Last news in Fakti

4 Февруари, 2019 14:48 41 651 88

Спират "София ден и нощ" заради...

  • софия ден и нощ-
  • малко коте-
  • стоп-
  • спират-
  • ефир-
  • екран-
  • рейтинг-
  • успех-
  • риалити-
  • сериал

Любимата на мнозина продукция вече не се радва на същия успех като преди

Доскоро успешната продукция "София ден и нощ", любима на подрастващи и младежи, скоро ще слезе от екран след 4-годишно излъчване в късните часове на делничните дни. Напоследък рейтингът на риалити сериала е паднал под критичния минимум, липсва му оригиналност, а актьорите недоволстват от ниското заплащане. През изминалата седмица е бил заснет последният епизод на поредицата, позовава се на собствени източници "Уикенд". Най-вероятно финалът ще бъде излъчен в края на май.

Сериалът, който няколко години събираше пред малкия екран зрители на всякаква възраст, със сигурност няма да има нов сезон. Интересни идеи за нови епизоди липсвали, а участниците изгубили мотивация, защото не се чувствали достатъчно мотивирани във финансово отношение. От кухнята на поредицата твърдят, че актьорите получавали смешните 130 лева за епизод дори във времето, когато "София ден и нощ" имаше разбиващ рейтинг. "Снимам по 16 часа на ден, цяла България ме знае, а ми дават жълти стотинки. Хонорарът ми не е мръднал вече няколко години – колкото взимах в началото, толкова и сега!", твърдял ядосан Кристиян Кирилов, който играе ролята на глуповатия, но добродушен Митко и бързо се превърна в един от най-големите любимци на зрителите. Заради остри различия с продуцента Краси Ванков героя му е отстранен, но все още се излъчват епизоди с негово участие.

Говори се, че всички риалити звезди са подписали железни договори и сумите, които получавали, били уточнени предварително, без право на промяна. В началото начинаещите актьори се съгласили на условията, защото били жадни за внимание и слава, но когато се прочули и самочувствието им скочило до небето, започнали да проявяват претенции. На всичкото отгоре, участниците нямат право да дават никакви интервюта и да участват самостоятелно в рекламни инициативи, докато тече излъчването на "София ден и нощ".

Най-известните сред тях - Кристиян Кирилов и Димитър Илков (Дани), настоявали за двойно увеличение на заплащането, но продуцентите ги отрязали. С течение на времето много от актьорите напуснаха, а други се захванаха със странични дейности, които им докарват много по-добри доходи.

Напоследък сюжетът на шоуто съвсем се е изчерпал откъм интересни идеи и героите тъпчат на едно място. До този момент са излъчени повече от 800 епизода, а героите се влюбваха, събираха се и се разделяха, плакаха и се смяха – всичко това под зоркия поглед на камерите и на зрителите. След първия епизод, излъчен на 29 септември 2015 г., се смениха много персонажи, но най-популярните сред тях останаха докрай.

Образът на хазяина Боби – собственик на апартамента, в който се развиват голяма част от историите, се играе от Милчо Ченков – Мимо. Той е бивш спортист и отделно от сериала върти собствен бизнес. За разлика от героя си, Милчо е щастливо женен, има две деца и няма никакво намерение да се развежда. Той е запален рокаджия, посещава всички рокерски събития и обожава татуировките. Ченков разказва, че се явил на кастинг за сериала като на шега, но продуцентите взели, че го харесали веднага и му дали ролята.

Единственият от актьорския състав, който има по-сериозен опит пред обектива, е Димитър Илков - екранният Дани. Той е участвал в няколко американски филми. Е, ролите му били епизодични, но пък му донесли ценен опит. Хвали се, че е бил в един кадър с холивудската звезда Брат Пит в "Троя", а в "Непопедимите" 3 и в "Живи машини" се е снимал с Антонио Бандерас. Хубавецът Димитър има дъщеря в предучилищна възраст, но с майката на детето е разделен отдавна. Той мечтае за големи роли в киното и се надява след сериала кариерата му да тръгне нагоре.

