6 Февруари, 2019 11:33 5 415 3

Разбра се кой напуска "Откраднат живот"

  • откраднат живот-
  • напускат-
  • аут-
  • вън-
  • актьори-
  • сериал-
  • лекар-
  • александър димов-
  • велислав павлов

Двама от главните актьори напускат хитовата поредица

Само след броени дни започва дългоочакваният седми сезон на хитовата поредица „Откраднат живот”. Наскоро стана ясно, че ни очаква серия от изненади, които засягат не само сюжета, но и някои от любимите ни актьори. Двама от най-важните персонажи в поредицата излизат от нея. Това са д-р Владов (в ролята Александър Димов) и д-р Марио Ковачев (в ролята Велислав Павлов).

Новината за напусналите актьори предизвика бурни протести в мрежата. Фейсбук буквално прегря от въпросителни коментари и учудени реакции на не малка част от феновете на най-успешния български сериал.

Според аудиторията историите и на двамата са недовършени и било редно да търпят бъдещо развитие. Уви, желанието им ще остане незадоволено.

„Не знам кой е направил това, но ми харесва и му благодаря... Откраднат живот... част от мен винаги ще остане в този тв сериал, но може би е време да си взема довиждане с др. Владов”, така потвърди новината с личния си профил и самият Александър Димов под любителско видео от романтичната история на неговия герой д-р Владов с д-р Лора Хинова.

Малцина знаят, че актьорът е ученик на Тодор Колев и Коко Азарян. Освен това се занимава професионално с бокс, но признава че не използва уменията си извън ринга.

Велислав Павлов или д-р Марио Ковачев, пък, с когото се запознахме в пети сезон от хитовата поредица, се е насочил към Щатите, където още в края на миналата година започна кампанията на филма „Вездесъщият”, който бе претендент за „Оскар”. А романтичната му му история с д-р Зорница Огнянова в "Откраднат живот" остава с отворен финал.

Във филма на Илиян Джевелеков и Матей Константинов, Велислав Павлов се въплъщава в Емил Борилов - обсебен да следи със скрити камери интимния живот на другите поради манията си за контрол.

Славата връхлита изведнъж Велислав Павлов – именно покрай участието му в „Откраднат живот”, но той познава вкуса на големия успех далеч преди това. Участвал е в големи, международни продукции, снимани у нас, където си е партнирал с плеяда знаменитости като Вал Килмър, Жан Клод Ван Дам, Антонио Бандерас, Морган Фрийман и много други. Спомня си и срещите с Том Харди преди той да стане голяма звезда. Намира много сходства и с актьора Робърт Форстър, въплътил се в полицая от култовия филм на Куентин Тарантино – „Джаки Браун”.

"Откраднат живот" се завръща на 26 февруари в ефира на Нова телевизия, а мотото на новия сезон е: "Любовта лекува". Новата болница "Света Анастасия" ще отвори врати за нови лекари и герои, които ще изпитат измеренията на любовта и собствените си убеждения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостенин

    2 14 Отговор
    Мега бозата и слабата актьорска игра продължават...!!!
  • 2 Зомби

    3 1 Отговор
    Откраднаха ми живота!
  • 3 Гост

    2 8 Отговор
    Кой всички , някой гледали това , нещо дето прилича на сериал🎭🎭🎭.Време е да спрат стези смешни сериалчета , дето ги правят , по смешните частни тв.💩💩💩💩💩💩