Last news in Fakti

6 Февруари, 2019 13:25 15 948 28

Модна богиня от корицата на Vogue днес е бездомница (СНИМКИ)

  • настасия урбано-
  • съдба-
  • съсипан живот-
  • грешен избормодел-
  • бляскава кариера-
  • парфюм-
  • opium-
  • барселона

Настасия Урбано е сред най-бляскавите и високоплатени модели на своето време, а Ив Сен Лоран я избира за лице на култовия си парфюм Opium

Модна богиня от корицата на Vogue днес е бездомница (СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram / Facebook

На 20 годишна възраст светът е в краката на тази испанска красавица, която вече е излизала на кориците на множество известни модни списания, сред които и Vogue. За дни можела да изкара милиони от фотосесиите, в които участва, а в Ню Йорк е част от прочутата агенция за модели Ford Models. Животът ѝ обаче, изведнъж тръгва стремглаво надолу и днес, тя е на 57 годишна възраст и е бездомница, която спи на улицата.

Каква е причината прелестната и бляскава Настасия Урбано да се превърне от супер модел от върховете на модната индустрия в жена, която живее на улицата, скита се безцелно из каталунската столица Барселона и спи свита на кълбо под улични банкомати и тъмни ъгълчета?

Модна богиня от корицата на Vogue днес е бездомница (СНИМКИ)

На върха на славата си тя участва в модни дефилета до супермодели като Линда Еванджелиста и става лице на емблематичния парфюм на Ив Сен Лоран — Opium.

През 80-те години на миналия век тя ходи на вечери с извести имена като Джак Никълсън и Анди Уорхол, а през 1981 г. лицето ѝ грее от корицата на модната библия Vogue.

"Бях по всички списания, обичаха ме всички, даваха ми един милион долара на година за само 20 дни работа — така беше 3-4 години“, споделя Урбано.

Модна богиня от корицата на Vogue днес е бездомница (СНИМКИ)

"Един ден вечерях с Джак Никълсън, на следващия — с Анди Уорхол или дори Роман Полански. Участвах в купони с Мелани Грифит, Дон Джонсън, със Саймън и Гарфънкъл. Готвех да отида на сватбата на Мадона с Шон Пен, защото Дейвид Кийт (американски актьор) бе поканен, а с него бяхме двойка тогава, но този ден имах махмурлук и не успях да стана от леглото. Имах всичко, живеех като кралица“, си спомня своето славно минало тя.

Модна богиня от корицата на Vogue днес е бездомница (СНИМКИ)

Кошмарът я връхлита, след като избира грешния мъж, който става неин съпруг и баща на децата им. Тя плащала за всичко, а накрая той я оставил сама, само с дрехите на гърба ѝ. "Единственото хубаво нещо от връзката ни бяха моите деца, останалото беше ужасно. Той плащаше за всичко с моите пари, само два дни след като се запознахме, той поиска от мен да му купя BMW и аз, като глупачка, подписах чека. Бях влюбена“, спомня си Настасия Урбано.

Модна богиня от корицата на Vogue днес е бездомница (СНИМКИ)

Днес Урбано страда от депресия, на няколко пъти е била изхвърляна от различни домове, защото не може да си плати наема. В тази безизходица бившият супермодел спи или на дивана у приятели или в денонощни помещения с банкомати.

"Искам да живея, а не само да оцелявам. Уморена съм от оцеляването и просенето на пари. Хората около мен си отидоха, всички си отиват от мен и аз не съм изненадана. Искам децата ми да ме виждат, че съм добре. Искам да се възстановя като личност, да съм о'кей, за да може те да се гордеят с мен“.

Модна богиня от корицата на Vogue днес е бездомница (СНИМКИ)

На помощ ѝ се притекли нейни бивши колежки, сред които Рут Шулер, която споделя: "Шокирана съм, никой не очакваше това! Ние бяхме на ниво принцеса, но тя, тя беше на нивото на богиня. Помня я като доста стеснителна, много красива и много щедра към останалите. Сега се събираме с още хора, първото нещо е да разговаряме с нея, да разберем как е и от какво се нуждае.“

Модна богиня от корицата на Vogue днес е бездомница (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боклук

    39 9 Отговор
    Тъжно но както казва лао дзъ - се ла ви.
  • 2 Брех

    104 0 Отговор
    Чудесна отрезвителна статия, за тези , които си мислят , че ще имат вечно магнитче на оная си работа и не умеят нищо друго!