Феновете на "София ден и нощ" определят зевзека Коки като най-забавния съквартирант. Истинското му име е Крис Ненков и в истинския живот изобщо не е такъв смотаняк, какъвто го играе в сериала. Той има сериозна връзка с красивата манекенка Анджела и по всичко личи, че любовта им е в разцвета си. Най-голямата звезда на поредицата безспорно е Кристиян Кирилов в образа на Митака. Нацепеният мачо от Шумен покори женските сърца с атлетичната си фигура и чаровна усмивка. От няколко месеца екранният Митко е обвързан с младата надежда на "Пайнер" Джулия и се говори, че тя обещала да му пробие път в чалга средите. Младата певица правела всичко възможно да угоди на популярното си гадже. Тя го посъветвала да се запише на уроци по вокално майсторство и да развива гласа си, а после обещала да му уреди договор с Митко Пайнера.

Кристиан се кани да се превърне в най-силната конкуренция на чалга идолите Галин, Константин и Фики Стораро. Той е убеден в успеха си, макар че гласовите му данни не са впечатляващи. Любимецът от "София ден и нощ" разчита най-вече на външния си вид и на големите си бицепси. "В днешно време повечето изпълнители рапират, а не пеят. Важното е, че изглеждам добре!", разправял Кирилов пред хора от обкръжението си. Сериалът се оказал тесен за амбициите на мачото, който искрено вярва, че е всестранно развит талант, въпреки натрапчивия си диалект.

Друго разпознаваемо лице от продукцията е Симона, чието истинско име е Калина Иванова. Тя попаднала в сериала след като завършила гимназия, а сега е на 23 години. Твърди, че героинята ѝ много прилича на самата нея като характер и може би затова ѝ било толкова лесно да влезе в образа. Слуховете я свързваха с колегата ѝ Адриан Зурков, но двамата отричат да са били гаджета.

Адриан играе ролята на лошото момче в сериала и също като Кристиан Кирилов се радва на много фенки. Героят му Марио е безскрупулен женкар с тежко детство, което се отразява на всичките му интимни връзки. В реалния живот Зурков е професионален фитнес инструктор и си изкарва прехраната, като помага на хората да изградят по-здравословен начин на живот. Зурков има доста клиенти от чужбина, които консултира по интенет. Брат му е собственик на верига фитнес зали в САЩ и по всяка вероятност Адриан ще отиде в Америка, където инструкторите получават сериозни заплати. Той имаше връзка с плеймейтката Таня Дешева, която спрягат за двойничка на Николета Лозанова. Kрасивата блондинка Калина Кузманова влезе в ролята на Галя. Неотдавна тя напълни бюста си със силикон и зарадва почитателите си с разголени снимки по бански. Русата фурия се занимава още с мода, има опит и на професионалната сцена – играла е в постановката "Женско царство" в Сатиричния театър.

Най-романтичната натура в "София ден и нощ" е приятелката на Дани – Михаела. В нейния образ влезе красавицата Елизабет Фейм ,която има хиляди последователи в социалната мрежа и се радва на голям зрителски интерес. Тя изтъква, че няма никакви естетични корекции по себе си, защото се чувства достатъчно уверена и без тях.

В сериала се подвизаваше и еротичният модел Бояна Генова, станала известна като "малкото коте" на футболиста Валери Божинов. Тя напусна поредицата заради ниското заплащане и се върна към голямата си страст – голите фотосесии. Клюките гласят, че по време на съвместната си работа Бояна и Кристиян Кирилов започнали интимна авантюра, която не изтраяла дълго и всеки поел по пътя си.

Друга плеймейтка, спрягана за любовница на екранния Митак, е пищната брюнетка Анна-Мария Чернева. Секс бомбата се появи на мястото на русата силиконка Александрина Янкова (Поли), която преди време напусна продукцията със скандал. Анна-Мария е участвала и в друг риалити формат – "Истински истории", както и в реклами за бързи кредити. Преди няколко години пък се пробва като фолк изпълнителка. Тя е една от малкото красавици, които успяха да се отъркат в холивудската звезда Джейсън Стейтъм при гостуването му в България преди 5 години. Имаше връзка и с плейбоя Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    142 14 Отговор
    Некадърност и простотия!
  • 2 месара

    105 13 Отговор
    каква драма, каква трагедия, драги зрители!
  • 3 пИСНА МИ ОТ ТАЗИ БОЗА

    132 29 Отговор
    НАЙ ПОСЛЕ ГИ СПРЯХА ТЕЗИ. ОМРЪЗНА МИ ДА ЗАЕМАТ ЕФИРНОТО ВРЕМЕ И ДА НЯМА, КАКВО ДА СЕ ГЛЕДА.

