Last news in Fakti

13 Февруари, 2019 13:43 18 753 20

Спират "Х Фактор", ето защо

  • х фактор-
  • маги халваджиян-
  • таланти-
  • спират

Нямало нови таланти

Спират "Х Фактор", ето защо - 1
Снимка: БГНЕС

Музикалното риалити "Х Фактор“ няма да се излъчва, поне тази година. Причината не е конфликт между продуцента Маги Халваджиян и Нова ТВ. Оказало се, че няма нови таланти, които да направят шоуто интересно. Още преди да обявят началото на официалните кастинги, екипът на предаването прави предварителни прослушвания в малките градове, за да види дали има атрактивни кандидати. След няколко много силни сезона последните проучвания на екипа показват, че ярките таланти на този етап са се изчерпали, съобщава "България Днес".

"Това, че България е пълна с талантливи пеещи хора, е мит, не е вярно. Има таланти, но не са чак толкова много, та да се правят "Х Фактор“ и "Гласът на България“ всяка година", откровено признал и Маги Халваджиян.

Според него няма смисъл да се правят предавания, за които е предварително ясно, че повечето участници са с посредствени възможности. Досега "Х Фактор" е произвело най-много звезди на музикалната сцена. За успеха им основна заслуга има и Саня Армутлиева. Тя изстреля на върха Гери-Никол, Тита и Жана Бергендорф. Екипът на предаването смята, че това се дължи и на много предварителни проучвания.

Не всички обаче успяват да пробият дори след като спечелят състезанието. Славин Славчев бързо се скара с Армутлиева, а последната победителка Християна Луизу почти не прекарва време в България, а в родния си Кипър. Това е още една причина продуцентите да решат, че на този етап не си заслужава да се влагат милиони в подобно шоу. Те залагат на "Като две капки вода", което гарантира висок рейтинг и приходи от реклама само заради звездите, които участват в него.

Така засега Халваджиян остава само с едно предаване в Нова ТВ, като бъдещето на "Господари на ефира" продължава да е все така неясно. Самият екип на "Глобъл филмс" издава, че с телевизията са постигнали договорка за "Като две капки вода" в последния момент. Шоуто е било под въпрос и хората на Маги разполагат с много малко време, за да го подготвят.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    28 3 Отговор
    каква драма, каква трагедия! мечовците са тъжни, няма да има прясна мръвка.

    Коментиран от #2

  • 2 знаещ

    30 3 Отговор

    До коментар #1 от "месара":

    А и някои престарели моми също - Марчето и Саня. Смешна работа - зрели жени да изпиват с очи 18 г. сополанковци.

    Коментиран от #3

  • 3 Bubbles

    30 3 Отговор

    До коментар #2 от "знаещ":

    Зрели жени?
    Тия и двете са дърти скумрии вече.
    Колкото до Хфактор, младите вече знаят че минат ли през това шоу неизбежно попадат във фирмата на дриско, а последния смуче като пиявица и грам не го е*е за никой и нищо.
  • 4 боже боже

    42 4 Отговор
    Какво певици са Гери-Никол, Тита или пък дрогираната Бергендорф? Това ли са талантите, излезли от този формат? Ако е така, значи е пълен фейл.

    Коментиран от #8

  • 5 Мимо

    23 3 Отговор
    Защото сме прекалено нищожни като пазар и въобще като държавица за световните мащаби и нови разбирания за шоубизнес. Вече в световен мащаб играят мениджърите ( във всяка една сфера, не само в музиката) няма вече групи и певци, които да се утвърдят във времето. Има вече "проекти" хващат едно чучело, правят го "звезда" с две-три песни ,налагани яко и изкуствено по радиа и телевизии, изсмукват въпросната звезда за една - две години и .... следващия е наред! Ама ние тука сме мишлета в тая област - няма пазар,няма пари ... И въпросната "звезда" печели "ШОУТО" и след една седмица никой не се и сеща за нея. Никой не го познава и на улицата.
  • 6 Вучков

    30 5 Отговор
    Ми ще го спират я. Там се събират глутници разгонени биволи, мучащи, цвилещи, грачещи и квичащи бездарници, лентяи и мързеливи простаци.