    Коментиран от #22

  • 3 План програма

    50 2 Отговор
    За начало да я запишат на училище и да я научат да работи системно.
  • 4 Язе

    42 2 Отговор
    Язък. Голям язък. Човек не знае какво го очаква в този живот. Няма ли кой да ѝ помогне все пак?💃👉
  • 5 CL500

    50 6 Отговор
    Странно е след развода, мъжът и да вземе всичко. Още повече, че тя доказано е носела доходите, имали са и деца и т.н.. Дори да е имала глупостта да му препише всичко, пак ми се вижда съмнително. Почвам да си мисля, че съвсем не е била цвете за мирисане. Най-вероятно е била шаврантия, ходела е по мъже и съдът я определя като причината за развода. Пише и за махмурлици, явно мъжът и е доказал в съда и за пиянски изцепки, вероятно и наркотици и е взел и децата. А след сринатата кариера и новата и репутация, без ангажименти явно си е доизпила и доизшмъркала марите и ето я сега. Дано не е станало така, ама май-май..

    Коментиран от #6, #8, #10, #26

  • 6 Beste

    15 9 Отговор

    До коментар #5 от "CL500":

    Дано не си съдия.
  • 7 Ганю Ганев

    24 2 Отговор
    На 57 години още и мърда катеричката и спокойно може да си намери мъж. Виж ако е няква алкохоличка и и харесва живота на бездомник, да не се оплаква. Само за сведение Шарън Стоун е на 60 години.
  • 8 Мара

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "CL500":

    И аз съм на това мнение .
  • 9 Кифла

    21 4 Отговор
    Първото нещо е да се научиш да изкарваш пари, второто е да четеш много и да се научиш да ги управляваш правилно, след като направиш двете неща вече ще си в кръга на заможните хора, и последното е да предадеш опита на следващото поколение. Ето така се става богат.
    А тя е направила само първата стъпка и то много сериозна, но след това е щтракала с пръсти и си е оставила всичките активи в ръцете на друг, което най често води, точно до това което е станало.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 CL500

    3 10 Отговор

    До коментар #10 от "кокичан":

    Е, всеки кара, каквото харесва и разбира се, каквото може да си позволи. А ако те интересува специално моята, от 2007-ма е, само 7-степенен автомат, атмосферен V8. Понеже е само със задно и няма турбини, моят двигател е най-жив, когато се развърти и ако поддържаш 200 км/час и дадеш кик-дауна пак те удря в гърба и си дърпа яко до 260 (повече не съм я настъпвал) - не е АМГ, само е сменено показанието и циферблата на АМГ и явно е махнато ограничението на 250 км/час. Иначе ускорението е 5.4 сек до 100, все пак бива за 2-тонно купе само със стандартни 388 коня. Но мен ми харесват и материалите, комфорта, нивото-регулация (за града е супер с нашите пътища и паркирания), липсата на шум и вибрации и т.н.. А също и освен консумативите, съм сменил само една мембрана , която заради стареенето е пак в графата консумативи. Безпроблемна кола е (освен, ако не смяташ разхода - 20/22 литра в града :-) )

    Коментиран от #12, #14

  • 12 CL500

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "CL500":

    До модератора - моля да ми изтриеш и моя коментар номер 11 до 'кокичан', след като си изтрил неговия. Така отговорът ми към него изглежда висящ...

    Коментиран от #19

  • 13 гост

    13 1 Отговор
    Добре, но испанските медии пишат, че се е отдала на алкохол и наркотици. Никой съд няма да остави децата на бащата и да лиши майката от всякакво имущество и издръжка, ако майката е стока. Такова нещо се прави когато медицински е доказано, че тя не е в състояние да се грижи за себе си и е опасна за околните като не може да й се повери отговорността да отглежда дете.
  • 14 Дългия

    16 3 Отговор

    До коментар #11 от "CL500":

    Абе вие четете ли за какво става въпрос? Кой го интересува твоита дърта барака? И какви 200- 260 км разправяш? Трябва да ти вземат книжката завинаги , ти се трепи само да не утрепеш, някой невинен с твоя барутник!