    Коментиран от #38

  • 4 той

    100 11 Отговор
    Много хубав сериал ползвам го като слабително.
  • 5 memento

    79 11 Отговор
    "Eкранния Боби направо се видоизмени – той е напълнял с 23 килограма от първата серия до сега и ако в началото приличаше на леко запуснат бивш спортист, сега мяза на дебел чичко-тарикат."

    Точно като аудиторията, която си пропилява живота, докато гледа тази бълвоч.
  • 6 Кристиян Кирилов

    59 10 Отговор
    Ша ва помоля да мъ цитирати правилну: Снимам пу шиснайсе часа на деьн, цяьла България мъ знай, а ми дават жълти стутинки. Хунурарът ми нье е мръднал вечи някулку гудини – колкутт зимъх в началуту, толкос и сига!
  • 7 гост

    50 13 Отговор
    "Съдебен спор" изглежда много по-реалистично отколкото това, а всеки знае "съдебен спор" каква е подигравка с инндустрията.
  • 8 На баба ти фърчилото

    62 17 Отговор
    Егатти голямата статията за най голямата Пародия / Простотия/ в историята на телевизионните серияли. Крайно време беше. Ще си направя курбан по случая!
  • 9 SGDV

    23 10 Отговор
    Поканете Стойчо Керев да направи предаване
  • 10 Нео

    48 15 Отговор
    Много ми е чудно 4 години кой ги е гледал тия, и съдебен спор, и и и да не продължавам. Аман от простотия.

    Коментиран от #48

  • 11 кроки

    37 14 Отговор
    Какво да им гледам - те станаха на средна възраст не стават вече за младежки сериял ! Простотия и промивка на мозъци и хабене на лента... дет се казва! Хубаво че го махат !
  • 12 химлер

    48 11 Отговор
    Направо спирайте бтв и нова - нагледахме се на помия и простотия, не се издържа вече. Едни и съши прокажени муцуни от 5 години в всяко едно скапано предава
  • 13 ЗРИТЕЛ

    28 12 Отговор
    ИМА ГОСПОД!!!
  • 14 Радо

    42 9 Отговор
    Не е проблемът в предаването, проблемът е в телевизията, и в културата, която тази медия насажда в обществото, а именно простащина, чалга, вулгарност, циничност и т.н., и затова НОВА трябва да се спре от ефир - казвам го за ен факториел-ти път!!!
  • 15 Масон

    33 14 Отговор
    Най после това е най скучното , и морално остаряло сериалче.Не ми се вярва , чак толкова да е гледано. Апсолютна скука , банален сюжет и диалог а играта на участниците , е доста зле. От нова се усетиха, че няма балъци за да го гледат .
  • 16 време беше

    32 8 Отговор
    Основната вина за ниския рейтинг е на интериорния им дизайнер. Интериора им просто ме пришпорваше да превключвам каналите. Като се добави и скованата маниерната игра на неопитните актьори се получава "пълна скръб". Само хабяха едни доста "гледаеми" часове от денонощието.
  • 17 един

    35 8 Отговор
    По-голяма тъпотия и пошлост няма! Заради какво спират тази некадърност във всяко отношение не е важно, важно е, че я спират. Дилетантска работа, повечето от участниците с неясен говор, ужасно озвучаване, читалищна самодейност. Някакви участнички с подчертан вид на мутреси, да не кажа нещо по-лошо, мъжете идиоти, човек се замисля останаха ли нормални хора в тази държава? Сценарий - да не говорим, провинциални боклуци, прекарващи времето си по заведения, проституиращи, вегетиращи. Ако това е съвременната младеж, а доказателства за това в изобилие, нивото ни е под морското.
  • 18 воаьора

