Last news in Fakti

26 Януари, 2019 14:29 28 252 18

Станаха ясни участниците в новия сезон на "Като две капки вода"

  • рейтинг-
  • като две капки вода-
  • капките-
  • участници-
  • звезди-
  • състезание-
  • шоу-
  • победител-
  • димитър рачков-
  • зуека

Ето кои звезди ще се включат в най- рейтинговото шоу на НОВА

Най-успешното шоу за имитации се завръща съвсем скоро в ефира на Нова. Звездата от „ВИП Брадър” 2018 Папи Ханс заедно с любимото настоящо протеже на Криско са първите сигурни участници, които ще разпишат договори с продуцента Маги Халваджиян. Това твърди в. „Уикенд“.

Говори се, че Тита била лично препоръчана от своя шеф Криско, който е в много близки отношения с продуцента. Халваджиян се оплаквал, че било трудно всяка година да търси 8 души за шоуто, които хем да могат да пеят, хем да танцуват, хем да са добри в имитациите. Затова бил отворен за всякакви предложения и на драго сърце приел да извади на сцената младата Тита, която напоследък не излиза от медийното пространство. Миналата година продуцентът покани в „Капките” Гери-Никол, а сега е ред на нейната колежка.

Папи Ханс до този момент въобще не влизал в плановете за „Капките”, но във „ВИП Брадър” изпълнителят и писател показа, че го бива и в имитациите. На няколко пъти той успя да заблуди зрителите, докарвайки глас и интонация досущ като на продуцента на риалитито Радо Тушев, справи се отлично и като имитатор на Тони Стораро. Предстои да видим как ще се справи и като двойник на звездите от музикалната сцена. За да има интрига, не е изключено в шоуто да вкарат и бившата възлюбена на Папи – Дара, която също като Тита се познава с Криско и Халваджиян заради участието си в „Х Фактор”.

В „Капките” тази пролет по традиция ще има и фолк звезда. Според слуховете, се водят преговори с няколко музиканти от лекия жанр, а най-спряган като най-вероятен участник е Илиян.

Актрисата Ани Михайлова също е сред вероятните участници в състезанието за двойници. След спирането на „Шоуто на Канала” преди близо година тя усилено търсела нов тв проект, в който да се изявява. „Капките” ѝ се струвал най-подходящ.

Очаква се в предаването да бъдат привлечени и актьори от новите сериали на телевизията „Дяволското гърло” и „Господин Х и морето” с Алекс Сърчаджиева и Калин Врачански. Калин обаче вече е печелил формата и едва ли ще участва в него втори път. Възможно е обаче да бъдат поканени по-слабо популярни актьори от двете продукции. Те ще вземат по-нисък хонорар, а в същото време участието им в хитовото шоу ще бъде вид реклама за новите сериали.

Завръщането на „Като две капки вода” означава завръщане и на любимите на България водещи Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков. Маги Халваджиян вече се е убедил колко важни са те за шоуто и твърди, че никога не би ги уволнил. Рейтингите също са категорични, че те привличат най-много зрители пред екраните.

Любопитен въпрос е и кой ще влезе в журито. За там от месеци се спряга името на фолк звездата Преслава, която трябваше да е ментор в „Гласът на България” по bTV, но в последния момент е отпаднала от мястото. Тя вече е била финалист в „Капките” и нищо чудно да се завърне като оценяващ, както преди време стана с Милица Гладнишка. Не е изключено такова предложение да бъде отправено и към Калин Врачански, в случай че журито се сменя всяка седмица, както бе миналия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучето шаро

    23 3 Отговор
    Боли ме средният .....
  • 2 Хихи

    21 8 Отговор
    Чалгаджийка в журито и набедени певци на сцената !:-):-):-):-):-) Жалка картинка ! Явно не са останали качествени изпълнители и запълват формата с куцо и сакато !

    Коментиран от #12

  • 3 Чалгажийката!

    12 6 Отговор
    Я съм флюбена в чалгажията и щом ще участва той ,жи гледам на първия ред....!!!!!Чудесна статия,която дава пълна информация за такова културно събитие...!Съжалявам ,но природата ме е създала да бъда влюбчива натура...това значи очи пълни ,ръце празни ...!!!
  • 4 Batushka

    17 13 Отговор
    Убиици на мозъци!
  • 5 Гзт

    7 14 Отговор
    Узассс тъпнята пак ще е дават. Оттттвраааатттт.
  • 6 горд българин

    11 12 Отговор
    пак ли ще гледаме тази джендарска боза само се чудат как да ни натрапат тези изроди пак ще гледаме мъже облечени като жени и обратно спрете да гледате за да нямат рейтинг и да спрат

    Коментиран от #16

  • 7 за пореден път

    22 9 Отговор
    Прогресивно затъпяваме! Тъпотията и пошлостта ни заливат отвсякъде. Нещата отдавна са излезли от всякакъв контрол, участниците са омръзнали до втръсване и будят отвращение. Чудя се защо не са включени Златка и Благой, за да може тъпотията да бъде още по-смайваща. Колкото до Рачков, не знам на кого и колко е любим, но тъпото му поведение и селските му смешки са направо непоносими. Нова телевизия отдавна не е това, което беше. За съжаление!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Филип Трифонов

    3 0 Отговор
    Професоре,браво!Евала!!!Радвам се,че има все пак толкова честни боклуци.Пожелавам ви още дълги години такъв ползотворен професионален път,Амин
  • 10 Косе Босе и Биби Босе

    2 5 Отговор
    По хубаво че дават капките.Аз искам Златка Райкова и Благой Георгиев да ги вкарат щеше да бъде яко ще бъде.Златка Райкова тя е много красива тя никога няма да я плюят а ще я оценяват.От Косе Босе
    Аз много ще бъде интересно ако поканат Златка Райкова и Благой Георгиев искам ги в Капките и в Черешката на тортата
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Точното място

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хихи":

    Това предаване е за имитации, та точно там им е мястото май.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Хахо

    2 3 Отговор
    Вместо да правят нещо полезно, като предавания за изкуство, наука , да образоват зрителя и да потикват , младите да учат по усърдно, то пак шоу програма за още по голямо затъпяване.Само хляб и зрелища по таз тв.Добре че ги има разните там тв канали , че човек да научи нещо полезно а не некви си там дето се правят на певци.
  • 15 Безгласна буква

    10 0 Отговор
    За да се образовате има и библиотеки ,защо не влизате там .Това е развлекателно шоу. Какво лошо има в това. Предаването е супер.
  • 16 Доктора

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "горд българин":

    Това шоу върви в цял свят,само в България все квалификации се правят,защото сме най-умните. Защото сме първи по простащина и всезнание.

    Коментиран от #17

  • 17 горд българин

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Доктора":

    докторе виждаме какво става като върви по цял свят джендари навсякаде знаят че ние няма да го позволим затова пускат такива „предавания” за да ни промиват мозаците искам да питам сем защо още не са взели мерки и не спрат тая джендарска пропаганда
  • 18 Случаен

    1 0 Отговор
    Халваджиян са бетонирани защото народа ги иска. Не забравяйте че циганите вече са голяма популация. Също и тежко ограниченият пролетарият. Ние - мислещите, вече сме незначителна част от обществото. Нямаме думата.