    Коментиран от #17

  • 7 халва и сополи

    23 2 Отговор
    Халваджяните тази година, ще трябва да пропуснат Малдивите и да се задоволят с Китен, ...c'est la vie !
  • 8 знаещ

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "боже боже":

    Никол/Тита/Мита и пр. са продукти, докато Бергендорф може да пее. Познавам я, чувал съм я без/със микрофон, репетиции и по клубовете. Зависимостите й от алкохол и наркотици я провалиха. Друг е въпроса, че в България няма музикален пазар в "западния" смисъл. Не, че и "на запад" няма същите продуцентски практики.
  • 9 Реалист

    16 1 Отговор
    България е тотално обезлюдена, в малките населени места трагедията е пълна. Публична тайна е, че реалното население е не повече от 5-5,5 милиона, какви млади таланти ще търсят като не останаха въобще млади хора ( по селата освен старци и цигани не живеят други хора)..Друг, отделен въпрос е, че доста институции нямат никакъв интерес това да се оповестява официално и НСИ и ЕСГРАОН упорито публикуват невярната информция, че сме 7 милиона...България е в кома и изтича със страшна сила в канализацията на историята. Тъжно, но факт!

    Коментиран от #10

  • 10 Алфа Ромео

    16 1 Отговор

    До коментар #9 от "Реалист":

    Вярно е, за съжаление България върви към края си с добри темпове, има повече хора в няколко по-големи града, иначе е пълна скръб по малките населени места!
  • 11 Batushka

    3 8 Отговор
    Алааххх Акбар.... Алааххх Акбар... ХАХАХАХАХ...
  • 12 Stefie

    5 7 Отговор
    Моля що за ГЛУПОСТИ бе хора?? Гери - Никол била най успялата участничка!!?? Та тя дори не работи с екипа на X Factor!! Забравих те най добрите а споменах те за дечорлигата Гери Тита... Да не забравяме за Михаела Маринова
    Михаела Филева това за мен са Успя ли Певци започнали Кариерата си от шоуто X Factor ами Рафи.Ангел и Мойсеи говорим за по стари участници да не споменавам световно извения Кристиян и Дата!!!! Но това са пълни глупости.. Така е разбираам че не на всяка крачка ще има талант който да може да поддържа X Factor.. Но нека чакаме да се родят Нови?!! Съжалявам за правописа но не уча в България като много малка заминах. Уча Музика в чожбина и тази година исках да се върна за да пея за страната си зада правя музика за нея но благодаря че разбихте мечтата ми.. И мечтата на стотици чака ли с не тарпение да навършат 16 зада могат да участват но накрая отново да нямат шанс!!
  • 13 Спирачка

    8 1 Отговор
    Да спрат.
  • 14 Гост

    11 1 Отговор
    Арменчето е цар на извъртането.
    Сигурно са му били шута и за това шоу и изведнъж България се оказа виновна. Въшлясал арменски шмекер.
  • 15 защо ли

    5 0 Отговор
    Защото, както се случва в милата ни родина, едни работят или са талантливи, а други печелят от тях. Так е и в другите отрасли, и за това нямат работници алчниците.
  • 16 гост

    2 1 Отговор
    Браво.
  • 17 Х ФАКТОР

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Вучков":

    Ти нещо по добре ли си от тях🙂
  • 18 пандата

    0 2 Отговор
    От X Factor тръгнаха:
    Михаела Филева
    Михаела Маринова
    Тита
    Дара
    Гери Никол
    Виктория Георгиева
    Жана Бергендорф
    Алекс и Влади
    4 Маджик
    Ева Пармакова

    и още изпълнители. Дали харесваме стилът им или не няма значение, факт е, че повечето имат истински талант. Личностните им качества и недостатъци като кои от тях са наркомани, кои к*рви и кои с родители баровци не са важни в случая.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.