    Коментиран от #17

  • 15 Potter

    15 1 Отговор
    Знаех си, че има и BMW замесено ...
  • 16 Старата барака

    9 1 Отговор
    Не е хитра и затова е останала бездомница....!Коврата се ражда такава ,не кифла,защото кифлата ако е приготвена добре и вкусна ,изяждаш я с удоволствие,а коврата е.по зле от обувки втора употреба...!
  • 17 CL500

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "Дългия":

    Дълъг, ако погледнеш и следващия ми коментар, ще видиш, че просто съм отговорил на един друг, дето ме 'съветваше' нещо за колата и после коментарът му беше изтрит, а моят остана висящ. Дори помолих да ми изтрият него коментар ... Както и да е. А за скоростта - ами за мен си е риска, никога не рискувам чужди животи, да са с мен в колата или да има други коли на магистралата. Когато знаеш какво караш, какви гуми имаш и какви са пътните условия, не е кой знае какво да вдигнеш и свалиш подобна скорост. С хубава и мощна кола се вдигат много бързо (не да натискаш до ламарината половин час :-) ), както и се спира при нужда също много бързо. Но това е друга тема.. Както казах, не съм рискувал чужди животи ;-)
  • 18 Кичка

    7 1 Отговор
    Учи се от нашите "кифли". Чудя се откъде да почна. Взимаш един старец собственик на хотели, изкъпваш го хубаво даваш му хапчетата(20бр)заспива, пневмония, двойна пневмония и... ВЕСЕЛАТА ВДОВИЦА. Имам и други такива решения за вашия случаи
  • 19 Хайл

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "CL500":

    И кво като имаш такъв мерцедес,хвалиш ли се или се чудиш как да го продадеш,да излъжеш някой че е много хубав

    Коментиран от #20

  • 20 CL500

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Хайл":

    Айде стига с тая кола, темата тук е друга... Почвам да си мисля, че модераторът нарочно не ми изтрива отговора към коментар 10, за да се възбужда дискусия някаква нелепа... Вече съжалявам, че го писах това, вързах му се на коментара към мен и сега ....
    П.С. Нито искам да си хваля колата, нито да я продавам. Ще я сменя с новото Ес-купе 63 АМГ, ама след дооста години, защото за ламарини толкова пари не е разумно да давам. По-добре един 2-стаен да взема да го давам под наем и кола за 40-на хил лева ;-)
  • 21 Жина ми...!

    4 0 Отговор
    Ще я накарам да се снима и покаже като Катрин,да видим кой е по хубав....!?Пък може и модел да стане на стари години ,стига с тази древна професия...!За да предлагаш хапчета на хората,първо трябва да изпиеш твоите....!-Стара мъдрост.....!!!!
  • 22 ГОСТ

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Брех":

    човека иска БМВ е не и ли светна на тая че не е у ред човека?
  • 23 МиГ 23

    3 0 Отговор
    Децата и, защо не и помагат?
  • 24 Левски

    5 0 Отговор
    да не съм чул тук, че нема такава държава като БГ! Еее Явно има! И на запад не е толкова розово колкото ни го представят! Няма по хубаво място от България! Но не тази българия от сега а онази от края на комунизма! Тъкмо комунизмампотръгна и хоп срутиха всичко!
  • 25 Баце

    0 5 Отговор
    ".....Днес Урбано страда от депресия, на няколко пъти е била изхвърляна от различни домове, защото не може да си плати наема. В тази безизходица бившият супермодел спи или на дивана у приятели или в денонощни помещения с банкомати...."
    Това са фейкове, такова нещо в цивилизационния Запад и Демокрация е невъзможно. Това го има само в Расия.
  • 26 Точно така ми изглежда и на мен

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "CL500":

    Ако е била трезва, чак такива глупости не би направила
    Тука се е друсало, пило и чукало с пълна сила
    От там идва депресията
    Наркотиците водят до увреждане на нервотранзмиторите на ендорфин и дупамаин и депресията и обсесивното разстройство става нормално психическо състояние. Децата не са причина за взимане на незряли решения.
    Много звезди и богати хора имат деца и не правят глупости.
    Напротив!
    Това е прична да се замислиш и да гледаш на нещата много по-сериозно.
    Това, да си с махмурлук цял ден, чак да пропуснеш важна свадба (вероятно вчерна) за мен е лигава малоумна алкохоличка
    Та да обобщим
    Когато си друсан, лигав и вечно пиян боклук свършваш на улицата
    А приятелките й които уж се опитват да й помогнат, го правят само за да привлекът внимание
  • 27 до Баце

    1 1 Отговор
    Баце, Бацеее нооо си зле..збираш ли...яко си зомбиран с "цивилизационния запад"
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.