    20 9 Отговор
    БРАВО!НА 33%СИ СВЪРШИХТЕ РАБОТАТА!СЕГА СПРЕТЕ И ДРУГИТЕ БЕЗСМИСЛЕНИ ПРОСТОТИИ И ПРОПАГАНДИ АЛА ЦАНКО ГЕРБ-ски И ПУСНЕТЕ ЕДНО ЯКО РЕАЛИТИ ПОРНО ДЕНОНОЩНО !УСПЕХ! за идеята ИСКАМ 1% ОТ ОГРОМНАТА ПЕ$АЛБА !
  • 19 Гзт

    24 9 Отговор
    Не само младежи го гледат ако, има такива. Един колега на 40 и нещо години , го следи с интерес . Той е луд по сериали и само това гледа.Няма никакви други , интереси на театър е ходил , в последните години да гледа ,магията на Ненчо. Това му е културния живот , тв сериали, и ядене.Добре че спират това нещо да не ни тормози през почивките със него.
  • 20 Бай хойДД

    15 22 Отговор
    ТОГАВА ДАВАЙТЕ ЕВТИНИТЕ ТУРСКИ СЪПУНКИ ДА ВИ Е М ,БОКЛУЦИ ПЛАТЕНИ НИЯ ВИНАГИ БОГОТВОРИМ ЧУЖДОТО Б Г ДЖЕНДЪРИ
  • 21 ЙОСКО

    35 11 Отговор
    НАЙ-ПОСЛЕ!!!!!!!ЕВАЛА,ЧЕ СПИРАТЕ ТАЯ МАЛОУМЩИНА!!!!!ТОВА Е ЗА ДЕБИЛИ БЕЗ РАБОТА И АНГАЖИМЕНТИ!!!!!
  • 22 Бай

    25 14 Отговор
    Етажна собственост е в пъти по добра но нали трябва да учим подрастващите на простотия до шия
  • 23 250

    5 7 Отговор
    Хубави приказки, но празни..........
  • 24 евала

    24 13 Отговор
    Браво.Най-после.По голяма тъпотия не бях виждал.
  • 25 Гост

    28 13 Отговор
    Любима продукция на кого??? На олигофрени и бавноразвиващи се идиоти!!! Толкова ли са много? Явно е вярна приказката за материала и 80-те процента! Ама пък да са намалели тези - съмнявам се! :))) По-скоро обратното!

    Коментиран от #46, #84

  • 26 найнакрая

    17 5 Отговор
    разгеле
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 пепелянка

    16 8 Отговор
    Ами то с идиота Коко-какъв рейтинг да има! Трябва повече уважение към зрителя!!
  • 29 евала

    16 12 Отговор
    Доживяхме най-накрая да спрат тая глупост
  • 30 Каракольо

    5 5 Отговор
    Джулия и Коко и тая адвокатката стават за актьори другите са за чалготеките.

    Коментиран от #44

  • 31 Червено вино

    10 10 Отговор
    Българите по принцип мразят София, така че включването на името на града в какъвто и да било контекст, е готова формула за провал. Иначе в конкретния случай: Не бъркайте думите "бълвоч" и "сериал"!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Гост

    4 5 Отговор
    Това се знае още преди 1 година, а последния епизод го снимаха преди повече от 6 месеца.
  • 34 Миро

    9 1 Отговор
    Ама кой ви кара да го гледате,аз по това време скачам на жената и я захващам!!!!!
  • 35 0000

    12 3 Отговор
    Най накрая.селяни денонощно айде лека нощ
  • 36 Арнес

    9 5 Отговор
    На негово място ще почне Малката булка
  • 37 Митьо

    10 1 Отговор
    Ха дано че както вървят нещата в тази държава скоро време само манговците ще я гледат.....
  • 38 Писва и от

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "пИСНА МИ ОТ ТАЗИ БОЗА":

    елементарната визия на такива предавания и участниците в тях. Браво! Но за съжаление ще пуснат нещо друго, с което опростачаването на младежта и населението като цяло да продължи.
  • 39 георги

    12 6 Отговор
    чудя се само колко кухо парче трябва да си за да седнеш да гледаш тази простотия неземна?
  • 40 razgele

    11 6 Отговор
    най накрая я махнаха тая пълна глупост от ефир! има надежда
  • 41 496

    13 5 Отговор
    По просташко нещо, на което викат филм или произведение, не съм гледала. Всички бяха с диалект, мякаха, миекаха...
  • 42 Евала

