го зарадва, като накарала сръбската звезда да запише специално поздравително клипче за нейния почитател от България.

„Всички изпълнители се забавлявахме. Видяхме се с Миле Китич, Йована, Шабан Шаулич и още куп звезди. Накрая имаше и торта. Погрижиха се и за хотел за мен и моята приятелка, която ме придружи до Сърбия“, казва тя пред народното издание.

Сръбските медии се избили кой пръв да вземе интервю от вечно усмихнатата ни звезда. „Зададоха ми един много странен въпрос, на който не знаех как да отговоря. Питаха ме какво мисля за скандала с Era Ojdanic, с когото записах песента „Мерцедес“ преди години. Те ми обясниха, че си снимал клипче как мастурбира Аз им отговорих, че скандалът продава и че е похвално, че на тази възраст може да го прави. Те ме гледаха втрещено! След това ми обясниха, че всъщност това клипче го е пратил на 15-годишна ученичка. Но пък за да ѝ прати такова нещо, значи двамата трябва да са имали някакъв контакт преди това. Как така пък точно на това момиче е пратил?! Защо на мен не ми прати?! Сигурно има някакво предисловие. Но не мога да взимам страна, след като не знам за какво става на въпрос. Това е скандалът, който върви в Сърбия“, откровена е тя.

Рени признава, че винаги е получавала само и единствено уважение от колегите си в Сърбия, за разлика от тези в България. „Прави ми впечатление, че при по-успелите звезди липсват комплексите и излишното самочувствие. Държат се по съвсем нормален начин. Само тук в България я има комплексарщината — гледат накриво, не се поздравяват, правят си мръсно… Това е суперизлишно. В тази връзка искам да кажа, че попаднах на клип от участието на Преслава в сръбска телевизия, където не се изказа добре за мен. Лично аз съм ѝ звъняла, когато преди години заслужаваше да я направят Певица на година, но я ощетиха и дадоха наградата на друга. Беше толкова нещастна, чувстваше се зле. Явно е забравила, че ѝ се обадих и я подкрепих. Не го смятам за унизително, че съм се обадила на моя колежка да ѝ окажа подкрепа. Тогава се състезаваха Ивана и тя. Но Преслава направила една-единствена песен с Кеба и той я завел в Grand Production, където аз имам четири албума, а не една песен. Там тя казва, че е първата българска звезда на тази сцена. Водещият веднага я контрира и казва, че преди това Рени е била там. И тя: „А, да, преди много години“. Отдавна или неотдавна не означава, че ти си първата и единствената. Преди 2 години се снимах в новогодишната им програма. Това ли нарича тя отдавна?! Представи си за какво лицемерие става на въпрос. Явно се опитва по някакъв начин да се изтъкне, да покаже колко е велика. Точно това я принизява все повече и повече. Това поведение не е достойно за една истинска звезда. Ако наистина е такава, тя трябва да признае успехите на своите колеги, а не да ги омаловажава. Трябва да си изтъкан от много комплекси, за да не признаваш нещо такова. Как аз ѝ се обадих и ѝ казах, че е номер едно в онзи момент, а тя не може да се пречупи. Спомням си, че докато бях в Израел, излезе първият дует на Глория с дъщеря ѝ Симона Загорова, който много ме разчувства. Как да не ѝ се обадя на Глория и да ѝ кажа колко много ме е докоснала тази песен?! Това са нормалните отношения и истинските звезди така правят“, допълва още изпълнителката, която навремето бе първата фолкзвезда със самостоятелен концерт в зала 1 на НДК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бат Рамбо

    15 2 Отговор
    Те вече май на ММА го обърнаха.
  • 2 Morgoth

    23 5 Отговор
    Никой още не е споменал за местене? Нека тогава аз да съм първия :)

    Коментиран от #9

  • 3 Фи / 35 / 25 санта!!!

    27 5 Отговор
    Чалго парцали !!!
    Порно актриси !!!
  • 4 Ники

    12 7 Отговор
    Ренито е издухала отдавна .... има старо приятелсвто с Драгана и за това се вре насам натам покрай тях ... и това е поредната порция ( включваща плащането на сайтовете ) .. PR .. стратегия за да се посъживи някакъв минимален интересн към нея и да искара некой лев ...
  • 5 антрашпиц

    19 4 Отговор
    Аве немога да го разбера тоя народ как може да ги слуша тея поп фолк фльорци?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Редовно го точа

    8 2 Отговор
    На Рени-ту толкова съм лъскал бастуна.................
  • 9 поп Вечерко от Криводол

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    преместих го вече и съм си по-добре
  • 10 АЙДЕ ЛУДИ

    9 2 Отговор
    РЕНИТУ ВЕЧЕ Е ПРОДУХАЛА ГАРНИТУРАТА И ГОРИ МАСЛО ЯКО
  • 11 Ганчовия

    12 4 Отговор
    Чалгарски кенеф, и у нас и у Сърбия. Местя го два пъти за по-сигурно!

    Коментиран от #23

  • 12 Факти

    24 4 Отговор
    Смешно и унизително е за Преслава да се мери с Рени - къде е тръгнала, няма да я стигне никога... Рени винаги е блестяла и сега блести и с глас, и с визия, и с прекрасна душевност. Даден и е голям талант, но и много се труди. Пресито си е сива мишка, а пред Рени трябва да се скрие и покрие от срам, нека си знае мястото.

    Коментиран от #27

  • 13 Ицо Багера

    10 1 Отговор
    На Колективната снимка струва ли ми се или това първото русото е травестит, гей или някакъв микс ? Боже, Боже...
  • 14 Чук

    10 1 Отговор
    Всички го местят,пък аз скромно искам да и го наместя в "Огромния Кожен Салон"-Отзад!!!
  • 15 Киро скалистия

    9 3 Отговор
    Кви са тия дзверове и птицечофки ?
  • 16 АЙДЕ ЛУДИ

    6 0 Отговор
    ще се мастурбирвам и ще пратя клип на Рени да го види
  • 17 гостенин

    4 2 Отговор
    А кой ги признава за звезди,та са толкова самоуверени и сами се закичват с определения?! Глупаво,пошло поведение!
  • 18 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    7 3 Отговор
    И ДВЕТЕ СА МНОГО ГОТИНИ И СЛАДКИ.....И ЕДНА ТРОЙКА ЩЕ МИ ДОЙДЕ ДОБРЕ....ЗАЕДНО С 69-КА...
    ОООХХХХ...КОТЬООО....
  • 19 Минко 48г. ерген

    4 1 Отговор
    Азе само Сузанита тачим, другите са ми дръти

    Коментиран от #20

  • 20 съриван

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "Минко 48г. ерген":

    дърта пастърма вмирисана
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гощо

    2 0 Отговор
    Селски пръчки тцтцтцтцт..... ГолЕмо надцакване коя в коя селска програма се снимала и пяла?!?!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Дидо

    0 1 Отговор
    Местя..
  • 25 Трамкар Т8М-900М

    2 0 Отговор
    Абе може ли за някаква цуфла да пишат толкова много, а за други далеч по-важни неща да пишат по 10 реда
  • 26 незнайко

    0 0 Отговор
    Права е жената . Такива са болшинството от чалга певАчките ни !
  • 27 ХИ ХИ ХИ

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Факти":

    Колко плаща Ренито за такива ХУБАВИ коментари? Че и аз да се включа