Last news in Fakti

8 Април, 2012 11:15 22 431 9

Зрелите жени правят по-често горещ секс

  • секс-
  • жени

Близо 37% от жените над 35-годишна възраст водят активен полов живот в сравнение с по-младите.

Допитването до 2000 жени показва, че зрелите дами по-често целуват възлюбените от по-младите жени.

При това повечето от анкетираните дами казват, че заради възрастта половият акт се е променил, но удоволствието и удовлетворението не е намаляло.

Освен това те обожават ласките и самото проникването в интимната зона. Но в сравнение с младите жени по-малко си падат по оралния секс и изобщо не се занимават с мастурбация.

Предишно изследване бе показало, че 60% от представителките на слабия пол се занимават със секс средно по 4 пъти месечно.

Сегашното проучване установи увеличение на броя на жените, които водят активен полов живот. Една от причините е желанието за здравословен начин на живот и желание да се удължи младостта.

Независимо от факта, че с настъпването на менопаузата, либидото намалява, експертите вярват, че качеството на сексуалния живот се увеличава.

Докато 61 на сто от жените между 18 и 24 години изпитват удоволствие по време на секс, след навършване на 50 години цифрата нараства до 70%. Сексолозите смятат, че това е така, защото зрелите жени са по-опитни и знаят как да получат това, от което имат нужда.

Според статистиката повечето жени на 50 години са сексуално активни.

Проучване на мнението на нежния пол показва също, че 70% от жените са по-доволни от секса в зряла възраст, отколкото на младини. Процентът при мъжете даже е малко по-висок и достига 74% от силния пол, които са на същото мнение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бачи кольо

    3 0 Отговор
    А стига бе,верно ли?? хахах
  • 2 hpeka

    3 0 Отговор
    ей нека и они носат душица' кво да ги праиш като ги м саа дояло месце
  • 3 апостол

    6 0 Отговор
    Абсолютно вярно В наше село са останали едни ''стръвници;; Да те е страх да се прибереш сам вечер от кръчмата..............
  • 4 димитър митов

    2 1 Отговор
    opaaaa taka kajete weeee :D cougarite sa na moda sega :D
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Надарения - 47г

    2 0 Отговор
    Има една истина = Момичетата като млади са с много вирнат нос и се правят на недостижими.А като направят 40- 45г гледат да хванат влака ,че може и да не мине през гарата.И остават на сухо.
  • 8 PlimP

    1 0 Отговор
    ем ше водят ами, знаят кво искат, а не като пр.цлите по на 20,20 и малко, такъв да бил ,ама такава кола да имал , шматки и накрая от много подбор седим на сухо, ама то ние мъжете сме за е..не, щото им вдигаме акциите, след всяка по-намацана вървяща по улицата се обръщаме, дори и да е най-големият чвор, има ли къса пола и голямо деколте(празно в повечето случай) дзяпаме, все едно апокалипсис е настъпил :D
  • 9 Зряла Жена

    0 0 Отговор
    няма ха-ха ! Истина