    10 4 Отговор
    Изключително се радвам, че тая тъпотия я спират. Не я гледам, но ако случайно включа по това време канала и я няма, ще е много по-добре.
  • 43 отчаян от живота в бьлгария

    8 5 Отговор
    еиии добре чея спират тая простотия ,тьпа комплексарщина краи нямаше.
  • 44 Мечо Кух

    10 2 Отговор

    До коментар #30 от "Каракольо":

    Тоя Коко е "най-добрият" пример за съвременната младеж : мързел , пройдоха , лъжец и непрокопсаник ... толкова преиграва и е нелеп , че отврати всички нормални хора да гледат тая бозица ...
  • 45 Абе я сиии

    2 3 Отговор
    Сега разбрах, че е съществувал този сериал. Верно, че не гледам телевизия ...хмм
  • 46 Гост

    15 4 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Не смятам, че трябва да се отправят такива груби и обидни думи! Едно не разбирам, защо като толкова много мразите предаването не спрете да го гледате? Относно ефирното време, което отнема "София ден и нощ", което е 1 час не смятам, че е много трудно просто да превключиш на друг канал. Нямам нищо против хората да изразяват мнението си, но подобно обиди според мен са излишни! Благодаря за вниманието! (:
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Анонимен

    10 5 Отговор

    До коментар #10 от "Нео":

    Явно има кой да ги гледа..щом 4 години събира цели фамилии да го гледат... По добре да махнат тъп я като черешата на тортата и някой други... В това реалити има мн истини от реалния живот
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Кдвлкешямндлвндлнфкелскнднфш

    5 4 Отговор
    Дано да НЕ се окаже фалшива новина, и наистина да спрат това нещо
  • 51 Големо Уйно

    4 3 Отговор
    Мяркал съм го това предаване за по 2-3 секунди, но не знаех, че подобна простотия може да има и "почитатели", и рейтинг, че даже и да се възприемат на сериозно... Прости селски коври и гнусни, напомпани анаболни манекени, всички готови да лапат пи....ките на богатите чичковци за некой лев. Не мога да си представя обаче, каква селска гнус са тези, които ги гледат. Амин !
  • 52 Dimitar Dimitrov

    4 4 Отговор
    Най накрая ще се наслаждавам на някой филм а не на селяния и прост актьорски състав! Ураааа!!!
  • 53 Бате СЕР ГЕЙ

    4 4 Отговор
    Любимия сериал на майките и бабите на участниците в сериала.
  • 54 Бай Благой

    5 7 Отговор
    Тази глупост гледа ли я някой изобщо?
  • 55 Ива

    11 4 Отговор
    Много жалко! Много по-интересно от дързост и красота и други тъпизми които дават! Не трябва да спира този сериал! Гледам го с голямо нетърпение! Даже искам да излъчват по 2 серии ,защото като го прекъснат по 4 пъти за тъпите реклами и всъщност серията става много кратка!
  • 56 Ива

    4 5 Отговор
    Много жалко! Много по-интересно от дързост и красота и други тъпизми които дават! Не трябва да спира този сериал! Гледам го с голямо нетърпение! Даже искам да излъчват по 2 серии ,защото като го прекъснат по 4 пъти за тъпите реклами и всъщност серията става много кратка!
  • 57 ники

    2 6 Отговор
    Най- после ще свърши тая тъпня
  • 58 Реалист

    2 4 Отговор
    Урааааа
  • 59 хиподил

    5 2 Отговор
    софия ден и нощ да го прекръстят ядем дюнер в студентски град и ходя с 5лв в 33 да шмръкам и да ма плющат
  • 60 гост

    4 4 Отговор
    Направете им тест за интелигентност на артистите и гледайте сеир
  • 61 Сьомгъ

    2 4 Отговор
    Разгеле
  • 62 гост

    5 8 Отговор
    Един епизод не съм гледал от тая селяния наречена сериал.
  • 63 www

    4 5 Отговор
    Без да чета статията...Най-после!
  • 64 Един

    2 2 Отговор
    Най-после!!!
    Ама каква ще бъде поредната "авторска" , лицензна или прочие външна продукция - простотия с която ще запълнят ефира - това ще разберем малко по-късно!
  • 65 Джими

    9 2 Отговор
    Защо. Трябваше да го спират тоя сериал :(
  • 66 naya

    8 3 Отговор
    Филмът ми харесва. Лошото впечатление е по причина, че се излъчва за краткото време и сериите са накъсани от прекалено много реклами.

