25 Януари, 2019 11:56 16 708 10

5 начина, по които да привлечете един мъж

  • привличане-
  • мъж-
  • връзка-
  • жена-
  • начини

Какво привлича мъжете към жените?

5 начина, по които да привлечете един мъж - 1
Снимка: Shutterstock

Какво всъщност привлича мъжете? За да си отговорим на този въпрос първо, трябва да се потопим в някои основни психологически и социални техники, които никога не се провалят. Дами, ако сте си поставили за цел да привлечете един мъж, преди всичко трябва да познавате себе си.

Трябва да излъчвате самоувереност независимо как изглеждате физически. Ключът е да изпълните следните стъпки:

1. Насърчавайте го не само да се интересува от вас, но и да ви иска.

2. Станете човека, на когото той може да се довери.

3. Изпращайте сигнали с нотка на двусмислие.

4. Създайте илюзията, че другите ви искат.

5. Накарайте го да вярва, че се нуждае от вас.

Освен това не можете да заобиколите женствеността. Тя е сигурното нещо, което винаги ще привлече мъжете. Освен това, безспорно ще предизвика любопитството на един мъж.

Нека анализираме това по-подробно:

1. Интерес

Бъдете уверена в себе си, дори когато е трудно. При никакви обстоятелства той не трябва да види, че се чувствате нервна, като играете с пръста си на върха на косата си, хапете устни или заеквате, когато говорите.

Бъдете енергични и креативни, когато инициирате разговор. Това ще ви позволи да сте по-уверени и да събудите интереса му.

2. Доверие

Ключът е да се приближите към него внимателно, защото ако сте твърде директни, рискувате да срещнете съпротива. Прелъстяването трябва да се случи постепенно, така че мъжът да не забележи веднага настъплението и да се уплаши.

Не бъдете обсебващи с присъствието си. Винаги е по-добре да дадете възможност на мъжа да говори, за да се чувства в контрол на ситуацията.

В изкуството на съблазняването, победителят е този, който поддържа хладнокръвен разум, защото ако позволите на вашите емоции да ви ръководят, ще загубите контрол над ситуацията.

3. Двусмислие

Следващата стъпка е да привлечете вниманието към себе си.

Как да направите това?

Става въпрос за предаването на противоречиви сигнали, които предизвикват някакво двусмислие.

Бъдете нежна и интелигентна, но в същото време не се страхувайте да покажете доза слабост. Мистерията около личността ви ще го задържи близо до вас.

Помислете за следния аналогичен случай: продуктовият маркетинг ви предлага продукт, който показва всички свои качества и става толкова неустоим, че искате да го изпробвате възможно най-скоро.

В отношенията това действа по подобен начин особено когато фантазията се развихри. Фактът, че не го „опитвате“, метафорично казано ви превръща в предизвикателство.

Важно е да запомните, че не трябва да се чувствате сигурни, че той е привлечен, докато не покаже, че харесва вашата компания, но също така чувства вашето отсъствие.

Вашият начин на обличане и начина, по който устните ви изглеждат, гарантират, че той се обръща да ви види. Целта ви обаче е да завладеете ума му, за да види, че има нещо повече зад външния вид.

За да постигнете това, трябва да балансирате безразличието и несигурността. Това означава, че не бива да бъдете прекалено срамежлива или прекалено студена: балансирайте и двете и ще го уловите.

4. Завист

Защо винаги искаме това, което имат другите? Има нещо в психологията, наречено „синдром на липсващата част“, който обяснява защо искате това, което нямате.

Това явление присъства не само в областта на любовта, виждаме го в нашето ежедневие. Чувстваме натиска, когато някой постигне нещо, а ние не.

Това е недоволство, което не ни позволява да вървим напред и ни кара да се притесняваме. Една жена, която другите избягват, не предизвиква интерес.

Трябва да се покажете желана, така че мъжът да вярва, че сте желана от други мъже. Това автоматично ще увеличи стойността ви и той ще направи всичко, което е необходимо, за да ви има.

5. Нужда

Ще бъде трудно да съблазните задоволен мъж. Трябва да го накарате да вярва, че се нуждае от вас. Има много жени, които пряко или непряко са ваши конкуренти. Сега трябва да покажете най-добрите си качества и да проектирате образ на превъзходство.

Можете да започнете, като се доближите до чувствителни теми: истории от миналото, които показват, че сте много по-заинтересована от него от другите жени.

Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да бъдете честна и уверена, така че той да разбере, че сте човек, на когото може да се довери и може да се чувства уязвим.

Това е един от начините да предприемете тази стъпка отвъд приятелството. Ако разкриете рана, безпокойството да запълни тази празнота ще му покаже, че сте човек, който може да задоволи неговите нужди. Шансът да запълните празнота е слабост, която често се използва за съблазняване.

Бъдете очарователни, но и фини в същото време. Не нахлувайте в неговото пространство. Оставете той да ви търси. В противен случай, ако сте нападателни, той накрая ще избяга.

Трябва да сте сигурни, че когато е с вас, той се чувства спокоен и удобно, a когато ви няма, му липсвате.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    24 3 Отговор
    И една свирка с много плюнка върши работа
  • 2 Циник

    14 2 Отговор
    С големи цици и малко дупе!
  • 3 Онзи без коня

    7 4 Отговор
    1. Цици 2. Дупе 3. Джуки 4. Крака 5. ****
  • 4 Voxdei

    12 5 Отговор
    Жената не може да е истинска съблазнителка преди 38-40г., тъй като преди това разчита основно на природните си данни - лице, дупе, цици +/- някой друг тунинг по тях. След като осъзнае, че тялото й отново никога няма да е същото, тогава се насочва към всички онези оръжия, които преди това е ползвала несъзнателно - поглед, походка, интонация на гласа, уж неволно докосване. Именно последните могат да побъркат наистина почти всеки мъж, защото най-големия сексуален орган на човека е мозъка, а не междукрачието. Съвременната българка обаче не е истинска съблазнителка, като изключим златотърсачките и бръмчалките, защото въобще не й пука за това какво мисли или иска един мъж, освен ако няма пряк материален интерес от него. Понеже сме народ с робска психика, битува схващането сред жените, че мъжа е този който е "длъжен" за абсолютно всичко, а нейната роля се състои в това да седи и да го чака, докато избрания не се появи да достави всичко на тепсия. Ако обаче той не се появи до към трийстата й година, тя рязко се преориентира към най-упорития селянин от обкръжението й или от най-приятната й приятелка в панталони. Затова след първото дете ходят като тровени с гъби, вечно недоволни от живота, а очите им все шарят.

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ventura

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Voxdei":

    Много точен коментар, имаш още 100 +.И едно уточнение, да е по- старичък и улегнал мъж.
  • 8 уточни

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Voxdei":

    Уточни, преди да те оценя: ти сега жена ли си или мъж? Или жена с панталони, или мъжле?
  • 9 иванов

    2 1 Отговор
    Да копа с голямата мотика -всички мъже ще съблазни.
  • 10 Не отказвам

    0 0 Отговор
    Ако е Чистоплътна и с тънък Глезен