14 Февруари, 2019 17:05 1 678 6

Изкушения за Свети Валентин

  • свети валентин-
  • изкушения

Яйцата също могат да бъдат стилни и лесни за готвене

Изкушения за Свети Валентин - 1
Снимка: Shutterstock

Започнете деня на Свети Валентин със сладка нотка палачинки, курабийки или френски тост. Ако сте фен на соленото, яйцата също могат да бъдат стилни и лесни за готвене- например яйца Бенедикт. Ако търсите романтични ястия за по-късно през деня, foodpanda ви предлага няколко интересни идеи, перфектни за идеалния романтичен празник.

Френски макарони- почти от всякъде може да поръчате френски макарони, за Свети Валентин, с различни романтични принтове.

Палачинки под формата на сърце - ако желаете да изненадате своята половинка с нещо домашно приготвено, то направете мини американски палачинки под формата на сърце.

Шоколадово суфле- едва ли има нещо по-романтично от разстопен шоколад и хубава чиния с ягоди, сладолед и топло суфле.

Гъши дроб- днес е празник, така че се поглезете с деликатеса на романтична Франция- гъши дроб с канапе от глазирани ябълки. Със сигурност любовта на вашата половинка минава и през стомаха.

Рибни деликатеси- скариди, миди, омар- това са деликатеси, които неизменно трябва да присъстват в романтичните вечери на двойките. И защо пък не на този празник, нищо че тези ястия са по-подходящи за летните месеци


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    5 1 Отговор
    Най-голямото изкушение - да си намерим гадже.
  • 2 ванката

    13 1 Отговор
    стига с тая пропаганда на този скороизмислен празник празика днес е на лозаря и виното и това е бил много уважаван и светъл празник преди да ни набиват джендъщината си еврейските ни робовладелци!!! днес е трифон зарезан честит празник на всички винопроизводители !!!
  • 3 Баш Майсторът

    7 1 Отговор
    Стига измислени празници.Който си е влюбен,си е.Чакай да дойде деня,че да ѝ кажеш,колко си влюбен.То по тая логика,за мен всеки ден е празник.Айде наздраве,за Трифон,другото,тури му пепел,..
  • 4 jambazina

    2 1 Отговор
    Цитат от Уики:
    Традиционно се празнува в англосферата (Valentine's Day) и някои страни от Южна Америка (като „Празник на любовта и приятелството“). След 90-те години на 20 век добива известност и на други места (предимно в Третия свят), основно от рекламни кампании на производители на цветя и сладкарски продукти.
  • 5 Радо

    2 0 Отговор
    Аз вкарах една охладена, желирана пача с чесън по случай празника, сега остава само да уважа и жената, че я сготви толкова вкусна вчера.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.