    Коментиран от #68

  • 67 Николай

    0 7 Отговор
    Искам да им подаря по един пистолет за рожденните дни,да се застрелят!!! Оня Коко ли е къв е толкова е прост,че няма да се уцели!

    Коментиран от #78

  • 68 РИВИЕРА БЕЛУЧИ

    1 1 Отговор

    До коментар #66 от "naya":

    Жалко за теб.Лечението не ти е подходящо!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Aneta

    0 6 Отговор
    Otvratitelen serial.tozi koko e nai-gnusnoto izchadie na sveta.
  • 72 ирина

    1 6 Отговор
    Най-накрая!Голяма глупост!
  • 73 Ако баба ти беше мъжка

    2 4 Отговор
    60 минути за епизода , от тях 25 мин реклами.35 минути нето време на епизода ,от тях 40 % повторения на случките в преразказ с въпроса "и сега какво става".Мног талаш,амбалаш и празнословие.Много дълго реклами.Загуби време,смачкан интерес.
  • 74 Перник

    4 3 Отговор
    То това е глупост всичко е боооза и бТВ и нова едно и също все едно съм се оженил за Гала и Слави .още 500 години турски сапунки и индийски нискобюджетни сериали дето реват по един час
  • 75 Бойко

    8 1 Отговор
    Наистина коментарите са забавни, селяни наричат предаването селяния.
  • 76 Fake news

    8 0 Отговор
    Дълга статия, пълна с един тон ГЛУПОСТИ и непроверени неща! "През изминалата седмица бе заснет последния епизод", това сте писали на 4 февруари, а всички вътре са по къс ръкав на улицата! СНИМАНО Е ПРЕЗ ЛЯТОТО! Пишете, че последният епизод ще се излъчи в края на май! Е, той се излъчи на 8 март! И тук не познахте! Отделно сте писали, че вече са излъчени над 800 епизода и сценарият тъпче на едно място! Пак не познахте, излъчени са точно 574 епизода и сценарият е на германското риалити Berlin-tag und nacht, където вече минаха 1900 епизода. И е преведено едно към едно! СЦЕНАРИЯТ НЕ Е БЪЛГАРСКИ!!!
  • 77 Лола

    7 0 Отговор
    На мен пък сериала ми действаше отпускащо и неангажиращо.. всички играеха много естествено,което липсва при така наречените "актьори" . Съжалявам ,че го спряха..

    Коментиран от #79

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Vazbuden_huii

    1 2 Отговор

    До коментар #77 от "Лола":

    Лоли, и аз съжалявам, че го спряха, коте! Дай да се съберем и да правим секс, така и двамата няма да тъгуваме за сериала, а и можем да си го пуснем от първи епизод наново, бебче!
  • 80 Дияна

    3 0 Отговор
    еее мн жалко че няма да го дават има реални случки и показва живота както е дано пак го пуснат

    Коментиран от #81

  • 81 Vazbuden_huii

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Дияна":

    Котенце, идвай! С Лолито ще ми го лапате а аз ще ви го подавам!
  • 82 Tanya Danovska

    6 1 Отговор
    Здравейте! Това предаване беше едно от най-гледаните и едно най-харесваните предавания. Не само от 15 годишни, а от всички. По дяволите, аз съм на 25 години и всяка вечер като се прибера вкъщи от работа си го пускам. Какво лошо има в това да гледаш любимите си актьори в любимия си сериал...? Защо като не харесвате нещо попречвате и на другите. Да всеки си има мнение и вкус за харесване на каквото и да било, обаче защо просто допринасяте излишни интригантски истории...! И до екипа на нова: Защо само при нас, в нашата страна не може да продължи с какво сме по различни?!
    Моля ви пуснете това предаване"СОФИЯ ДЕН И НОЩ"... да се развива с неговата популярност!

    Благодаря!
  • 83 Иванов

    3 0 Отговор
    Мен пък много ме кефи.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Шушо

    3 0 Отговор
    Много си е хубав филма,на някой като не му харесва да не го гледа.Защо "плюете" така грозно? Всеки има право на избор.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.